Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opalenizna dla panny Młodej

Spray opalający .Sunjunkie już w Polsce :):)

Polecane posty

Gość Opalenizna dla panny Młodej

Moje drogie Panny Młode: koniec z czerwonym panem młodym z solarium i koniec ze spaloną na węgiel skórą :) Polecam produkt, jaki wypróbowałam na sobie : Sunjunkie - spray opalający. Piękna i seksowna opalenizna. Piękne opakowania - białe i złote - zatem bardzo eleganckie. Co najważniejsze : zero zacieków. Dostępny póki co na Allegro.

Gość Leo Leo
Bardzo fajny produkt i łatwy do zastosowania . Opelenizna jest brązowa i wygląda jak z wakacji. Co dla mnie najważniejsze :schodzi po kilku dniach równomiernie ( żadnych plam ani zacieków). Myślę, że to nie tylko produkt dla panien młodych :0 Dla mnie rano sunjunkie na twarz i dekolt , tusz na rzęsy i jestem już boska ! :) polecam ! cena na allegro to tylko 89 pln więc nie rujnuje kieszeni:)

Gość Bestka
Rewelacja ; super pachnie , latwo się rozprowadza i daje efekt brązu na skórze. ladne opakowania i przyciągająca strona www:) www.sun-sun.com.pl

Gość uhauha
Czemu pisze tu ciągle ta SAMA osoba? Dawaj linka, obejrzymy to cedeńko :)

Gość Tells Stella Stella aaa
To jest reklama!

Gość młodzikowa
A kto o zdrowych zmysłach używa takie rzeczy przed ślubem,chyba po to żeby ślub odwołać

Gość kasia132
Co za żenada. Produkt ten spróbowałam raz i chyba nic gorszego nigdy nie miałam w ręku. Czytałam o tym na kilku portalach i muszę powiedzieć,że wszędzie chyba pisze ta sama osoba i dałam się nabrać. Odradzam.