Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarnowalamzycie

to prawda co pisza ze jest pewna grupa nauczycieli mamtematyki ktora sie do tego

Polecane posty

Gość zmarnowalamzycie

kompletnie nie nadaje. widze to na swoim przykladzie. w sp w klasach 4-7 mialam super nauczycielke bardzo lubilam matme. w klasie 8 mialam nauczycielke taka memeje. moze i miala wiedze ale uczyc i zachecic do przedmiotu nie umiala. czesto bylo tak ze zadala nam zadanie i sama gapila sie w okno. wogole czesto sie w to okno gapila. slabsi uczniowie nie dawali sobie rady . ja bylam dobra do jakos sobie radzila. duzo robilam w domu zadan aby przygotowac sie do wstepnego do lo. poszlam na mat-fiz i tu znowu nauczyciel do bani. babka nudna jak flaki z olejem. wogole nie tlumczyla. tylkociagle "a wy znowu tego nie rozumiecie?" robiac przy tym glupawa mine. przestalam lubic mamte. juz po pierwszym semestrze w lo wiedzialam ze mature bede zdawac z biologii. wskutek niecheci do mamty poszlam na studia pedagogigiczne. i to byl moj najwiekszy blad zyciowy. dzis zaluje ze nie skonczylam ekonomii, rachunkowosci, matematyki, ekonometrii lub czegos zblizonego . po moim kierunku nie mam pracy. ciagle tylko jakies zastepstwa albo nic. obecnie siedze od 4 lat na bezrobociu i tylko staz mialam pol roku, pol roku na czarno bawilam dziecko sasiadce, 3 miesiace na czarno u znajomej w sklepie. masakra jakas :-( mam juz 35 lat i na totalne zmiany jest juz niestety za pozno. bo nawet jesli skoncze te studia to i tak z racji wieku nie bede miala tyle szans co mlodzi 25letni absolwenci tych kierunkow. ja swoje studia konczylam w 2000 roku. gdybym wtdy skonczyla ekonomie czy rachunkowosc albo matme to dzis mialabym juz na pewno jakas prace w zawodzie. jednym slowem zmarnowalam zycie :-(

Gość Co za kretyńskie określenie
Aleś amerykę odkrył/a

Gość lelewerka
kto cie utrzymuje?

Gość zmarnowalamzycie
czy to wazne kto? mam troche oszczednosci, dorabiam od czasu do czasu na czarno. mieszkam z rodzicami wiec jakos to sie ciagnie

Gość dsssfe
ja mialam caly czas problemy z matma z matmy w podst. matka mnie bila i bila bo nie umialam, nie zapomne tego do konca zycia...nauczycielka byla taka sobie. w gim mialam wychow matematyczke ktora byla donbra, i zaczelam matmy sie samo uczyc i ja rozumialam. teraz w LO tez mam wychowawce matematyke. byl na prawde super wartosciowym czlowiekiem, tak cholernie inteligentyny i zarazem zabawny, ze matematyki chcialo sie uczyc...i wszystko sie rozumialo, bo swietnie, dobtnie tlumaczyl..potrafil sie ubrudzic, isc przez cala sale rysujac jakis rysunek na tablicy..no i matme sama umiem doskonale.

Gość dfdffggh
jestes 35 letnia stara panna?

Gość zmarnowalamzycie
a co ci do tego? moze jestem rozwodka na przyklad? albo w konkubinacie . nie piszemy tu o mojej sytuacji rodzinnej

Gość dfdffggh
ojojoj czuly punkt hehe, stara panna

Gość zmarnowalamzycie
guzik prawda :-)

Gość zmarnowalamzycie
Jestem lesbijką...

Gość smutnaosssoooobasmutnaaaaa
35 lat to stara baba juz z ciebie jest. Po co myslec szkola w tym wieku. Do 30stki mozna sie uczyc ja uwazam, pozniej mozna robic kariere na uczelni - habilitacja zostaje albo praca na uczelni z tytulem lub moze szkola z tytulem , ale to masz strasznie szkolne myslenie - zbyt szkolne jak dla mnie, a to tylko FRUWANIE ta szkola i nic poza tym. 35 lat to nastepny kurs Ci zostaje albo studia podyplomowe. Studia? To no nie wiem trzecie bys musiala zaczynac zeby pasowalo. i tyle.

Gość dfdffggh
ale ci owieczka przysrala

Moim zdaniem zostaje Ci wyjazd za granice, zarobek tam PORZADNy - z 2 lata i wtedy mozesz myslec w Polsce o studiach - jak masz forse i tyle. A tak to bez sensu. Ja juz rok zmarnowalam. Niby wiecej - ale ROK na MAKSA i tyle. I koniec. tez tak niczego nie umiem zarobic przez bande ZER z Niemiec. Zersk - mordercow, glupow i zer i tyle :(

Gość zmarnowalamzycie
smutna--- o co ci chodzi? jeden belkot. najpierw przeczytaj dokladnie moj pierwszy post to bedziesz wiedziala o co mi chodzi

KRYMINALISCI to sa ten AMAZON.De -i niech mnie podaja do sadu, a ja powiem im kto tam kogo zabil . Np. BITELS zabil ojca i matke, a ten glowny matke i nigdy sobie prawdy nie powiedzieli bo by byli bracmi. I przez to on jest pedalem bo ojciec mu sie powiesil, a nie wie ze jego kumpelek kochany - to raz wytrysk na twarz , a dwa rodzice nozem zabici. Ale za co to nie napisze. Bo to by mnie zabil, a tak to nie. W koncu nie maja rodowodow i SMIECH :( Sie beda smazyc w piecu niebawem na zawsze. Bo ryby sie smaza i nie mam szans na brygidki. A czy ja ryba jestem? A na obiad u brygidek. No ale obiad - se udko z kurczaka upieke 4 dni, a ruybe brygidek OLAC i tyle :( OLEJEM wiecie :(

Gość rttrtytyyy
to juz po temacie, jak ona sie doczepi to KONIEC :D

Ja nie moge powiem wam - na szczescie mam rodowod i na Warszawe i na amazon. de bo mnie nie nawidza za te morderstwa swoje, ale maja 1 i 2 a morderca gejow, facet Ilony - zabil 3 gejow i tak - normalnie przeciez za fraki i WYPAD, a tak? :( I tyle. I na brygidki tez mam ten sam rodowod od profesora z WARSZAWY bo nie mam doktoratu, za maz nie wyszlam i by mnie strasznie poniewierali wiecie za studia matki bo sie z niej smieja. A ta matka z nich - ze se mialy np. JAJECZNICE robic w piatek. Bo za co ja wylecialam z tych Stanow bo wiecie - za jajecznice. Bo ta moja matka tam byla wiecie i ona uznala je za szczyt kultury, wiecie - dobre serce - Amerykanki takie a to SA RYBY. A ON TEZ JEST NA NIE RYBA stad te dzieci - wiecie - no to sa dzieci na kase, dzieci morderczyn - to jest ciemna strona kosciola. Ale niektorzy swieci wiecie tez sa warci tego, zeby nimi pomiesc. Poczawszy od tej sw. Brygidy. Ona je zle nazwala. One mialy byc KRZYZOWNICZKI wiecie na przyklad, ale - i ja sobie poczytam te Brygide Szwedzka i ja wiem ze wtedy byli KRZYZACY i stad BRYGIDKI bo ich nienawidzila i uwazala, ze z Niemcami sie nie potrafia przez krzyzakow dogadac i wiecie ona napisala potezne dzielo i to trzeba sobie poczytac. A moja matka po Dzienniczku dziela Brygidy i wszystkie do piekla za rybe, ze krzyz ogrywaly wiecie, wtedy by nie widziala diabla, ale ten Dzienniczek jest mocny - nie umiala juz tej Brygidy, ci ksieza tez tacy uczciwi chocby wcale bo by ich rozniosla, a tak rozniosly ja a glupie sa jak trepy - od sw. Jana Ewangelisty one sa, ale ... i tak dalej - na nie jest bardzo silny rodowod - jedynie ze nie od Lucyfera - za te rybe, racji maja zero i tyle. Jak ten sw. Jan byl pod krzyzem to juz lepiej nie wiedziec. Byl SWIADKIEM UKRZYZOWANIA CHRYSTUSA wiecie. Bo Maryja strasznie przezyla krzyz i umrzec chciala, natomiast sw. Jan Ewangelista byl to MILCZACY SWIADEK KRZYZOWANIA i tyle. I koniec. I dlatego poszedl do Maryji na krzyzu bo po nim tez - tak sie CZYMKOLWIEK przejal. W sumie wiecie - normalnie zyc tez nie umial. I tylko zmartwychwstaniem zyl, a byl pod tym krzyzem i teraz no niby najpelniej go opisal, ale tez to takie wszystko jakies enigmatyczne. Sa lepsze rzeczy. Dla takiej osoby jak ja czy ludzi roznych brygidki jedynie, ze cyrografu z diablem nie maja i bardzo dobrze rodowod pewien dziala na nie- tak sie ucza i sie smieja ze mnie, z matki, a na nie ludzie nauki czy czegos dostaja rodowod i sie ma je w tylku i tyle. Bo wiecie - zeby dzieci robic zeby sie najesc to jest SKANDAL, a te dzieci co dalej. Dlatego zeby sie nie gorszyc na nie zawsze bedzie rodowod i tyle. Na nie dzialaja rozni swieci - polowa wystarczy czystosc - takie kryminalistki najgorsze i jak dostane kase jakakolwiek to tylko dzieki temu, ze takie wstretne i tyle - zgnile , DIABLY kosciola i tyle :( Bo krzyza nie szanuja przez o takie dekle i tyle. I koniec historii wiecie i tyle :(

Gość Ja tam wiem jedno
- nie nadajesz się do niczego, skoro przerasta Cię rozpoczynanie zdania wielką literą.

One w Niemczech powinny byc takie, ze pojecia nie macie. I wiecie z nimi bedzie trzymala siostra Faustyna, ale tez im wkopac i rodowodem - ona tez ma na nie rodowodu. Moja matka nie miala z nimi szans bez rodowodu zadnych a rodowod jest tak silny, ze az diabla widziala i tyle. Ja o nie stac nigdy nie bede bo nie mam kasy przez nie, ale zawsze bede wiedziala co robia - zwlaaszcza dekle niemieckie bo tak i juz. Bo troche sie do roboty beda musialy brac. Z augustiankami beda bo dzieci - one w ogole powinny stac o augustianki, o sw. Augustymna, ale nic. O sw. Monike - ale po co im w ogole jacys swieci wiecie - ryby swiete one sa. No ale swiete nie sa i tyle. I koniec. I widzicie - sw. Augustyn i Monika tam i AZ TAKIE NIE SA. I tyle. A dzieci to afrykanskie na przyklad - po co im dzieci z ksiedzami , jak sa ryby, nie stoja o tych ksiezy, ZALATWIAJA GWALTY takim co poszly, zeby mialy te dzieci. A wiecie rozmowa z nimi to USA - Barack Obama nie jest takie jak one. I na nie mam rodowod, na Warszawe, na te jebniety amazon, na biuro we Wroclawiu i kazde ktore mnie niszczylo, niszczy - na ludzi. I tak sie ratuje tym rodowododem rodowod maryjny bo inaczej jak? Nie ma niczego. A wiecie patrzcie - macie rodowod maryjny, jakas laska, idzie do tego KLASZTORU i zaraz brak rodowodu maryjnego za dzieci i one NIGDY nie beda mialy rodowodu maryjnego. NIGDY!!! Ona z nimi NIC WSPOLNEGO NIE MA - nigdy. Dlatego jest Faustyna Kowalska - na nie wlasnie, zeby im przyjebac i tyle. I zawsze beda sie z niej smialy i spowiedzi, ale co osiagnie z nimi to osiagnie i tyle. Chciala byc brygidka - niech sie uzera. W kuchni robila to tam akurat w Niemczech moze siedziec i po lbach je walic za krzyz i tyle. A za Dzienniczek tez i przez to ten Dzienniczek jej pasuje. No i ja uznaja od Matki Bozej Milosierdzia jest Faustyna i TAK MOGA TYLKO MIEC RODOWOD MARYJNY. Inaczej nie a moja matka go ma bo POSZLA i tyle. Po gwalcie. No wiecie kasa, wszystko - dlatego sie tak gwalca i nic. A bogate sa, to im nie wezmiecie. Bo ja nie - bo jeszcze zbiednieja. Nie, nie, nie i tyle :(

T a swieta Faustyna wiecie tez zbyt ludzka, szans z nimi nie miala i tyle. Takie zycie i koniec. Ale nie wiedziala wszystkiego i tyle. No i co w Polsce w kuchni, tam tez i tyle. Dlatego nie dala sie wrobic w lekarke i NIKT JEJ W TEJ POLSCE nie rozumial.Bo se chciala dziecko w zakonie zrobic, Niemka byla bo miala FAUSTA I tyle. To byla Niemka dla siebie. A po niemiecku nic. I PRZEZ TO nigdy sie w tej Polsce nie dala. Te inne na nia wiecie, ale no ... Pana Jezusa mieli wszyscy szanowac. Ona tez i tyle. Myslec, Biblie czytac, pytac Go mial ten Sopocko o byle co - o wszystko. Jego o wszystko trzeba zapytac. A teraz wiecie ci NIEMCY OBRZYDLIWI - jak ten Twoj brat sie ratuje - bo mlodszy panstwem - tylko nie wiedza jakim. Nie maja szans wiecie bo jest ratowany mna, ojcem , moja okolica, stalym adresem - wieczna wojna juz bo 4 powody rozne wojny o adres - takze o adres juz larmo zawsze ze mna i nie maja szans juz go pieprza. Starszy - jak on jest ratowany? Ja powiem ze rodowodem Jezusa Chrystusa i tak jest ratowany. No to jego - nie mu powiem. Zle mysli. Tak wlasnie mysla wszyscy, a tak nie jest. I teraz se poczytam Ewangelie bo moim zdaniem to tlumaczyl ale nie do konca to pojeli Apostolowie bo to wiem i tyle. I wiecie tu gdzie mieszkam ta dyrektorka to dno, szkola dno , wszytko dno, ale OK ludzie tez sa wiecie i powiem wam jest tu taki czlowiek on powinien miec najwyzszy rodowod na Niemcy i dac im wszystkim rade SPOKOJNIE na tym amazon. ale musi uwazac. I wiecie ja tam moge wrocic po tym wszystkim od urzednika - na niego tez ten rodowod mam co na reszte i tam mi sie juz nic nie stanie o ile mnie cofna - to jest normalne, ale jest norma - wydole to wydole, nie to nie. Bo z grupa nie bede rozmawiac bo po co? Taka mi robia opinie, a przeciez to nieprawda. I tyle. Grupa ze mna nie rozmawiala. Wiecie - ja sie nie bede osmieszac, ze do zbierania ksiazek artykuly z doktoratu ja potrzebuje. Oszaleli i tyle. Z brata mlodszego tam moge byc. Dla mnie z tego rodowodu i tyle. A ten mlodszy wiecie ten sam juz rodowod ma na Polakow i ten starszy ten bo mozna oszalec i koniec. A jak chca to niech se stoja o tych wariatow i tyle. A ja mam na szkole tez i nie po mnie nigdzie. Tam IC dyrektor sobie napisze - odpisza to odpisza nie to nie. Wiecie no skad mialam wiedziec ze we mnie lupie sw. Jozefem - na nia ten rodowod wiecie na Warszawe nie dziala. Tam sie mozna uratowac przed nia jak sie 3 razy idzie do kosciola na msze do sw. jozefa - 3 razy msza i komunia i WYRZUCAJA ja z tej szkoly bo dali plame niezla i tyle. Zawsze beda wspominac jak sie u niej maty uczyli, a ona JEDEN SWIETY JOZEF i sie jej pozbyli i tyle. Bo sie jej bali, a ona wiecie - ja tego nie rozumialam - jezdzi tak tyle km , nic, no nie wiem - a ja sie balam zawsze w szkole - a moze nie? i tyle :(

Ci ludzie juz sie nie dadza tej dyrektorce bo juz wiedza o tym swietym Jozefie. TEN MOJ BRAT sluchajcie co go oblala z matmy by 3 razy poszedl na nia do kosciola sw. Jozefa - komunie tam przyjal i by ja wyrzucili. 3 razy to wyrzut a 4 razy wojna i tyle. 4 razy to nie i tyle i w sumie powinno byc 4 razy i zeby sie tak klocili z nia, ze az by zwariowala. I TAK POWINNO BYC. Bo wyrzut to swinstwo, ale klotnie to oszalec to ja mam prawo. Bo ona byla dla mnie nienormalna i tyle :( I gdybym wiedziala o sw. Jozefem - to na nia pisze od 1 wrzesnia, a nie wiedzialam i balam sie JEJ opini i tego zeby wiecie uczniow nie zniszczyc bo to tam - ja swoje, a ktos zostanie. Ale wiedzialabym o sw. Jozefie i zaraz bym w nia walila - nic bym moze nie wskorala ale bym jej od razu dopiekla a tak ona myslala, ze mi sie ONA podoba? Ten Edward Gierek? Takie rzeczy. Tym bardziej ze uczen jeden ZNOWU umarl... takie rzeczy :(

I wiecie - CO ONA JEST WARTA? Ja sobie teraz przelece bo ja poszlam do szkoly bo pracy nie mialam wiecie, a ona ma powolanie? Teraz juz ten rodowod by powinna miec na szkole ONA i od NIEJ ten gej z Warszawy by sobie mogl sobie mogl ten rodowod wziac i wiecie moglby sobie uczyc. Czy on sie ze mna porownywal? Czemu ja tam pojechalam. Troche ze strachu tez, ale nie tylko lecz przez komputer czy z OSZUKANCZEGO zdjecia nic nie wynika. Przestancie i tyle. On mnie zdjeciem oszukal i tyle. I dlatego WTEDY uznalam ze lepiej miec zle zdjecie i wiecie zrobic pozytywne wrazenie a nie piekne zdjecie a pozniej wiecie... :( I tyle z calosci napisze wam. No i ta dyrektorka ma tylko ten rodowod zeby przeze mnie jej nie zabili. No to stoi o tego sw. Jozefa i zyje. Ale nie ma nawet BIBLIJNGO RODOWODU na szkole. Powolanie zapomnij - do czego? Ona uczyc kiedys juz nie moze. Ja moge, ona nie moze. Ale wszyscy - jaka opinia, jaka nauczycielka. Dajcie spokoj i tyle :( No pozyjemy zobaczymy co dalej i tyle :(

I wiecie DLATEGO napisalam jej nazwisko bo ona sobie mysli - ciebie tez uratuje sw. Jozef z parafii i jeszcze docenie te glupie K. dla mnie. No - z tego kosciola bo oni tacy... ale nie wiem. W kazdym razie ja jestem tez chroniona ale nie z tej parafii. Ja nie z tej parafii. Np. za ten pogrzeb. UMARL UCZEN - co on teraz robi? I tyle. No i koniec. Takze ja mam tylko na nia ten rodowod WARSZAWSKi w Polsce on sie bedzie nazywal na tego geja, morderce ksiedza - takich jak on, na tego profesora tez - nie moj promotor i zeby o mnie nie stal bo nic wspolnego, a Warszawy tez nie znosze. Tylko ksiazki po nim zostaja. I to ze kiedys cos z tych pogladow jego probowalam robic, ale nikt tego nie uszanowal wiecie - i ja juz nie wroce do tego bo ja bede na wschodzie i nigdy do tego nie wroce. W sumie bede biblistka ale nie do konca i tyle. Tyle ile. Bardziej Niemka niz Angielka choc w sumie - najbardziej jeszcze inna narodowoscia i to sa moje rzeczy - daleko od Europy i tyle. No ale na razie tu. Bo ja uwazam, ze za rok koniec tej zabawy. I slusznie. I taka prawda.

Gość zmarnowalamzycie
smutna----rozwalilas mi temat. a pisze malymi bo uzywam tylko jedenej reki. druga mam kontuzjowana

Ciekawe wiecie jak to bedzie kiedys bo POWINNY miec brygidki silnie rodowod NA NAUKOWCOW wiecie bo sie beda z nich smiac i z tego rodowdu jest MARYJA i kosciol a one maja Rzym. Wszystko zle. Jak beda miec KRZYZ to beda miec rodowod warszawski - to bedzie tzw. warszawski w Polsce, ale ogolnie na naukowcow pofyrtanych , czary i tyle. Bardzo mocny rodowod. A bez tego? Kiedy tam do tego dotra, przynajmniej niektore jak ten krzyz na PLECACH se wytatuluja no i to z tego bedzie Maryja i wschod. Ale czy to mozliwe w ogole? Bo Brygida to tylko Rzym lecz Maryje zaraz - nie od razu tez bo wiedza ale maryjna jest i teraz wiecie zostaje im tylko ten rodowod co ja go mam na nie na wszystkich juz bo tak i juz. Bo tego nie beda miec - chyba zeby wiecie, ale ....no i zostaje ten drugi i z tego Maryja, albo ten Brygida i przez pelno swietych Maryja gdzies na koncu. Moze czasem od razu, ale od ryby? Nie wydaje mi sie i tyle. Niemniej takie linie tez beda i tyle. A teraz jest jak jest i koniec :(

N a razie maja Maryje z imienia no to krzyz juz maja od Maryji jak to rozumieja i tyle. A oprocz tego NA KASE mozna sobie ogrywac piatek ryba choc to takie tam wszystko... no ale - tyle by Pan Jezus olal, ale ze sa ryby to juz sie nie da. No i dzieci - to krzyz i tyle. Tym bardziej :(

ten pan Haki to wiecie mial duzo szczescia w zyciu - szczescie sprzyja najlepszym mi powie. co ten moj starszy brat zrobil? No ale ... takiego ma ojca i tyle - tak go kocha. Nie wiem co bym zrobila z takim ojcem. Wystarczy mi moj i tyle. No i co poza tym? Po prostu mialo mnie tam nie byc. Jak na tym amazon - ten amazon to tez krzywda moja i to tam dobrze sie nie skonczy. Po takich klopotach w Polsce i za granica wiecie ja sobie pojechalam do takiej firmy REKLAMOWAC SIE - walnieta - taka mi robia opinie przez glupie, spite emerytki, ktore nie wiadomo ilu ludzi zarznely i tyle. I wiecie smiech na mnie - stare sie nie daly, a ja odpadlam. To niech sobie tam jada - jedynie, ze sa papiery. Bitles by mi zaplacil - ale musze wstac o 13.00 pobudka i to samo. Tacy sa :( A Polacy mysla ze sa pepkiem swiata. Nie moge wrocic bo szukam stalej pracy i moze mi sie uda bez nich. Z biura i tak mnie nie wysla bo nie ma ksiazek i nie o to im chodzilo. A wlasciwie o co? Bo na pewno nie o firme wiecie powiedza w Niemczech i je smola - bo beda woleli od ludzi bo jaka maja mnie wysylac to lepiej wcale bo mnie nienawidza za to, ze napisalam, ze GEJE powiedza. Nie - ze mordercy. Ale co mialam robic - taka prawda. I jeszcze stracilam przez Bitelsa auto, ani grosza nie mam. Jak zbankrutuje to z nim porozmawiam i tyle :( Jak nie bedzie mial ANI GROSZA NA ZYCIE i tyle :(((

Wiecie tak oberwalam za te moja matke ze pojecia nie macie. Zdaniem normalnego powinnam wyc, byc opetana - dlaczego Haki i Zaklina a ja nie, dlaczego ten moj brat mie nie chce. Ale wiecie... a dlaczego nie mam dyplomowania, dlaczego nie moglam uczyc w szkole, dlaczego nie mam doktoratu, dlaczego nie moglam znalezc stalej pracy, wyjsc za maz, dzieci miec. DLACZEGO? Czy ten pan Haki, Zaklina i moj brat sa najwazniejsi.? A nawet dziecko Haki i Zakliny czy dzieci? Nie wiem :( Dla mnie to akurat tak wazne nie bylo. Wazniejsze bylo w Polsce i co dalej wiecie. I tyle :( - Ale USA masz powiedza Niemcy. I nie rozumieja jak - bo tego USA juz powinnam nie miec jesli nie stoje o Warszawe bo nie stoje bo to pasuje, ale jak ja moge miec USA. -Historia sie klania im powiem - rzadzi krolowa. - Rzadza Chiny sie dowiem w Niemczech tylko JAK? - Rzadzi krolowa bo Warszawa NIE MA USA. I swiety z nimi spokoj. - Czemu? W warszawie przerazeni. Bo idzie sad ostateczny - temu. Za to ze nic nie robia i koniec. Teraz moga fruwac i fruwac i fruwac - jak ja jezdzic bo mieli mi odkrecic to ze pije. PRZYNAJMNIEJ TYLE. NIC. No to USA nie maja. -A po co im to USA sie dowieim OD NICH. No dla mnie to juz jest szczyt. Lepsi Niemcy? Prosze bardzo. Ja tam wole USA - jedynie daleko i tyle :(

Dlaczego nie mam mieszkania w Polsce, pracy w Polsce, rodziny w Polsce. Dlaczego mam sie martwic, HAki, Zaklina , moim bratem - jednym drugim, ojcem tego starszego matka tego mlodszego, nie? Niech se ich zjedza, no nie? Po co mi matka tego mlodszego, ojciec tego starszego. Po co mi Bitels. Mam swoich rodzicow , nie zabilam ich. A na wycieczki jezdze caly rok. Towarzystwo swoje tez mam. Po co mi jacys ludzie, co powinni siedziec. Ten moj brat nie - jeden, drugi, ale wiecie siostry sie zabily i nie mam humoru. Albo jakas Magda czy ksiadz - bez wartosci ludzie. Po co mi oni? Wole lekarza psychiatre i koniec. Czemu mam wolec jego pacjentow? Nie wiem .

Napisze wam jeszcze SMUTNA PRAWDE - dla ksiedza w VLUYn ja ide WPROST do piekla. Ale to nieprawda. Ja NIKOGO NIE ZABILAM a przeciez jakie ja mialam ksywki zawsze. Teraz bo juz stara jestem , ale kiedys? Tak z 5 lat temu jeszcze - same najgorsze. A teraz tez wiecie napisze to czy tamto - nic dobrego. A jednak nikogo nie zabilam. Matke zwyzywalam, ale tez nic jej nie zrobilam. Tylko ja sprzezywalam w kompie - zbyt wulgarnie ale nerwy stracilam przez nia. Niemniej sprzezywalam ja tu slusznie. I tyle :(