Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambassador

Jak poderwać laskę na uczelni?

Polecane posty

Gość ambassador

Gdyby była jeszcze z mojego kierunku to by było o czym zagadać a ja nic o niej nie wiem ona też mnie nie zna więc co mam podejść i powiedzieć "cześć, jak leci"? Co dalej? Czy to nie będzie zbytnio naciągane? A może walnąć prosto z mostu czy umówi się ze mną na kawę"

hm z kolegami we 2 lub 3 bedzie razniej przyjsc i sie spytac czy sie mozna zapoznac

Gość ambassador
no własnie chodzi o to że na moim roku są prawie same dziewczyny a z kolesiami tak bardzo się nie kumpluje, tylko raczej "cześć-cześć"

Gość ambassador
dziewczyny, powiedzcie jakby to najlepiej wyszło żeby było ok, żebym nie wyszedł na desperata, podrywacza albo zboczeńca. Bo nie chce tego zepsuć a naprawdę mi na niej zależy

Gość dziaddek
podchodzisz i mowisz wierzysz w milosc od pierwszego wejrzenia czy mam przejsc jeszcze raz napewno zadziala

Gość ambassador
przejść czy przyjść?

Gość ambassador
A powiedzcie mi jeszcze-podcierałem sie i jak wrzucłam paprier toaletowy do muszli to zobaczyłam na nim czerwoną wydzielinę. Czy to ,,men's menstruation"? Jestem przerażony.

Gość mam ochote na barbórke
wymysl że przeprowadzasz ankiete albo coś :) i do dzieła... mnie poderwał chłopak z uczelni :) i jestesmy razem chociaz ne bło łatwo :)

Gość ambassador
a w jaki sposób cię poderwał? Na ankiete?

w ankiecie zapytal czy mam ogolona? a ja mowie to sprawdz i zdjal mi gacie i sie ruchalismy

glupi podszyw... nie ...poderwał mnie ogólnie ... był miły. chciał sie umówić, potem komplementy i tak jakos wyszło... ale ci z ankietami też daliby radę jakby chcieli mogliby poderwać ( oile są przystojni i wygadani )