Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ffiołekk

FACET MNIE UDERZYŁ

Polecane posty

Gość Ffiołekk

jestem z chłopakiem od dwóch miesięcy. wczoraj zaprosił mnie do siebie na obiad. potem oglądaliśmy film i popijaliśmy wino. jak schylał się do jednostki komputera klepnęłam go żartobliwie w pupę i potem strzeliłam mu gumką z jego bokserek. nie pierwszy raz tego dnia, on tez nie raz żartobliwie jak jesteśmy sami klepnie mnie po pubie. wracając do tematu on się odwrócił wściekły i klepnął mnie w ramie, może nie strasznie mocno ale mnie zabolało. nikt mnie nigdy nie uderzył. i z takiego głupiego powodu. zamurowało mnie ze mi oddał. wzięłam klucze od auta i wyszłam. wróciłam taksówką. a auto nadal stoi pod jego mieszkaniem. boje się tam jechać. powiedziałam mu że więcej nie chcę go widzieć. co myślicie o tej sytuacji? zachował się jak dziecko. przypomina mi to sytuację z dzieciństwa. jak brata dałam kopniaka a on mi oddał.ale to było jak mieliśmy po 5 lat. jak on teraz z takiego głupiego powodu mnie uderzył. to jak pokłócimy się o coś poważnego to co wtedy będzie. była już raz taka sytuacja, że się wygłupialiśmy, chciał mi zrobić malinkę bo ja mu wcześniej niechcaco zrobiłam, i ja chcąc go powstrzymać ugryzłam go w rękę, gdzieś koło żyły. dodam, że on ma uszkodzone nerwy w tej ręce i musiało go to bardzo zaboleć. krzyknął na mnie żebym natychmiast wyszła do łazienki. odebrałam to tak jakby nie był wstanie panować nad sobą i bał się że mnie uderzy. przestraszyłam się . powiedziałam mu potem o tym. on mówił ze wcześniej mówiłam ze muszę iść do toalety i dlatego tak powiedział, nie przypominam sobie, żebym tak mówiła. może śmiesznie brzmi to moje opowiadanie. jednakże, zauważyłam w nim pewne przejawy agresji. wydaje mi się, że powinnam zakończyć tą znajomość. chciałabym znać opinię innych, czy nie przesadzam, nie wyolbrzymiam. a podobno mam do tego skłonność. z małej rzeczy robię wielką sprawę.

Gość ta wyjątkowa
"chciałabym znać opinię innych, czy nie przesadzam, nie wyolbrzymiam" nie przesadzasz, daj sobie spokój z psycholem, który za pacnięcie po pupie wali na odlew

Gość dorosla zolza
a ja widze w tobie pewne przejawy glupoty