Teresa0512 0 Napisano Lipiec 3, 2011 Witam! Około dwóch tygodni temu kochałam się z chłopakiem (stosunek przerywany). Po jakiś 12-16 godzinach wzielam tabletke 72h. Czy jest prawdopodobieństwo zaistnienia ciąży? Ostatnio bolą mnie piersi, a na dodatek dzisiaj rano miałam mdłości. Z tego co słyszałam to dwa tygodnie od zaplodnienia to za krótko na jakiekolwiek objawy. Poza tym wczoraj byłam na imprezie, więc to może kac? Test robiłam jakieś 3 dni temu - wynik negatywny, mimo to dalej sie stresuje. Może jestem przewrażliwiona, ale bardzo sie boje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 3, 2011 szybko wzięłaś tabletke po wiec raczej w ciąży nie bedziesz, a to duża dawka hormonów wiec piersi mogą Cie od tego boleć skoro to było 2 tyg temu to powtorz jeszcze test w najbliższych dniach i wynik juz bedzie wiarygodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teresa0512 0 Napisano Lipiec 3, 2011 Test zrobiłam niby po 12 dniach od rzekomego zapłodnienia. Wynik podobno jest wiarygodny już po 10-14 dniach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyno stuknij Napisano Lipiec 3, 2011 no sie tylko w głowe:/:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 3, 2011 no i git, to w ciąży nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teresa0512 0 Napisano Lipiec 3, 2011 Bo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość googleeeeeeeeeeeeeeeeeeee Napisano Lipiec 3, 2011 nie napisalas jak dlugie masz cykle co z choinki sie urwałas czy co? ryzyko zawsze jest trzeba bylo sie zabezpieczac a nie terz płacz i lament no tak wakacje sie zaszly :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teresa0512 0 Napisano Lipiec 3, 2011 Mam taką nadzieję:) Dziękuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teresa0512 0 Napisano Lipiec 3, 2011 Mam chłopaka od ponad roku, nigdy wczesniej nie współżyłam bez zabezpieczenia. Wakacje nie mają tu nic do rzeczy. Cykl mam 30-dniowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość minitkaaaaaaaaa Napisano Lipiec 3, 2011 a czy twoim zdaniem sa tu wrózki?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teresa0512 0 Napisano Lipiec 3, 2011 Nie i właśnie dlatego nie powinno się wysnuwać pochopnych wniosków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach