Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maja32354

Samotnosc w ciazy

Polecane posty

Jestem w 8 miesiacu ciazy . W czasie ciazy doskwiera mi straszna samotnosc. Moj chlopak albo mowi ze ma duzo pracy albo ze cos musi zrobic i widzimy sie zaledwie raz ,dwa w tygodniu. Wiem ze on bardzo czesto siedzi z kolegami bo zawsze gdy ja jestem z nim to widze ze do niego wydzwaniaja albo przychodza co prawda wtedy nie wychodzi do nich bo jest ze mna, ale denewuje mnie to ze kiedy ja siedzie w domu i umieram z nudow on sie dobrze bawi i zawsze ma jakies zajecie przez co nigdy nie proponuje spotkania to ja zawsze wychodze z inicjatywa. Nie powiem jak sie spotykamy to czasem jest nudno a czasem milo i uroczo tak naprawde to wszystko zalezy od jego humoru .Czasem jakies czule gesty a czasem nic... tylko marudzenie jaki jest zmeczony.Nawet nasz sex nie jest taki jak kiedys on odpieprza swoja robote w pare minut i szybko sie ubiera kiedys wygladalo to calkiem inaczej . Kolejna z gorszych rzeczy jest to ze jest on mami synkiem jest na kazde zawolanie swojej mamusi juz tego nie wytrzymuje jest w nia zaslepiony ona co chwile jakies obiecanki ze kupi nam to i to do mieszkania bo zamierzamy po narodzinach dziecka razem zamieszkac a to wszystko to brednie ona nic nam nie kupi a on taki w nia zaslepiony, nie da rady mu przemowic do rozsadku. Jesli chodzi o kolezanki to wszystkie maja chlopakow i siedzia z nimi 24h nieraz probowalam sie umowic ale nic z tego , a wolne kolezanki nigdy nie maja czasu bo tu impreza i piwo wiec ja do nich nie dolacze i siedzie sama w domu i nie wiem co mam myslec o tym wszystkim to najgorsze wakacje w moim zyciu

Gość trutnia
dopiero się zacznie jak urodzisz:( współczuję ale sama wybrałaś niedojrzałego, nieczułego faceta

On taki wczesniej nie byl:( wczesniej widywalismy sie codziennie i byla pieknie naprawde bylo wyjatkowo a teraz nawet nie dzwoni ani nic zawsze ja to robie . On ma 27 lat i jestesmy razem pomad 2 lat

"Kolejna z gorszych rzeczy jest to ze jest on mami synkiem jest na kazde zawolanie swojej mamusi juz tego nie wytrzymuje jest w nia zaslepiony" to po kiego w ogóle się z kimś takim zadawałaś nie mówiąc o seksie? albo się zmieni albo spieprzysz sobie życie.

Gość zmarnowalamzycie
a ty nigdy nie myslalas

współczuję, a to dopiero początek cierpień jakie przyjdzie Tobie przejść. Mam dwie koleżanki, które były podobnie traktowane przez swoich facetów i na dzień dzisiejszy (po kilku latach kłótni) są same.

Gość AgnesB.
zadanie wykonał - geny przedłużył Ty byłaś po prostu środkiem do celu smutne, ale tak jest

„Kto najbardziej doświadcza pokus? .„Może pijacy albo ci, co w kółko przeklinają, albo może ludzie nieczyści? Może skąpiec, który każdym możliwym sposobem chce się wzbogacić? Nie! - odpowiada. „Tymi ludźmi szatan pogardza - ich staratby się jak najdłużej utrzymać przy życiu, żeby swoim złym przykładem mogli jeszcze więcej dusz ściągnąć do piekła. Oni już są w mocy szatana, nie musi ich kusić, bo wpadli w jego sidła i już z przyzwyczajenia, czy z nałogu grzeszą. diabeł nie musi się więc o nich starać, ani zbytnio wysilać, bo ci już sami szukają okazji by zgrzeszyć. To są właśnie sidła grzechu, na tym właśnie polega jego niewola. O takich ludzi diabel będzie dbał, będzie robil wszystko, żeby im życie przedłużyć, żeby wykonali pracę za niego wciągając zło innych. Pokusy pojawiają się wtedy, gdy człowiek wypowie walkę szatanowi, gdy chce się wyrwać z jego niewoli, gdy chce się przemieniać by być coraz bliżej Boga i coraz bardziej do Boga podobny, gdy przejmie się zaproszeniem Boga: bądźcie świętymi, bo Ja jestem święty! Przykład jakich dziś niestety dużo: mężczyzna i kobieta żyją ze sobą - mieszkają, współżyją, jakby byli małżeństwem, chociaż nim nie są. Mają nawet dziecko, czy dzieci, ale ślubu przed Bogiem nie mają. Wszystko im się uldada, są dla siebie wyrozumiali, mili, potrafią okazywać sobie uczucia... Żyją tak S - 10 lat. Przychodzi moment, że zjakiś powodów postanawiają uporządkować swoje życie przed Bogiem i biorą ślub, bo nie mają do tego przeszkód. Mija jakiś czas i nagle zaczyna źle się dziać w ich małżeństwie: zaczynają na siebie w-arczeć, zniknęła gdzieś wyrozumiałość, nie potrafią okazywać sobie miłości, zaczynają wytykać sobie nawzajem wady, nawet w łóżku stają się dla siebie odrażający... W końcu decydują się na rozwód - tragedia dla nich samych i dla ich dzieci. Dlaczego? Gdy żyli bez ślubu diabeł miał ich w garści mi robił wszystko, żeby tak zostało, żeby byli razem i żeby trwali w grzechu. Gdy tylko wzięli ślub, za wszelką cenę chciał zniszczyć to, co zostało pobłogosławione. co stało się Bożym darem, więcej, co stało się przykładem miłości Boga do człowieka. Diabeł zaczął podburzać ich przeciw sobie, zaczął zwracać im uwagę na wady i niedociągnięcia współmałżonka, które przedtem zakrywał, zaczął podsuwać myśli obrzydzające kochaną osobę. I gdy zabrakło wspólnej modlitwy, gdy zabrakło Mszy świętej i komunii świętej, gdy zabrakło Boga, zwyciężył. Na szczęście są też tacy, którzy w porę orientują się w zamysłach szatańskich i przeciwstawiają mu się przywołując w modlitwie mocy sakramentu małżeństwa. Są tacy, którzy widząc zakusy diabła klękają wspólnie do modlitwy, idą do spowiedzi świętej, przystępują do kommii świętej j zjednoczeni z Bogiem zwyciężają pogrążając szatana wjego niemocy wobec Bożego działania w ich życiu, w ich małżeństwie,

Gość ehhhhhhhhhh
po co Ci było z nim dziecko?????????????? Jezu ale te kobiety są naiwne