Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnhmmnh

Kolezanka powiedziala mi ze ja jestem malo ambitna i moj facet tez

Polecane posty

Gość nnhmmnh

mieszkamy w malym miescie, ja zarabiam 2 tys jako nauczyciel jezykow obcych w gimnazjum i moj facet jako informatyk 2200 kolezanka mnie wysmiala ze w stolicy moglabym zarobic 5 a moj facet 10 i ze nie mamy ambicji

Gość rttrtytyyy
jasne jakbyscie zaczeli krasc to na pewno byscie tyle zarobili

Gość urocza czarownicaa
eee tam, nie jest przecież zle, a czy wy chcecie mieszkac w tej warszawie??

Gość nnhmmnh
nie chcemy raczej, lubimy male miasta ale moze rzeczywiscie jestesmy malo ambitni:(

bez urazy, ale ta twoja koleżanka to delikatnie mówiąc głupia jest. Śmieszą mnie takie wieśniaki, co to w warszawie zakochane po uszy. A nie powiedziała Tobie ile na paliwo się wydaje w takim mieście, ile za wynajem mieszkania zdzierają , ile osób zgłasza się na jedno normalne ogłoszenie o pracę... Gratuluję Tobie i Twojemu mężowi. :)

Gość nnhmmnh
fakt faktem, w moim miecie jest ciezko, przyszly zwolnienia i moga mnie zwolnic w ciagu 2-3 lat:( wtedy mozemy zmuszeni do wyprowadzki ..Czasami mysle, ze moja znajoma ma racje. Moze jestem szara..

A koleżanka w stolicy to jak długo mieszka? Pewno nie więcej jak rok, w mieszkaniu wynajętym na spółę z 3 innymi osobami. Jak Wam dobrze, to co jej do tego. Niech spada na szczaw.

Gość nnhmmnh
nie...po 4 latach pracy kupila wlasne mieszkanie i smieje sie ze mnie ze ja wynajmuje

Gość dfdkgjkdfg
mój mąż jako programista zarabia 7tys w stolicy więc zgadzam się, że Twój mąż mógłby zarobić więcej ale bez urazy - co ma ta koleżanka do tego jak żyjecie? wasz wybór, wasze życie niech się odwali nie każdy chce mieszkać w stolicy

dziwne są te koleżanki... jednym tekstem potrafią człowieka dobić... nie przejmuj się! ja mieszkałam w średnim mieście, ale przeprowadziłam się teraz do dużego miasta i mam porównanie. w dużym mieście nie jest tak super jak opowiadają.

Gość nnhmmnh
zdaje sobvie z tego sprawe, ze moglibysmy zarabiac wiecej ale ja az tak nie gonbie za zmianami,chyba ze bede zmuszona

Kochana, moja kuzynka też kupiła mieszkanie w stolicy i teraz siedzi w długach, a miało być tak pięknie. Różnie bywa :(

Gość gandziaa_25
A co ma wspólnego wysokość zarobków z ambicją :D ? Jak byście handlowali dragami i zarabiali kupę forsy to by oznaczało, że wspinacie się na wyżyny ambicji :D ?

Gość powinna byc od 50 procent
taaa tyle ze mieszkalibyscie w syfie warszawy (za co mozna umownie odjac po tysiacu wam od zarobkow) a zycie by was wynioslo 2x drozej, suma summarum byscie stracili. przekaz kolezance ode mnie, ze jest zyebana.

Gość do gandziaa_25
bravo!!!