Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaniewiemcomyslec

byłam wczoraj na 18stce,która kompletnie mnie zaskoczyła.W stylu królewskim!

Polecane posty

Gość samaniewiemcomyslec

byłam wczoraj na 18stce córki mojego kuzyna. dziewczyna miała suknię białą delikatną, choć taką trochę w stylu"ja ksieżniczka" przód króciutki ,tył z trenem prawie ,we włosach diadem, impreza na 85 osób w sali bankietowej jednego z podmiejskich zamków. czułam się tam dość dziwnie. matka,chrzesnta -jak amerykańskie modelki,wysrojone,wyczesane mj kuzyn jak zwykle,jej ośmioletni brat w smokingu,jej chłopak -chyba starszy ze dwa lata tak samo. potem się towarzystwo popiło to stroje zmienili, mowie o tej młodziezy,która tam była bo na zaproszeniach była wzmianka,ze to "Iście królewska impreza" impreza w stylu królewskim. co to za moda? wymyślać imprezę na styl? przecież oni na jej punkcie zwariowali, jej mama też miała czerwoną królewska sukienkę fakt faktem,ze bardzo zgrabna to na taką sobie mogła pozwolić,no ale ludzie co to za moda?

Gość samaniewiemcomyslec
nie , żadne mtv -po prostu tatuś rozpieszcza swoją córcie i dostała takie urodziny razem z przyjaciólmi to wymyslili a ja ubrałam sie w sposób, który był wskazany niebieską balowa sukienkę, wiec proszę mnie nie obrażać

Gość samaniewiemcomyslec
no taka to dziwna imoreaz była. wszyscy się świetnie bawili, grał zaprzyjażniony zespół mamy osiemnastki, osiemnastka też zaspiewała kilka piosenek "DLA GOŚCI". świetnie zorganizowana impreza,ale nie ma chyba jak normalna,bez takiego przepychu

Gość kama 22
Nie wiedziałaś że tak bawią się nowobogaccy? Ciekawe na czym taką kasę się robi?

Gość samaniewiemcomyslec
nowobogaccy? no moze troche i tak. ojciec jest kierownikiem banku, matka dyrektorką Domu Pomocy Społecznej. no fakt faktem,żyją bardzo dobrze,mają piękny dom z ogrodem,samochody,dziewczyna ubrana , wszystkie zchcianki życiowe. synuś mały też. no ale cóż, nie wiedziaąłm,ze osiemnastki robi sie na "styl". no ludzie.

Gość samaniewiemcomyslec
no bo też mam dzieci , wieku 13 , 15 lat. i teraz sie zastanawiam, jak to bedzie,jak ja zrobie i czy podołam zrobić jakąkolwiek osiemnastke, a nie aż w zamku

Gość pomożecie???
powinnas sie spodziewac ze to nie bedzie taka wyluzowana osiemnsastka jezeli zapraszana jest rodzina, szczegolnie takie stare lampucery jak ty swoim dzieciom nie musisz wyprawiac osiemnastki niech sami robia tylko pomoz finansowo i tyle i nie chcij na tej osiemnastce byc ;]