Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki288

Czy nadaję się do tańca w klubie

Polecane posty

Gość SPRAWDZ:)
NO TO ZAŁÓŻ SZPILKI MINI ZRÓB FOTĘ I POKAZ TYM GŁĄBOM JAK MOŻE ZMIENIĆ SIĘ KOBIETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. inna bielizna 2. wyprostuj się ;) Chcesz tańczyc to bądź trochę sexy ;)

dziewczyno, po co w ogóle zakładałaś ten temat i pytałaś nas o zdanie skoro kłócisz się z nami że nie mamy racji?! jesli jestes taka mądra, to idź, wyśmieją cię, ale my ci dobrze radziliśmy.

masz obrzydliwe ciało, to moje zdanie. strasznie się zapuściłaś. nie mówię ze masz być idealna, ale bez przesady...wszystko ci wisi a ty się chcesz pchać do klubu nocnego.

Gość Miki288
ja uważam że wyglądam bosko po prostu czekam na potwierdzenie :)

ale tu si ę nie ma co wyśmiewać,kobiety maja różne ciała i rożne figury sie podobają co nie znaczy ze kobieta ma być chuda i koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!narzekacie na media ze kreują wizerunek anorektyczek ,wychudzonych modelek-a wy sami co robicie????????????????? marudzicie i dogadujecie dziewczynie o zupełnie normalnej kobiecej figurze ze jest wielorybem i ocieka tłuszczem!!!!!!!!!!!!!!!1 HIPOKRYZJA I HIPOKRYCI!!!!!!!!!!!!!!!! SAMI NIE ŻRYJCIE NIC I NIE DOGADUJCIE INNYM!!!!!!!!!!!!!

INNE MAJTKI,WYSOKO WYKROJONE,STANIK WINDA DO GÓRY I JEST OK! A GŁUPIE DOCINKI TO MOŻE PODSZYWASZ ZAMIAST AUTORKI POSTU!

Gość Miki288
nie to nie jest żart, to jest moje marzenie i nie jestem gruba - jestem szczupła

to następnym razem powiedzcie nam co mamy pisać, to to napiszemy. prosicie nas o zdanie, a nie potraficie przyjąć do siebie żadnego słowa krytyki. no coś jest chyba nie tak... i to że wyrazamy swoje zdanie nie oznacza ze promujemy chude wieszaki,anorektyczki, po prostu mowimy -> ona jest gruba, rozlazła. nie ma normalnej figury, tylko nadwagę.

Gość fajnie sie masz
WIEC NIE MA PRZESZKÓD BY MARZENIA SPEŁNIAĆ:) BYLE BUZIA OK:)

Gość pannakolopokota
O matko. Jesteś gruba. Patrz na to ostatnie zdjęcie, jak Ci brzuch się wylewa i jak wisi z tym tłuszczem.

Gość Miki288
znacznie_lepsza wrzuć swoją fotę jestem pewna że jesteś znacznie lepszą tłustą foczką wolę się poddać ocenie na forum, niż w klubie...

Gość G..O LEPSZA
znacznie_lepsza-- nadwaga? gdzie ty widzisz nadwage slepoto!!!!!!!!!!!! wez lupe normalna laska

Gość ................ l
Wy jesteście chyba nie obeznani ,pracuje w klubie i nawet sobie nie wyobrażacie jakie laski przychodzą pytać o pracę tancerki ,większość panienek o upiornych ,pryszczatych twarzach w tanich ciuchach i ohydnym makijażu z resztką tlenionych włosów .Co prawda szczupłe nie które aż bardzo ale jeśli dziewczyna potrafi się ruszać i nie rąbnie o z podestu na szpilach to bierzemy, w oświetleniu dyskotekowym pośród wytworzonego dymu każda jest piękna .Obserwując panów i nie tylko po wypiciu paru głębszych jak ślinią się na ową panienkę bo wywaliła stanik ,zastanawiam się co może pociągać Cię w takiej robocie ,bo chyba nie zarobki ,bo nie są zbyt wysokie.

Gość Miki288
no właśnie to jest trochę smutne, że jak panna się zrobi, to faceci myślą, że on a na prawdę tak wygląda....

Gość G..O LEPSZA
miki pokazujesz ciągle te same foty mimo ze uwazam ze figure masz ok uwazam jednak ze chyba wklejasz czyjes fotki niestey i masz przy tym niezlą zabawe:(

a co ? może jeszcze powiesz że jest szczuplutka? nie, dziękuję, ja nie wystawiam swojego ciała do internetu, nie potrzebuję dowartościowania.

Gość G..O LEPSZA
napisalam--normalna!!!!!!!!!!!!!!!! i mam nadzieje ze nigdy nie bedzie anorektyczką bo to ohyda

Nie nasza wina, że takie jak opisujesz chcą byc tancerkami... ;p piszemy co widzimy... i do "ideału" tutaj duzo brakuje ;p

Gość G..O LEPSZA
znacznie lepsza ojjjjjjjjj dziecko jednak potrzebujesz dowartościowania---------------jak widać-kosztem innych:)

Gość pannakolopokota
Nawet jeśli ważysz tyle ile mówisz, ale serio w to wątpię, to całe ciało masz obwisłe i nieapetyczne. No chyba że jesteś po 40stce...

Gość Miki288
po prostu marzę o pracy w klubie, ale nie mam odwagi ani trudnej sytuacji finansowej poza tym tańczyć też nie umiem na rurze

czy wy jestescie bezmózgowcami? to że wyrażam swoje zdanie, oznacza że mam kompleksy?! nie, to oznacza, że takie właśnie mam zdanie i nie będę go zmieniać bo komuś ono się nie podoba. amen

Jak nie umiesz się poruszac to nad czym ty się zastanawiasz? By coś osiągnac trzeba pracowac nad sobą...

Gość Miki288
tak, chcę tańczyć w klubie, ale nie zamierzam się puszczać... bez przesady to jest sztuka w końcu...