Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciemna Czekolada

Na tym świecie nie ma już wartościowych facetów

Polecane posty

Nie ma takich, którzy potrafią przytulić kiedy trzeba, którym można wypłakać się w ramię kiedy życie daje w kość, którzy potrafią i chcą pocieszyć kiedy jest smutno. Nie ma facetów, którzy mówią kocham i jednocześnie czują to samo. Nie ma takich, którzy nie potrafiliby skłamać patrząc prosto w oczy, nie ma takich, którzy byliby w stanie poświęcić swój czas dla innych. Nie ma już facetów szczerych ani uczciwych. Nie ma też facetów z własnym systemem wartości i światopoglądem ukształtowanym przez życie, nie przez media, przy jednoczesnym poszanowaniu poglądów innych ludzi. Nie ma facetów szanujących kobiety, znających wartość rodziny oraz przyjaciół, poważnie podchodzących do życia. Nie ma romantyków. Nie ma już takich, którzy potrafią docenić i pokochać kobietę nie tylko za jej ciało ale też serce. Smutne.

Gość fghjkl
są są.

Gość 25latekk
ja taki jestem a nigdy nie mialem dziewczyny:O ile masz lat?

Gość takich sie nazywa
tzw. cipami :D

Gość nawet nie wiesz ilu jest
tylko ,ze oni sie nigdy nie pchają na fora ... Oni są ukryci głeboko jak dobra trufla :D Ja własnie taką truflę wykopałam kiedyś.Tak mnie zauroczył ,że bałam sie ,że mi ucieknie i po 2 miesiącach ZAPROPONOWAŁAM ( tak ja) zaręczyny Po 7 miesiącach rzuciłam wszystko wyjechałam na koniec polski i zamieszkałam z nim .Po 10 miesiącach znajomosci wzięliśmy ślub.:) Własnie we wrześniu będziemy obchodzić 15 rocznice ślubu a nasz syn skończył 10 lat 🖐️ Kochana dobry towar nie musi sie na siłę reklamować ,dobra trufla cicho siedzi i czeka na swojego odkrywce 🖐️

Gość kgjfdlkgjfdlg
wartościowi faceci przważnie tkwią w związkach z pojebanymi babami i nie chcą zmienić własnego życia

Gość roksa ana
mój taki jest:)

Gość fgghjhjkjjkljljklj
nigdy nie bylo takich facetow,dziwne ze dopiero teraz do ciebie to dotarlo

fghjkl w takim razie chyba się przede mną chowają. 25latekk to nie ma znaczenia. sosssssss jest mnóstwo kobiet, które potrafią docenić takie cechy u faceta ale boją się zaangażować po związkach z typami opisanymi powyżej.

Gość 25latekk
Ciemna Czekolada-masz ochote pogadac na gg?

nie ma... wszysc tylko sex i kasa, super cialo, a jak masz problem to cie rzuca jak szmate 🖐️

nawet nie wiesz ilu jest nie chodzi mi o tych reklamujących się na forum czy gdziekolwiek indziej. Takie po prostu jest życie. Być może tylko moje. Nie wiem. Nie spotykam facetów z moralnym kręgosłupem, mających mniej więcej poukładane w głowie. Cieszę się jednak, że trafiłaś na swój ideał i tego Ci zazdroszczę :) 25latekk tak od razu? a skąd jesteś?

Gość 25latekk
Ciemna Czekolada-slaskie,a Ty?

Gość sliczna...
ciekawe gdzie takiego znalesc :(

podkarpackie :) Nie piszę tutaj w celu autoreklamy. Po prostu smutne jest to, że dzisiejszy świat jest skoncentrowany na dążeniu do ideału. Szkoda tylko, że tego zewnętrznego. Nikt nie skupia się już na charakterze drugiej osoby. Liczy się tylko to jak wygląda, jak się ubiera i ile zarabia. Przykre.

Gość 25latekk
sliczna...-skad jestes?

Gość roksa ana
Ja poznałam na necie,

sliczna... jak się dowiesz to daj znać ;) Z niecierpliwością będę czekać na wiadomości od Ciebie ;) Osobiście zaczynam uważać taki typ faceta za (niestety) wymarły :(

Gość sliczna...
z lubelskiego.......hehheh mam nadzieje ze kiedys go znaje :)

Gość sliczna...
ciemna czekolada tobie tez tego zycze ..:)

Gość rgjknehj
no jak to? wlasnie chodzi o to, ze ludzie rzadko daza do idealu dzisiaj szczegolnie faceci, "bo tacy juz sa" i tyle, zadnej potrzeby bycia wartosciowa osoba

Gość taaki jeden on
moje gg:36768254

Gość Może Tak, Może Nie
Zgadzam się- nie ma :-((

rgjknehj to prawda, chyba, że na pokaz. Już nie wiem nawet ile razy przejechałam się na kimś tylko dlatego, że grał przy mnie zupełnie innego człowieka taaki jeden on może napiszesz coś o sobie?

Gość mały eklerek
gdzie jest sosss? :(

Gość dzisiejszy świat
nastawiony jest raczej na zdobywanie kasy niż kształtowanie charakteru i osobowości, uczciwość i posiadanie systemu wartości innego niż ten narzucany nam odgórnie raczej nie pomagają nam w życiu, dlatego tak ciężko spotkać "faceta z charakterem"

Gość mały eklerek
up :(