Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gromosław

Pomożecie? ;)

Polecane posty

Gość gromosław

Witam Mam pewien problem, otóż spodobała mi się pewna dziewczyna pracująca w sklepie, zapytałem się jej co robi po pracy a ona ze pozno konczy, a ja idiota zamiast pociagnac rozmowe powiedziałem, hmm no nic może kiedy indziej, parę dni potem zapytałem czy dzisiaj znów do późna a ona ze tak, zapytalem to codziennie tak do pozna, nawet w niedziele? a ona tak, sie zlozylo, hmm to moze jakis kontakt zapytalem, i uslyszalem odp negatywna, i oczywiście wiem, ze byłem za bardzo namolny, i wyszedłem na idiote albo jakiegoś alfonsa co ja chce poderwać na 1 noc, moze macie jakis sposob jak jej dac do zrozumienia ze to nie jest tak i zeby ja do siebie jakos przekonac i dala mi szanse chociaz na 1 spotkanie;) myslalem czy po prostu wychodząc nie dac jej kartki z przeprosinami za namolnosc i prosba o odezwanie na podany ponizej num tel, ale czuje ze to moze nie wypalic Pomożecie? ;)

Gość gromosław
ok, dzięki xD

Gość sliczna...
kartka moze zadzialac...musisz byc cierpliwy :)

Gość pomożecie???
POMOŻEMY!!!! czekaj o co chodzi?

Gość gromosław
cierpliwy to ja jestem, tylko nie mam pomysłu jak zadziałać;)

Gość sliczna...
codziennie heheheh z czasem sie przelamie ....:) kwiatki lisciki i takie tam...dziala zawsze ...

Gość gromosław
jakie "takie tam"?;) codziennie? to naprawde mogę być za bardzo namolny, i wtedy bedzie ostrzej, np WY.. odejdz znaczy sie:D

Gość gromosław
a nie pomyślałem, żeby zapytać może rano? :D ciekawe jakby zareagowała :D

O kurwa, stary, cziluj! Gdyby każdy koleś tak się przejmował, to by wszyscy na zawał pozdychali! Po pierwsze, może nie byłeś w jej typie- pierwsze wrażenie jest najważniejsze dla kobit. Po drugie, wcale nie byłeś namolny, może naprawdę nie ma czasu, jest zajęta, ma kogoś itp. Nie przepraszaj i nie właź jej w dupę! Nie przejmuj się tym tak bardzo, bo z takim podejściem, to po kilku słowach zamienionych z laską będziesz już zakochany i w myślach będziesz ślub planował :p I pamiętaj, święta zasada- nie ta to inna. Ave!

Gość ale z was naiwniacy
Nigdy kwiatki, liściki. Kiedyś taki namolny uczepił się, to myślałam , że psychol. Daruj se. Bądź spontan i po prostu działaj z rozmysłem. Robisz zakupy w sklepie tak i jak ją zauważysz uśmiechnij się , nie zagaduj. Innym razem zagadnij, przyzwyczajaj ją do siebie, niech myśli o tobie , że jesteś w sumie fajny koleś. Nigdy nie jest tak jak w filmach, my raczej trzymamy sie na dystans, zatem pomalutku skaracaj go. Nie osaczaj jej swoją osobą, to niech ona wypatruje ciebie, a nie ty, chociaż my wiem ;-) że ty jesteś nią zainteresowany, ale to niech będzie twoją słodką tajemnicą ;-)

Gość edekzfabrykikredek
ja bym użył takiego liściku o jakim wspomniałeś, może pomoże? :D

Gość brumhilda I
jedno Ci poiwem, o takie rzeczy pytaj zaufanego przyjaciela, tutaj na froum kazdy jest anonimowy i kazdy moze robic sobie z Ciebie zarty, lub wziac Cie jako krolika doswiadczalnego

Gość gromosław
to fakt, ale może znajdzie się ktoś zyczliwy? ;)

Gość Marilen
Wysylaj jej kwiaty do pracy, nawet codziennie i anonimowo. Potem przynies sam. My kobiety to uwielbiamy.

Gość tiaaaaaaa
tia, tylko kazda kobieta jest inna, inna wezmie to za fajny sposob poderwania, a inna po prostu za zwykłą nachalność, chłopakowi chodzi o to jak jej ladnie i nie bedac nachalnym pokazac, ze jemu na niej zalezy