Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SASZAAA

studia 2011- GDZIE SIE WYBIERACIE ?

Polecane posty

Gość gbfdbfdfdb
No niby racja ale kurde konczyc studia by w takiej szmacie pracowac..

Gość tyczka bez indyczka
hejejej, poszukaj sobie zlecen w google :) fajne zlecenia mają czasem na gumtree.pl czy pozycjnowaniu i optymalizacji:) musisz się wkręcić i sama poszukać:) jak umiesz pisać i jesteś uparta, to na pewno dasz radę:)

Gość a co o omnie powiecie
Juz zlozylam na UP w krk i UE w krk...

Prac licencjackich nie pisze, bo nie mam na to czasu raczej, napisałam w swojej karierze tylko 3, bo tematy mi podeszły. Pisze zwykłe, zaliczeniowe. ;) Najgorsze jest to, ze nie dostaje pieniedzy na koniec miesiaca, tylko praktycznie codziennie coś i od razu wydaje, nawet nie czuje, że tyle wyciągam. :O

Gość tyczka bez indyczka
wszystkie jesteście tegorocznymi maturzystkami?:)

Gość gbfdbfdfdb
ja zdawalam w 2008 Studiuje obecnie kierunek ktory mnie nie interesuje chce sie dostac na architekture i urbanistyke dostalam sie juz na wnetrza na razie na urbanistyce przeszlam rysunek jeszcze wyniki matury i tu gorzej bo nie zdawalm matmy

Gość tyczka bez indyczka
carrie, a skąd masz te zlecenia? :) ogłaszłaś się gdzieś, czy piszesz po prostu " z polecenia", młodszym rocznikom?:) nie tylko Ty masz problem z wydawaniem pieniędzy:o najgorzej jest płacić kartą debetową:( wtedy nie czuję, ile wydaję. Chce mi się wyć, kiedy na koniec sprawdzam stan konta oraz jego historię😭

Gość within temptation
hej ja też w 2008 zdawałam

Gość gbfdbfdfdb
dobra ide spac adios

Jak zaczynalam, to co niedziele umieszczalam ogloszenia w internecie. Potem coraz rzadzej, mialam stalych klientów. W tym roku może tylko 3 razy umieszczalam ogloszenia, a codziennie pisalo po kilka osob w sprawie pracy. Z jedna dziewczyna wspolpracuje, ktora praktycznie z tysiac zlotych wydawala miesiecznie na wspolprace ze mna. Juz potem jej zaczelam mniej liczyc, ale ona i tak dorzucała swoje i tyle sie nazbierało :P

Gość a co o omnie powiecie
Powiem wam szczerze że nie rozumiem jak można nie zdać matmy? Ja miałam w 1 LO ledwo dwóje, w drugiej to samo a w trzeciej nam się nauczycielka zmieniła i jakoś naciągnęła mi na 3 ale miałam zagrożenie na pierwszy semestr. Zdałam na 56 %. Uważam że abc były bardzo proste jedyne co to otwarte pytania były nieco trudniejsze ale też nie wszystkie. U mnie w klasie nie zdały 4 osoby a w całej szkole chyba z 10. Ci co zdali to w większości ledwo maja te 30-35 %.

Gość tyczka bez indyczka
i jak się cenisz za stronę maszynopisu??:) ciekawa jestem, ponieważ sama noszę sie od dłuższego czasu, by zacząć pisać takie prace zaliczeniowe itd:)

Gość JohnJohn
Wiecie gdzie znalezc rankingi uczelni biznesowych? szukam jakiejs opcji ciekawej, po glowie chodzi mi WSB, bo niby fajnie w tych rankingach wyglada, plus daja rabat 700 pln na studia ;)

Gość lolaolaola
ja złożyłam na technologie żywności i żywienie człowieka :) Nie interesuje mnie to, czy jest to kierunek przyszłościowy i tak wszyscy skończymy w biedronce na kasie hahaha :)

Gość ja tez mam 20
tez złożyłam na tech zywności, ale w tamtym roku i się nie dostałam, teraz siedzę na filologii ang:O

Gość 1548525366558
idę na politologię - mam 22 lata, zaocznie robię technika administracji

Gość hfghf
Cześć Wszystkim użytkowniczkom kafeteria.pl. Wszystkie odpowiedzi na wasze pytania umieszczam na tej stronie : http://13a9.skroc.pl . Czemu ? Jest mi po prostu wygodniej. Tutaj też możecie same zadawać pytania lub na nie odpowiadać ... ZAPRASZAM ! -> "http://13a9.skroc.pl''

ja idę na fizjoterapię na WSG, jest to kierunek przyszłościowy. Branża, która nigdy się nie skończy

Gość Amelka 454
Moim marzeniem zawsze było pomaganie ludziom i kiedyś bardzo chciałam zostać lekarzem.Niestety obiektywnie rzecz biorąc nie mam szans na dostanie się na ten kierunek więc wybrałam coś co jest blisko a mianowicie fizjoterapię. Kilka miesięcy temu byłam w Alamamer bo tam podobno fizjoterapia jest na bardzo wysokim poziomie. Mają dostęp do super nowoczesnych pomocy naukowych i sprzętu do fizykoterapii i kinezyterapii. Myślę, że dużej mierze przekazują wiedzę praktyczną i co najważniejsze zapewniają praktyki w klinikach i szpitalach. Ja bardzo chciałabym kiedyś pracować w szpitalu na oddziale ortopedii:)

Gość danusia_k
Ja wybieram się do Almamer na turystykę. Czytałam sporo pochlebnych opinii, ale przede wszystkim liczy się dla mnie to, że szkoła sama dba o to żeby studentom praktyki za granicą załatwiać. Słyszałam też, że studenci często na takich wyjazdach łapią kontakty i później łatwiej mają ze znalezieniem pracy. Oby i mnie się udało.

Gość lilijka90
Ja właśnie się jeszcze nie zdecydowałam gdzie się wybieram i codziennie spędza mi to sen z powiek, bo już najwyższy czas podjąć jakąś decyzję. Myślę raczej o czymś prywatnym, na wysokim poziomie, ale nie bardzo drogim. Jak patrzyłam na ceny w niektórych szkołach to aż mi się słabo robiło. W Almamer z tego co wiem niezłe są ceny, myślę jeszcze o jakiejś dziennikarskiej szkole.

Gość pommka
Skończyłam trzyletnie studia na almamer - politologię i zostaję tam teraz na magisterskie. Mam nadzieję, że tak jak wcześniej uda mi się załapać na stypendium. Poznałam tam super ludzi, w szkole jest świetny klimat więc nawet nie rozważałam innej opcji żeby iść gdzieś indziej. No i wykładowcy - mili a przy tym bardzo profesjonalni.

Gość dariuśś
Jestem na I roku na almamer na turystyce. Podoba mi się bardzo, poznałam super ludzi. Ciekawa jestem na którym roku polecę na praktyki. Bo szkoła załatwia je sama, za granicą, np w Grecji. Uczeń płaci tylko i wyłącznie za przelot. Moim jedynym problemem jest strach przed lataniem, ale jakoś sobie z tym poradzę, będę musiała!