Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panikara..

ja już panikuję..

Polecane posty

Gość Panikara..

Moje objawy to: -opuchnięte piersi,bolą jak się mocniej dotknie -ból na dole brzucha -brzuch jest bardzo twardy -mam biały, nieciągnący się, rzadki śluz przypominający mleko ;/ -pochwa w srodku jest bardzo ciasna, opuchnięta -od paru dni jest tam takie odstające coś z taką zamkniętą dziurką w środku, jest to dosyć nisko -15 dni temu dotykałam penisa chłopaka-sprawdzałam aby co gdzie jest ;/, a 30 minut później przyjechałam do domu, zapomniałam się i włożyłam palec do pochwy -dwa dni po tym zdarzeniu zwymiotowałam (niczym), bolał mnie żołądek i miałam uczucie zgagi-teraz to mija -parę dni temu bardzo bolał mnie brzuch na dole -mam duży apetyt To objawy ciąży czy nadchodzącego okresu? Zazwyczaj miałam obolałe piersi, bule pleców, ogromny apetyt i bolał mnie na dole bardzo brzuch..Czy to mozliwe, ze trochę spermy mogło się do mnie dostać i że jestem w ciąży?

Gość taka taka ja :D
od paru dni jest tam takie odstające coś z taką zamkniętą dziurką w środku, jest to dosyć nisko a) rośnie ci chuj b) jesteś obojniakiem... Prawie spadłam z krzesła jak to przeczytałam ..

Gość ewfrsefgsdfgdsfgdfg
dziecko idz sie jebnij z okna 🖐️

o co z tym chodziło?? "od paru dni jest tam takie odstające coś z taką zamkniętą dziurką w środku, jest to dosyć nisko"

Gość coooooooo???
"od paru dni jest tam takie odstające coś z taką zamkniętą dziurką w środku, jest to dosyć nisko" wtf??????

"15 dni temu dotykałam penisa chłopaka-sprawdzałam aby co gdzie jest " haha :D

Gość kib
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość taka taka ja :D
offerma -> ja pierdole nastepny znawca