Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bycmozeciezarna

wlasnie uprawialam seks z chlopakiem a nie wzielam tabletki

Polecane posty

Gość bycmozeciezarna

ktora normalnie biore na wieczor, czyli jestem o jedna do tylu. zastanawiam sie jaka jest szansa ze zaszlam w ciaze w tej sytuacji, ododa,m ze nie znam sie na tych wszytskich plodnych nieplodnych ostatni okres mialam 17 nlub 18 czerwca i trwal on ok 4 dni...czy na tej podstawie mozna cos stwerdzic??

Gość bycmozeciezarna
up

Gość odpuść i pokaż mu sie z jakimś
skoro bieresz na wieczór, to weź ja w końcu :(

Gość Ziuta- tez kobieta
łożesz kruca- mi to piersiotka tak łodtej czworaczej ciaz łobwisnely ze szkoda godoc :classic_cool: ale dziewuszko przestaw sie od nowego miesiaca na ino wczesniejsza pora-to ci radze :classic_cool:

Gość bycmozeciezarna
no dzisiaj wezme ale pominelam wczorajsza i w zwiazku z tym zastanawiam sie czy kochajac sie dzis z facetem moglam zajsc w ciaze?

Gość baziuytre
i pisze na kafe jednoczesnie zal

Gość cdcdsscszc
dokładnie w ten sposób zaszłam

Gość boszz to ze raz nie wzięłaś to
nie znaczy ześ w ciąży ...:O przecież skoro bierzesz codziennie to we krwi masz tę pigułkę ...nie no nie chce mi sie juz pisac 🖐️

Gość yuhuuhy
Musialabys miec niezlego pecha, zeby w taki sposob zajsc w ciaze. Ja czasmi zapominalam, a w ciaze nie wpadlam.

Gość hmmm pominęłaś wczorajszą
ja nie wiem ile tabletka działa domyślam się tylko że 24 godz więc szansa na ciążę jest ale...wczoraj był twój 17 lub 18 dzień cyklu więc szansa wg mnie mała, bardzo mała.... to ile trwa miesiączka nie ma żadnego znaczenia

Gość AgnesB.
idź jutro po receptę na tabletkę PO (kosztuje ponad 100 zł chyba) podobno są już na rynku takie tabletki, które można brać nawet 5 dni PO i s skuteczne

Gość AgnesB.
dni płodne są w środku cyklu, czyli ok, 14 dnia i trwają kilka dni czyli jest mała szansa

pierwszy dzień cyklu to pierwszy dzień miesiączki, dni płodne są chyba od 8 do 18 dnia cyklu tak mniej więcej bezpieczniejsze są te dni przed miesiączką niż te tuż po jej ukończeniu bo nigdy nie wiesz kiedy wypadnie następna miesiączka chyba że ktoś ma jak w zegarku to sobie obliczy :)

"dni płodne są w środku cyklu, czyli ok, 14 dnia" :o :o :o Nie są w środku cyklu! Szczyt płodności przypada zazwyczaj na 14 dni przed pierwszym dniem kolejnego cyklu, ale równie dobrze może to być 10 lub 16 dni, zależy to od kobiety. A w trakcie brania pigułek takie obliczenia w ogóle nie mają najmniejszego sensu. :o :o :o

"bezpieczniejsze są te dni przed miesiączką niż te tuż po jej ukończeniu bo nigdy nie wiesz kiedy wypadnie następna miesiączka chyba że ktoś ma jak w zegarku to sobie obliczy " Skoro nie wiesz kiedy wypadnie kolejna miesiączka to jakim cudem są one bezpieczniejsze? :o Kalendarzyk to metoda średniowieczna :o

jasne od 20 lat stosuję i działa nie truję się tabletkami po których się mózg lasuje :) nowoczesność nie zawsze jest dobra, nie w każdej dziedzinie, pozdrawiam

Naturalną metodą jest metoda objawowo-termiczna, a nie kalendarzyk. Zatrzymałaś się chyba 20 lat temu. :o 🖐️

ja wiem perwersjo ze tys w tej kwestii specjalistka normalne dla kobiety prowadzacej tak bujne zycie seksualne . natomiast ja skrupulatnie rozwazam decyzje o pojsciu z kims do lozka bo mam szacunek do swojego ciala co tobie by sie przydalo rowniez. co do tabletki wczesnoporonnej-spokojnie desperatka 15letnia nie jestem. jesli ide z koms do lozka to jhest to ktos kto wiem ze moglby zostac ojcem mojego dziecka...wiec nawet jesli jestem w ciazy to blogoslaw temu malenstwu Panie:)

Gość Evvvka
jezu jedyny kobiety... wy czytacie cokolwiek o funkcjonowaniu swojego organizmu, o lekach ktore przyjmujecie czy waszą jedyną formą spedzania wolego czasu jest seks? W CZASIE PRZYJMOWANIA TABLETEK ANTY. NIE MA CZEGOS TAKIEGO JAK DNI PŁODNE I NIEPŁODNE! zresztą nawet gdy sie nie ich nie przyjmuje to metoda kalendarzykowa jest bezsensowna, zajsc mozna nawet w czasie trwania miesiaczki

Germaine-o co Ci chodzi? Czy ja coś do Ciebie pisałam? Krytykowałam bzdury wypisywane przez inne kobiety. Od mojego życia seksualnego się odpieprz, bo nic o nim nie wiesz. 🖐️

A specjalistką w kwestii własnego ciała, jego anatomii i funkcjonowania powinna być każda kobieta, zwłaszcza ta, która jak piszesz ma szacunek do własnego ciała.

specjalistką w kwestii własnego ciała, jego anatomii i funkcjonowania powinna być każda kobieta, zwłaszcza ta, która jak piszesz ma szacunek do własnego ciała widzisz to zalezy..ja akurat sypiam z jednym facetem ktory bedzie moim mezem wiec nie interesowalam sie do tej pory kwesta plodnosci i nieplodnosci. tyle

Matko i córko, dlaczego WY nie macie zielonego pojecia o tym jak funkcjonuje wasz organizm :O:O:O:O:O:O???? Przeciez to jest CHORE zeby byc kobietą i nie wiedziec co to jest pierwszy dzien cyklu, dni płodne ( kiedy teoretycznie wypadają ) , na czym polega działanie tabletek itd , itp!!

enfant terrible a ty wiesz jak dziala jelito grube???? zaloze sie ze nie wiele mozesz na ten temat powiedziec, czy to oznacza ze nie jestes swiadoma tego jak dziala twoj organizm?? nie chorujes na raka wiec nie musisz sie tym interesowac, tak asamo jest z tabletkami, nie [prowadze intensywnego zycia seks w zwiazku z czym nie mialam potrzeby zapoznawac sie z tym tematem... ot !@!!

Germaine Geer Z pewnościa wiem wiecej od przecietnej kafeterianki :classic_cool: Ale NAPRAWDE to nie ma znaczenia jak intensywne zycie seksualne prawadzisz ( lub tez w ogole go nie masz)- kiepska wymówka, żadne usprawiedliwienie. I nie wiem dlaczego akurat Ty sie tak strasznie oburzyłas :P