Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce faceta z neta!

Faceci poznani w sieci sa nic nie warci!

Polecane posty

W ogole dochodze do wniosku, ze takie umawianie sie z kims z neta, nie ma sensu. Bo taki czlowiek siedzac tu juz z gory ma zalozone z kim chce pisac i kogo chce poznac. W 99% przypadkow jest to zalozenie, ze chce poznac super, extra laske. A jak przychodzi co do czego to wielkie halo, ze to nie taka jaka by chcieli. Dziecinada po prostu! Pora chyba zrozumiec, ze idealy nie istnieja!

Gość laska z netaa
Hmm.chyba trafiasz na samych palantów

Gość pani R
gady z neta sa po prostu wygodni siedza w gaciach,i klikaja z kilkoma pannami naraz,z ktora wyjdzie to sie umawiaja,albo z kazda w inny dzien tygodnia a jakie wymagania maja a sami wygladaja duzo gorzej niz na fotach

Gość to tede tu bywa??
podpisuje sie obiema rencami 🖐️🖐️:classic_cool:

Dokladnie Pani R zgadza sie w 100%! Wymagania maja z kosmosu, a sami jak plastusiowie.

Gość marulinka
no moze trafic sie jakis rodzynek...ale to raczej jak trafic w totka;) rozwaljaj mnie tacy co juz nie pamietaja ze o czyms pisali,powtarzaja swoje wytarte teksty maja przygotowane a to link na dobranoc..piosenka,a to jakis inny błyszczacy gift..albo zestawy zdjec..a to ja i tu zdjecie z Komunii Sw a to moj pies...itd..wszystko zeby zdbudowac zaufanie....ale nikt normalny nie ma przygotowanego wszystkiego tak add hoc ze rzuca sie mysl.a tu zestaw...na dzien dobry na dobranoc etc;-)

Gość laska z netaa
No właśnie rodzynek chyba mi sie trafił,ach

Gość marulinka
no co?;-)

Gość marulinka
niemozliwe..nie był tak skoczny ni cholery i lekko przedojrzały

Gość marulinka
a ten rodzynek,,;) to znow...był bardzo skoczny niedojrzały na szczescie jeszcze nie popsuty netem.....ale charakter to....masakryczny ..radioaktywny normalnie....mam poparzenie popromienne,..chyba;-)

Gość mozilla firefoxx
ehehhhe zabawne. ja jao facet moge napisac ze jest kompletnie, calkowicie odwrotnie. to ze kobiet z internetu maja kosmiczne wymagania, a sie okazujje ze same kompletnie nic soba nie reprezentujja