Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężczyźni XXI-wieku

Coraz więcej mężczyzn nie potrafi odczytywać kobiecych tajemniczych znaków

Polecane posty

Gość mężczyźni XXI-wieku

Co mamy robić?????????

kobiety dowolnie zmieniają znaczenie tych znaków , także ich odczytywanie, to czytanie hieroglifów

Gość Girlanda
Bez sensu. Ja jestem kobietą i nie wysyłam jakiś tam znaków.

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Zmienić je na nietajemnicze :)... co to ma w ogóle być "tajemniczy znak", soory dziewczyny - wy nie masoneria ;)

Gość qwerty.........
to nie prawda mężczyzni doskonale odczytują znaki problem jest w tym że kobiety są coraz bardziej fałszywe.... że nie warto zwracać uwagi na "te znaki" które nie sa z serca, tylko wyuczonymi sztuczkami przetestowanym na kilkudziesięciu innych facetach nie warto :-o :-o

często, jak nawet dobrze odczytasz ten znak , to one i tak zaprzeczą...:)

fiku mikuuu wg mnie kobiety są czasami tajemnicze...nie wiadomo co wam przychodzi do głowy w pewnych sytuacjach czy momentach ....można to odczytać zupełnie inaczej niż powinno , a wtedy lipa na maksa... mimo , ze przeważnie chodzi o to samo , trzeba robić tak , by nie było wiadomo...

Gość lol2lol2lol2
to samo z mężczyznami... to już w ogole kosmos co się roi w ich łepetynkach ;]

lo2lo2lo ... Generalnie to jednak faceci w swoich działaniach i myślach są bardziej przewidywalni od kobiet.

pocieszę Cię, ja tez nieraz nie weim o co mi chodzi to akurat jestem w stanie zrozumieć , bo to dość częste zjawisko...:P

A ja nie wiem o co chodzi revolverowi. Revolver, a Ty wiesz o co Ci się rozchodzi?

Gość lol2lol2lol2
bo kobity mają większą paletę uczuć za czym idzie więcej schiz :D

"pocieszę Cię, ja tez nieraz nie weim o co mi chodzi" jesteś już którąś kobietą, od której to słyszę/czytam... zaprawdę, jestem niezwykle ciekaw jak wyglądają wasze (kobiece) procesy myślowe :)

Gość IMO13832
Światowa Organizacja Zdrowia "jesteś już którąś kobietą, od której to słyszę/czytam... zaprawdę, jestem niezwykle ciekaw jak wyglądają wasze (kobiece) procesy myślowe" Nadciągam z pomocą! Skup się i dobrze, ze zrozumieniem przeczytaj następujące linijki tekstu: ............... ............... ............... ............... ............... ............... Widzisz? To przykład typowego "procesu myślowego" samic. Proste, nie? :classic_cool:

A ja nie wiem o co chodzi revolverowi. Revolver, a Ty wiesz o co Ci się rozchodzi? ja niestety wiem...

czasem flirt jest naturalnym odruchem, aż sama sie na tym łapię, a nie zamierzałam wcale podrywać

Faceci są prości jak konstrukcja cepa, temu nie odczytują. Wielkie mi mecyje.

IMO, odnoszę wrażenie, że nie przepadasz za kobitkami :)

Gość lol2lol2lol2
IMO i jego wielce oryginalność :O

Gość IMO13832
fiku mikuuu "czasem flirt jest naturalnym odruchem, aż sama sie na tym łapię, a nie zamierzałam wcale podrywać" Co nie? Cholerne odruchy, człowiek przygotowuje sobie przemyślaną listę wymagań, a te przeszkadzają w dążeniu do celu. :classic_cool:

Bó, oj zdziwiłabyś się :)... tzn. jest wieeeelu prostych, podobnie jak wiele prostych kobiet.

Gość IMO13832
Światowa Organizacja Zdrowia "IMO, odnoszę wrażenie, że nie przepadasz za kobitkami" Skądże znowu! Uwielbiam cycki! :classic_cool:

ŚOZ o tym mówię i wcale się nie dziwię.

Gość koqihwhwhh
bo są egoistami nastawionymi na branie, chcą dostawać nic w zamian nie dając z siebie, im się przecież to należy, mają narcystyczne usposobienie, są leniami i tchórzami, boją się stracić twarz w przypadku niepowodzenia i chuj z nimi

Gość IMO13832
koqihwhwhh "bo są egoistami nastawionymi na branie, chcą dostawać nic w zamian nie dając z siebie, im się przecież to należy, mają narcystyczne usposobienie, są leniami i tchórzami, boją się stracić twarz w przypadku niepowodzenia i ch*j z nimi" I to mi śmią zarzucać niechęć do płci przeciwnej...

"bo są egoistami nastawionymi na branie, chcą dostawać nic w zamian nie dając z siebie, im się przecież to należy, mają narcystyczne usposobienie, są leniami i tchórzami, boją się stracić twarz w przypadku niepowodzenia i ch*j z nimi" akurat w tym jest głębia ;)

"I to mi śmią zarzucać niechęć do płci przeciwnej..." :P No cóż, wypowiedź tej dziewczynki była zdecydowanie poniżej krytyki.