Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poliswatka1983

pewnie nie uwierzycie ale...

Polecane posty

Gość poliswatka1983

jestem kobietą i nienawidzę kasy bo wszystko psuje w relacjach z ludźmi

Gość hjufytf
ale mozna sobie za nia kupic ladne rzeczy;)

Gość poliswatka1983
tylko po co aby komuś się podobać ? mam męża on mi wystarczy nie musze się stroić wyglądać jak tania dziwka wiecie co maluje sie tylko po domu dla iego to mi wystarczy na miasto wychodzę w podartych ciuchach

Gość asfdsfsdgsg
popieram! czasami sie zastanawiam co za pajac wymyslil pieniadze... bez nich zyloby sie o wiele lepiej i spokojniej. Ludzie byli by bardziej życzliwsi.

Gość poliswatka1983
po co pokazywać innym to co we mnie ładne ? ; dzięki temu żaden facet na mnie nie spojrzy i nie będzie chciał nawet mnie podrywać

Gość poliswatka1983
czytam topiki matek polek i feministek i powiem wam jedno jestem antyfeministką kobiety to jedna wielka hipokryzja!!! aż mi wstyd że wywodzę się z tego rodu

Gość poliswatka1983
czytałam topik o alimentach facet pisał że ma 1000zł dochodu a połowę zabiera mu była żona na alimenty pisał że nie ma z czego żyć a kobiety ... noc cóż zjechały go jak łysą kobyłę zasugerowały że za mało zapierdala!!!

Gość poliswatka1983
ty sie zdesperowana nie udzielaj za pusta jesteś masz funty to wypierdalaj do asdy albo innego sklepu

Gość poliswatka1983
hehe kim jestem? szczęśliwą mężatka z wykształceniem która zajmuje sie dziecmi domem i dodatkowo pracuje zarabiając tyle co mąż ... kase którą zarobie oddaje mężowi bo tak powinno być

ja też nie popieram pieniędzy,kłupota... ale lubie czuć się ładnie.

Gość poliswatka1983
kasę mam ale jej nie potrzebuje ... oddaje mężowi bo tak powinno być nas łączny dochód to około 4000 zł

Gość poliswatka1983
ja po domu chodzę ładnie ubrana gdy wychodzę zakładam byle jaki ciuch trochę może przesadziłam nie są to podarte ubrania ale po prostu takie które wyszły dawno z mody nie mam potrzeby stroić się dla kogoś gdy wychodzimy razem z mężem to tak robię się na bóstwo w innym wypadku nie

nawet na forum boisz sie użyć tego słowa ? Po nicku nie wydajesz sie taka..... :) Sytuacja zmusiła mnie do tego..... :O muszę dorobić bo nie wyrabiam z pensji :( Teraz wakacje, początek sezonu. Odłoże sobie troche grosza :)

Gość poliswatka1983
prawda taka że większość kobiet dba o siebie tylko po to aby innym facetom na ich widok stały pały i taka prawda żadna się do tego nie przyzna otwarcie ale tak jest

Gość poliswatka1983
może powiecie że nie lubicie patrzeć jak faceci na was lecą? ja nie nawidzę tego jestem w 100 % lojalna nienawidzę innych facetów

Gość poliswatka1983
mój mąz często powtarza że taka kobieta to jak igła w stogu siana inni też tak twierdzą ( jego znajomi rodzina)

Bo to dziwne jest, kobiet nie stroją się dla facetów tylko dlainnych kobiet. By byc tą najpiękniejszą wśród pięknych. Tak ja sądzę

no rzeczywiscie jestes jedna z nielicznych, nie obraz sie ale nadajesz sie do seksty zeby tak ci facet potrafil zmienic myslenie to albo on jest w tym zajebiscie dobry albo ty wyjatkowo podatna. ciekawa jestem czy twoj facet rowniez nienawidzi innych kobiet i nie stroi sie na wyjscie.. jeszcze pozostaje kwestia tych nieszczesnych pieniedzy - wiesz co ja jednak uwazam, ze pieniadze sa wspolne. a dlaczego w twoim zwiazku kasa nalezy do niego? jestes gorsza czy nie umiesz sie z nimi obchodzic?

Gość taka prawda hahaha
zdesperowana żonka domowa juz widze usunela ze stopki te foty na ktorych wygląda jak pijaczka, menelka hehe. Juz sie tak nie madruj zdesperowana tylko zrob cos z twarzą bo masz gebe jak przyszla alkoholiczka