Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemniewiem

błąd w tytule przelewu

Polecane posty

Gość niewiemniewiem

Hej, mam taki problem - zauważyłam, że w ostatnim przelewie opłaty czynszowej w tytule przelewu nie podałam numeru mieszkania tylko imię i nazwisko oraz za co jest ta opłata. Wyżej w nazwie zleceniodawcy jest mój pełny adres i imię i nazwisko a numer konta też się zgadza. Czy to że nie dopisałam tego numeru mieszania w tytule może spowodować, że spółdzielnia nie wie za jakie mieszkanie jest opłacony czynsz mimo że ma imię i nazwisko właściciela? Proszę o poważne odpowiedzi bo trochę się przestraszyłam ....

Gość asfdsfda
Tytuł przelewu to np. czesne, a w nazwie zleceniodawcy wpisujesz nazwisko i adres.

Gość *aaagaciaaa*
kazdy lokator ma osobny nr konta,wiec nawet jesli bys nic nie napisala w tytule o osobie zlecajacej przelew, to i tak pieniadze trafia na wlasciwe konto.

Gość a ja a ja
dokladnie tak

Gość no dajcie spokoj ...
przelew juz soatl pewnie zaksiegowany a ty schizujesz ... podalas imie i nazwisko, adres i tyle styknie:)

Gość a nie jest tak, że numer
konta odpowiada danemu właścicielowi mieszkania? W mojej spółdzielni tak jest. Mieszkanie jest na mojego tatę, a ja robię przelewy z mojego konta i w tytule wpisuję tylko "czynsz/czerwiec" itd. Kasa idzie na indywidualne konto, przypisane właścicielowi-czyli mojego taty.

Gość a nie jest tak, że numer
No właśnie, jak widać, wszędzie tak jest, więc nie panikuj:)

Gość niewiemniewiem
dzięki :) wiem, że panikuje ale dopiero od niedawna mieszkam w bloku i te formalności są jeszcze dla mnie trochę obce :P dzięki za odp :)

Gość margolia11
też mieszkam w bloku rysunkowym :)