Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i am what i am

Mam 30 lat i nic nie mam, a jestem facetem

Polecane posty

Gość i am what i am

Dzisiaj robię bilans mojego życia, bo zastanawiam się czy z takimi atrybutami jeszcze znajdę jakąś dziewczynę. A więc tak: - kobiety - nie mam i nigdy nie miałem - kasa- może z 10 tys. oszczędności - własne mieszkanie lub dom - brak, nie licząc działki pod budowę, mieszkam ze starymi - praca - taka sobie, jest średnio - samochód - brak, ale prawko mam prawie 10 lat - wykształcenie - prawie wyższe, za 2 miesiące powinienem mieć obronę Żeby strzelić sobie jeszcze samobója dodam, że jestem facetem i mam prawie 30 lat. Czy są gorsi ode mnie ???

Gość jack ill
mam trochę gorzej:classic_cool:

Gość i am what i am
tzn. napisz coś więcej

Gość są dużo gorsi
:)

Gość i am what i am
Moją silną stroną jest to że codziennie utaczam potężną ilość ejakulatu :)

Gość kdsfkjdlkdlsa
Ja już nie mam oszczędności bo 3 lata temu kupiłem samochód. Nie rób tego błędu !!

Gość i am what i am
Wcale nie cieszę się z tego, że inni mają gorzej, wręcz przeciwnie.

Gość Bangatanga
Oj nie przejmuj się, ja nie widzę tu jakichś uwłaczających cech. Jestem kobietą, ale też robiąc taki bilans wychodzi u mnie: - kasa- wydawana na bieżąco. - własne mieszkanie lub dom - brak, wynajmuję mieszkanie - praca - dość dobra, lekka, ale mało płatna - samochód - brak, miałam wypadek i nie jeżdżę od 5 lat - wykształcenie - wyższe - teraz robię 2 podyplomówkę.

Gość szymczyk
29 lat nigdy nie pracowałem nigdy nie szukałem pracy wykształcenie wyzsze samochod brak prawo jazdy brak zajomosc jezykow : francuski zaawansowany , angielski sredio zaawansowany spoko spoko ja mam gorzej

Gość venom
- kobiety - nie mam, miałem - kasa- pieniądze to nie wszystko ;) - własne mieszkanie lub dom - na łeb mi nie kapie - praca - niom - samochód - pierdole wole nordic walking - wykształcenie - niom

Gość są dużo gorsi
mieszkanie 80 m trochę hipoteki miejsce parkingowe pod budynkiem , bez hipoteki używane wypasione bmw działka budowlana trochę oszczędności ze 30 000 uważam że to niewiele , mam ponad 40 lat , zarabiam dużo , ale wcześniej mniej zarabiałam

Gość szymczyk
29 lat nigdy nie miałem dziewczyny nigdy nie pracowałem nigdy nie szukałem pracy wykształcenie wyzsze samochod brak prawo jazdy brak zajomosc jezykow : francuski zaawansowany , angielski sredio zaawansowany spoko spoko ja mam gorzej

Gość Kobioł the best
kocham ludzi którzy mają gorzej ode mnie-przez to poprawia sie moja samoocena i widze jeszcze nadzieje dla siebie:classic_cool: