Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kellyousbornee hehe ;p

"Proste i gładkie"-czy nie uważacie że to już staje się nudne ??????????????????

Polecane posty

Gość kellyousbornee hehe ;p

Taka fryzura jest promowana już od jakiś ładnych kilku lat...nie no soory w między czasie wplotły się "idealnie ułożone loki" jak dla mnie to już stało się nudne i oklepane zero nowości :O Nie wspominając nawet o tym że większość Polek ma cienkie delikatne i falowane włosy i posiadaczek idealnie prostych i gładkich włosów jest niewiele a, co za tym idzie dziewczyny nie chcą odstawać i prostują te biedne włosiny na potęge :O Kto jest za wprowadzeniem i promowaniem jakiś zmian ? ;p piszcie pomysły ;)

Gość mniej niz bym chciala
Jakichś zmian głupia cipo, naucz się polskiego :O A poza tym żadna rozsądna laska, która ma jakiekolwiek poczucie własnej wartości promowane wzorce jeśli chodzi o wygląd mocno filtruje przez swój gust, rozsądek i swoje możliwości 😴

Gość ja tam sie temu nie poddalam
mam grube, ciemne i lekko falowane wlosy zakrywajace lopatki i wcale ich nie prostuje.

Gość gość
ja tam lubie swoje długie proste i gładkie włosy :classic_cool:

Gość mniej niz bym chciala
Kurwa wkurwiłaś mnie tym błędem i się pomyliłam 😡 Chodzi mi o to, że żadna laska nie naśladuje ślepo trendów, żadna rozsądna laska.