Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarnowalamzycie

to prawda co pisza ze jest pewna grupa nauczycieli mamtematyki ktora sie do tego

Polecane posty

Gość smutnaosssoooobasmutnaaaaa
Wicie a Bitles nie moze byc moim kochankiem - bo beda robic z niego mojego kochanka. Morderca nie moze byc moim kochankie i tyle. Nie dam sie. Co to za kochanek - bez sensu :( Niech mi wymysla lepszego - co prawda ojca nie ma on (ani matki) ale kiepsko go wymyslili. Kochanek powinien KUPOWAC PREZENTY, a ten na razie wyslal mnie na nocki i jakby nie rodowod od Lucyfera to po mnie - musze sie mu poddawac, ale mam matke samobojczynie i NIC Z TEGO. I jej rodzice tez i po nim. Niech za mna nie lazi wiecie bo Go Bog zabije. Zabija go przeze mnie. Pozniej bedzie za mna lazil PRZEBACZ MI! O ile szatan go nie zgarnie. To bede wiedziec. Jak do piekla pojdzie to jego sprawa - jak mnie nie zaluje. I tyle :( Takie zycie :(

Wiecie ja mu tego smaochodu nigdy nie przebacze bo juz bym u brata dawno bylla, a to bylo niemozliwe. Tylko musialabym byc z jakas grupa. Z kim? Nie wiem czy to bylo mozliwe - powiedzieliby raczej, ze Agnieszka. No to choc te 4 tygodnie NIE. Bo planowali zabojstwo i tyle. Jak ja sie naratowalam tego brata. Nigdy nie uratuje juz tak zadnego brata. Tego mlodszego tez tak ratowalam. No to mi sie oplacilo juz ale reszta? Bo nie musze stac o glupi zachod wiecie. Bo i tak ich przeklelam rowno. Ale troche kasy gdybym miala wiecej to bym sie naprawde nie obrazila i tyle. Takie same szmaty tam siedza i tyle :(

To wszystko siedziec w kiciu powinno za zabojstwa, ale tego nie ma - gej, lesba to najwazniejsze i tyle :( A morderstwa i to wielokrotne? Nic tylko z poworotem do szkoly i cicho siedziec wiecie. Nawet nie oddychac i tyle :( Taka prawda :(

Gość zmarnowalamzycie
smutna----czy ty nie masz nic innego do roboty tylko wypisujesz tu te brednie?

Gość rttrtytyyy
ona jest chora na schizofrenie

Gość rttrtytyyy
i tez ma chyba 35 lat ;)