Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blanchhheeeta

zakupy czy wy też tyle żrecie przez 2 tygodnie?

Polecane posty

Gość blanchhheeeta

Jutro robie zakupy zywieniowe i to moja lista. zakupy robie raz na 2 tygodnie i strasznie duzo mi się wydaje jak na 2 osoby: 3 opakowania parówek 5 opakowań past kanapkowych 3 pasztety z pomidorami 8 jogurtów płatki śniadaniowe 2 mleka 2 zgrzewki wody mineralnej 2 kg piersi z kurczaka 10 zupek amino 4 rodzaje wędlin po 15 plasterków kostki rosołowe makaron 3 sosy spagethii 2 słoiczki flaków ser hohland 2 twarozki wiejskie wytłaczanka jajek 2 masła 1 kg pomidorow rzodkiewka i sałata kapusta pekińska pieczarki banany 4 zapiekanki zestaw kanapowy tortilla a wy ile kupujecie.

Gość przede wszystkim kupujesz
gówno a nie jedzenie poza tym nasza lista jest dluższa, ale to wynika z urozmaicenia a nie ilości wagowej produktów... poza tym sporo rzeczy robie sama, wiec nie kupuje.

Gość muklukowa
zgrzewka wody mineralnej zgrzewka mleka w kartonach 2 ogórki pół kilo pomidorów 3 śmietany szynka opakowanie 200g ser żółty gouda 2 opakowania po 200g 2 serki brie słoik ogórków kiszonych słoik papryki konserwowej pół kilo papryki świeżej kostka drożdży 2 kostki masła 2 wytłoczki jajek olej mięso mielone 800g 1kg porcji z kurczaka pół kilo schabu bez kości 200g boczku wędzonego sałata buraki banany jabłka makaron musli to tak z grubsza pewnie o czymś zapomniałam... 2 osoby dorosłe plus małe dziecko

Gość u nas tyle to na 1 tydzien
byloby malo. Kurwica mnie bierze, ze wydajemy tyle kasy na jedzenie

Gość podobno sawłar wiwr
mało warzyw

Gość można uderzać hmmm
Kilo pomidorów kilo ogórków woda mineralna gaz woda miner n/gaz sok hortex do rozr w wodzie por 3 szt pieczarki pojemnik sałata lodowa sałata pekińska rzodkiewka kalarepa buraczki avokado czasami mango masło 2 duze kostki kasia oliwa mąka 1 cukier 1 jogurty całe zgrzewki 2 różne actimel lub activia jajka 20 ser zółty gouda 2x schab 1 kg 2 kurczaki ryba filet -kg kawa 250 śmietanka słodka mleko x 2 kartony makaron goliard mieso mielone 0.5 kg pasztecik francuski parówki jedynki nie wiem co jeszcze ale kurrwica mnie bierze i w doopie mnie kole jak płace przy kasie