Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffgggggggggggggggg

czy ona jest na prawde taka zla?

Polecane posty

Gość ffgggggggggggggggg
Chodzi mi oczywiscie o ta pierwsza suknie

Gość ffgggggggggggggggg
up

Gość sdgvsdg
koszmarna, nawet na tej ładnej modelce

Gość janosica
suknia ladniejsza niz modelka, ale tez nie cudo

Gość dół sukni od biedy obleci
góra koszmarna!!! pierdylion listeczków, ramiączka jak w od bikini - niegustowna i rozebrana na maxa ta druga też ma paskudną górę, prześwitujące gorsety są wybitnie niegustowne... Ogólnie - jeśli dodasz do spódnicy jakąś ładniejszą, raczej skromną górę, to efekt może być ciekawy; aha - do tak puchatej spódnicy nie pasują góry bez ramiączek, bo fataknie skracaja sylwetkę PM, najlepsza byłaby góra z szerokimi ramiączkami i dekoltem "V". Aha - bukiet na zdjęciu fatalny, sloneczniki tak pasują do zwiewnego tiulu jak kwiatek do kożucha... i ten strerczący zielony kikut tez paskudny!!!

Gość 13f
fakt, trochę wiochą na bogato wali...

Gość nie przsadzajcie
suknia ładna, dodatki to kwestia gustu, ale wolę "wiejskie" słoneczniki, niż te fioletowe bukieciki - może i modne, ale bez polotu.

Gość ta druga suknia
czyli ta z "gołym" gorsetem??? no nie żartuj!!!!! przecież to koszmarek, jak dla solaryjnej dziuni dresiarza!!!! takie "gołe", pseudoseksowne (a tak naprawdę po prostu obleśne) fgorsety obśmiano już wszędzie gdzie się dało...

czy ja wiem... jak dla mnie jest ok :) choc może faktycznie trochę za duzo pierdół na gorsecie... i ramiaczka niezbyt pasują

Gość 13f
Jest średnio tandetna. Nie jest to jeszcze koszmarek aborcji gustu, ale z akcesoriów to pasuje do niej solarium, pierdyliard lakierowanych loczków, tona brokatu i tipsy. Nie idź tą drogą.

Gość W Białostockim pasuje
Tam jest ojczyzna Discopolo, a ta sukienka niesamowicie pasuje do fanki Jesteś Szalona i muzyki takich gwiazd, jak Bayer Full i Boysów. Jeśli jesteś z Podlasia, kupuj. Będziesz wyglądać jak większość w tym regionie. Doszyj na dole trochę perełek, będzie jeszcze ładniej.

Gość oligierka
sliczna, jak ksiezniczka ;) tez chce taka;D

Gość dscssdc
fajna,, jaki sklep? mam niedaleko ;) ale póki co zareczona nawet nie jestem, fajna kiecka, śmiało bierz, potem moze ją odkupię ;)

każdy ma swój gust. mi się podoba ta druga ma fajną górę na piersiach i fajny dół - na pewno ładnie się rozkłada podczas tańca - hmmm ale ja sobie księżniczki nie kupiłam :|