Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

paradoks kobiet

Polecane posty

Gość ta wyjątkowa
"pokaż , ze jesteś macho przy innych , by potem pokazać , ze jesteś romantykiem przy mnie? " revolver, może coś w tym jest, ale... ci macho są czasami aż zabawni :P

Gość ewkaspadlazdrzewka
wiadomo ze "agresywny wyglad" (mam nadzieje tak samo to widzimy) wywoluje zaciekaweienie, pewnego rodzaju pozadanie, ale to tylko wyglad. co z tego ze wyglada mesko jesli zamienie z nim 2 zdania i podziekuje za wspolprace

Gość Ricardoo...
nie łysy, ale obcięty na krótko i to wszystko co się zmieniło a nagle mogę liczyć na "miłość" hehe

Gość ta wyjątkowa
ricardo, może po prostu do twarzy Ci w nowej fryzurze? ;)

revolver, może coś w tym jest, ale... ci macho są czasami aż zabawni widocznie trochę idiotyzmu i pajacowania , by nie zaszkodziło :P

Gość Ricardoo...
w tamtej wyglądalem ładniej :( w mojej ocenie

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
"i to działa na zasadzie wszystko albo nic, jak nie miałem u żadnej powodzenia to nagle mam u wszystkich aż śmiech mnie bierze jak na to patrzę, na ich pożądliwe spojrzenia" Nawet nie chcę myśleć w towarzystwie jakich kobiet się obracasz...

Gość ta wyjątkowa
"trochę idiotyzmu i pajacowania , by nie zaszkodziło" oj, szkodzi i to bardzo :P cały macho, nadmuchany balon który łatwo przekłuć:P chodzi o faceta pewnego siebie i konkretnego a nie machosa lopeza jeszcze może z toną żelu na głowie :D

Panowie, tak was czytam... Ale czy wy nie bierzecie pod uwagę takiego drobnego fakty, ze byc moze i WY źle celujecie? tzn wybieracie te laski, które miłych i normalnych nie chca nie wiem jakie laski wybierają panowie , których opisujemy - ale być może niektórzy chcą mieć takie , u których szans nie mają , a one podobnie z facetami i tworzy się błędne koło...:)

Gość ewkaspadlazdrzewka
czyli takie "dwa w jednym" ? pokaż , ze jesteś macho przy innych , by potem pokazać , ze jesteś romantykiem przy mnie? no cos w tym stylu;) tylko nie mylic macho z przemadrzalym dupkiem

Gość ta wyjątkowa
bo podobno w tym ambaras żeby dwoje chciało naraz:P a potem dramat "bo ona leci na agresywnych łysoli a nie miłych porządnych" :D

Gość Ricardoo...
przy takich krótkich włosach przypominających sierść widać przemawiam do waszej małpiej natury i to nie było tak, że np. dwie dziewczyny na dysce sie do mnie ustawiały ale masowe zjawisko i to zarówno w pt jak i sobotę

Gość ewkaspadlazdrzewka
Rocardoo... cos mi sie wydaje ze to masowe zjawisko wystapilo jedynie w twojej wyobraźni:D

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
"Rocardoo... cos mi sie wydaje ze to masowe zjawisko wystapilo jedynie w twojej wyobraźni" Też mi się tak wydaję :)

Revolver - idealnie trafiłeś z ideą błędnego koła :P

Gość Ricardoo...
"nie wiem jakie laski wybierają panowie , których opisujemy - ale być może niektórzy chcą mieć takie , u których szans nie mają , a one podobnie z facetami i tworzy się błędne koło..." wybieramy te najładniejsze

otóż to... wiec moze nie warto w kazdym przypadku zwalac winy z meskie niepowodzenia na baby ?? chodziło mi o paradoks w temacie , a nie o winę kogokolwiek... jeżeli oni wzbudzają poczucie winy w kobietach , to chcą je zabrać tylko na litość...a tak się nie da... bawcie się dobrze - miłych koszmarów 💤

Gość ewkaspadlazdrzewka
dobranoc;)