Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tosiowataa

Ciąża czy objawy przed okresem? ja już wariuję

Polecane posty

Gość tosiowataa

Martwię się..nie wiem, czy będę mieć okres czy mogę być w ciąży(15 dni temu dotykałam penisa chłopaka-sprawdzałam co gdzie jest ;p, niestety jak przyjechałam do domu-jakieś 30 minut później, włożyłam sobie palec do pochwy..-chłopak orgazmu nie miał..żeby nie było..) No i moje objawy to: -opuchnięte, powiększone, bolące piersi-jak zwykle przed okresem -powiększony brzuch -na dole twardy brzuch ;p - wczoraj miałam uczucie, jakby mi ktoś nalał galarety do środka- nie żartuję -mam mnóstwo śluzu, koloru białego. Jest bardzo rzadki i nie ciągnący się. Ma barwę i konsystencję zbliżoną do mleka ;/ -wkładając palec do pochwy jest mi tam bardzo ciasno..jakby mi wszystko napuchło ;/ - w środku..może to dziwnie zabrzmi ale mam no.. takie coś.. takie odstające..no nie wiem co to jest..na środku ma taką jakby dziurkę..ale jest ona taka jakby zamknięta czy coś..A i całe te zgrubienie( czy cokolwiek to jest) jest nisko. Parę dni temu to wyczułam i nie mam pojęcia o co chodzi, wcześniej czegoś takiego chyba nie miałm(albo miałam, ale nie często tam palce wkładam ;/ ) -dwa dni po tym jak byłam z chłopakiem bolał mnie żołądek, wymiotowałam raz, miałam uczucie zgagi, co już zaczyna znikać(po 15 dniach) -mam ogromny apetyt-jak przed okresem Eh.. nie mam pojęcia co mi jest ;/. Zazwyczaj przed okresem mam bolące piersi, straszliwie bolące plecy(jakbym sobie nerki przeziębiła- ale kiedy juz okres trwa).. Najbardziej się martwię o śluz, te opuchnięcie w pochwie a i o ten..cypek o.O

Gość dziewczyno, ile Ty
masz lat, ze tak infantylne pytania zadajesz? P Albo to marne prowo, gimgowno sie nudzi, w koncu nie wszyscy maja mozliwosc wyjazdu gdzies na wakaacje i pozostaje opcja dom-komp :

Gość poza kpinami moze ktos odp rs
15 dni temu dotykałam penisa chłopaka-sprawdzałam co gdzie jest ;p, niestety jak przyjechałam do domu-jakieś 30 minut później, włożyłam sobie palec do pochwy..-chłopak orgazmu nie miał hahahaha no i na co ci było wkładanie palca do pochwy :D Teraz 9 miesięcy i dzidziuś będzie na świecie :D

Gość soxooxos
masz grzybicę pochwy, tak się kończy wkładanie brudnych paluchów gdzie nie trzeba.

Gość gratuluję !! Będziesz mamą
!!! :D:D:D