Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rubensówna

Facet który ocenia po wyglądzie czy kilogramach to nic nie warty pustak

Polecane posty

Gość rubensówna

Nie ocenia się książki po okładce wiecie o tym ? Jak nie wiecie znaczy, że jesteście niczym dno :o Nie ważne jak wygląda, ile waży, jakie ma piersi dziewczyna. Należy ją traktować tak samo jak inne zapamiętajcie to sobie bo aż żal bierze jak traktujecie dziewczyny nie pasujące do dzisiejszych obowiązujących kanonów :o

Gość sgkomsush
ooo jakas smutna pusia odezwala sie :D

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
heh, ciekawe - kobiety mają tak samo :P

przeciez my kobiety tez wolalybysmy atrakcyjnego wysokiego faceta od np. brzydala z garbem, prawda? to nie znaczy zeby traktowac innych ludzi zle, ale nie dziwie sie mezczyznom ze po czesci kieruja sie wygladem w doborze partnerki...

O ile książka nie ma wplywu na wygląd okładki o tyle kobieta ma wpływ na to czy ma dłuste dupsko czy nie

Gość Daisyy
Ty też zapewne oceniasz ludzi po wyglądzie bo niestety robi to praktycznie każdy , ale sama nie chcesz być oceniana czyż nie?

Gość głupi topikkkkk
i autorka to pustak i pasztet

Chyba musisz być strasznie zakompleksiona, a ludzie zawsze zwracali uwagę na wygląd i tak już zostanie.

popieram autorke :o tylko pustaki kieruja sie wygladem ale zaraz mi zarzucicie ze pewnie nie lepsza jestem mimo ze bylam z takimi brzydalami[ fizycznie ]ze nie macie pojecia nawet. ale na wyglad sklada sie nie tylko cialo ale tez czy ktos jest dobry czy ma to cos, czy jest po prostu atrakcyjny ( nie fizycznie) ale skad mozecie to wiedziec...

jasne, że po wyglądzie się nie ocenia, ale że chłopka nie chce być z dziewczyną, która mu się fizycznie nie podoba, to nie jest nic złego.

Gość kazdemu podoba sie co innego
trudno, żeby ktoś interesował się kobietą/ facetem, która/ y mu się nie podoba :) jedni wolą szczupłe- i tylko takie, a innym nie przeszkadza kilka dodatkowych kg- bo np. bardziej zwracają uwagę na buzię i to jest normalne nie wiem jakim hipokrytą musi być osoba, która zarzeka się, że dla niej nie jest ważny wygląd :O tzn. owszem, może nie szuka np. modela czy modelki... ale na Boga! no nie oszukujmy się! druga osoba MUSI nam się podobać (wg naszego własnego 'gustu')- jak ktoś nam odpowiada tylko pod względem charakteru, to wtedy jest naszym znajomym/kolegą/ przyjacielem... a kiedy nam sie dodatkowo podoba i czujemy 'pociąg' to dopiero można mówić o 'zakochaniu' i nie mówcie, że jest inaczej... bo w tym tkwi 'istota rzeczy' właśnie

Kurcze ale tu chodzi o to że jak ktos jest brzydki bo sie taki urodził to co innego niż fakt ze ktoś jest spasiony i mu sie nie chce z tym nic robic. najlepiej wpierdalac, nie ruszać sie i miec pretensje do innych że są nietolerancyjni. Ciężko szanowac kogos kto sie sam nie szanuje.

kazdemu podoba sie co innego - madrze mowisz :] bez pociagu fizycznego trudno o prawdziwa milosc...

Gość jestem pasztetem
No to Dobra madralo sama zwiąż się z pierwszysm lepszym zulem z ulicy

Gość rubensówna
Kobieta powinna być zadbana to fakt. Ale kilka-naście-dziesiąt kg więcej nie oznacza, że ktoś jest niezadbany:o Zadbanie to czyste włosy, schludne ubranie, odpowiedni makijaż i oczywiście dobrze dobrane ubranie. Nie ważne jest ile waży dziewczyna, nie ważne czy ma piersi D czy A. Ważna jest osobowość. Ocenianie po wyglądzie świadczy o braku wyobraźni, o KOMPLEKSACH ( bo przecież trzeba się pokazać przed kolegami :o ). Co z tego, że ona umie tylko malować tipsy i gadać o zakupach jak jest "zadbana" :o Żygam takimi facetami co się ślinią na widok pustych dziewczyn :o

Nie chce nikomu ublizac ale zachowujecie sie jak ograniczeni :o na moim przykladzie jestem w stanie udowodnic ze wyglad nie ma nic do rzeczy w tym przypadku chyba ze ktos po prostu najpierw ocenia czlowieka po wygladzie i to on decyduje czy z ta osoba bedziemy czy nie.... ja NIGDY nie patrze i nie mowie tego bo chce miec dobra reputacje(wali mnie to) ale dlatego ze tak mysle... i nie mam sobie nic do zarzucenia, coz jeden ma taki charakter a drugi inny, kazdy ma tez inne priorytety...

Wiesz, powinnam Cię poprzeć, bo jestem płaska. Ale tego nie zrobię. Jestem płaska, bo jestem bardzo szczupła, a jestem szczupła bo dużo ćwiczę. Jak ktoś nie dba o swoją sylwetkę, mamy jakby prawo przypisać mu pewne cechy charakteru.

Gość retreshste
ocenia się po wyglądzie to normalne.

" Nie ważne jest ile waży dziewczyna, nie ważne czy ma piersi D czy A. Ważna jest osobowość. " no niestety nie zgadzam sie z toba. oczywiscie ze osobowosc jest najwazniejsza w dlugoterminowym zwiazku, ale pewna "chemia" i pociag seksualny sa konieczne zeby ten zwiazek sie rozpoczal. jestem w zwiazku juz dobrych kilka lat ale wiem, ze moj mezczyzna nie zainteresowalby sie mna gdybym np. byla pulchna brunetka z miseczka A. po prostu nie bylabym w jego typie i koniec, co nie oznacza ze on jest zalosnym pustakiem. on ma swoj typ i tyle. tak samo ja nie zainteresowalabym sie nim, gdyby byl niskim podtatusialym brunetem. po prostu nie pociagalby mnie seksualnie. mysle ze najlepsze sa zwiazki, gdzie ludzie sa oczarowani wygladem partnera ORAZ dobrze dobrani pod wzgledem osobowosci.

Nie sądzę bym miała ochotę bliżej poznawać zaniedbaną, marudną osobę.

"Kobieta powinna być zadbana to fakt. Ale kilka-naście-dziesiąt kg więcej nie oznacza, że ktoś jest niezadbany" Już nie oszukuj samej siebie, lekka nadwaga ujdzie, ale duża nadwaga czy otyłość jest zwykłym zapuszczeniem i tyle, oczywiście to się nie tyczy tylko kobiet, ale i mężczyzn, każdy powinien o siebie dbać. Wiadomo higiena to podstawa, trzeba być schludnym, ale też trzeba dbać o linię.

" lekka nadwaga ujdzie, ale duża nadwaga czy otyłość jest zwykłym zapuszczeniem i tyle" a jesli nie jest zapuszczeniem, to jest oznaka choroby. niestety tak jestesmy zaprogramowani ze staramy sie wybierac partnerow ktorzy sa w stanie dac nam zdrowe potomstwo...

Gość rubensówna
Ja akurat mam pecha bo mam trochę nadwagi i bardzo małe piersi :( Nie powinno się oceniać po wyglądzie bo na prawdę nie jest on zależny od nas :o

Gość agatke
@kamsonek myślę że on cie zostawi dla młodszej w przyszłości :classic_cool:🖐️

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
róbensówna - w pewnym stopniu zależy - jeżeli nie masz jakiejś poważnej choroby, które uniemożliwia Ci zrzucenie wagi to oznacza, że masz najbardziej rozpowszechnioną chorobę na planecie - lenistwo :)

nie sadze ale wyraznie zabolala cie moja wypowiedz skoro mi zle zyczysz :] zastanow sie moze co powinnas zmienic w swoim zyciu zeby cie tak nie zalewal jad 🖐️

Gość agatke
ależ dziewczyno to co napisałaś to tylko dowod na to ze z wiekiem staniesz sie nie atrakcyjna :classic_cool:🖐️ prawda?

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zatem wszyscy faceci są pustakami i nic na to nie poradzisz, bo świat nie należy do ciebie, a do szczupłych lasek:)

rubensówna - a ty za to jesteś pełna i gruba, ale nie każdy facet musi się zachwycać grubaskami. I większość się nie zachwyca, lepiej się z tym pogódź.