Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bycmozeciezarna

wlasnie uprawialam seks z chlopakiem a nie wzielam tabletki

Polecane posty

Gość Evvvka
Germanine wybacz ale robisz z siebie w tej chwili totalną kretynke. Sam fakt ze uwazasz za normalne ze nie masz pojecia o funkcjonowaniu swojego organizmu jest juz zenujacy a ty jeszcze sugerujesz ze tylko "puszczalskie" muszą sie na ten temat edukowac:D Z każdym twoim postem jestem w coraz wiekszym szoku ze take kobiety istnieją

Gość hmmm pominęłaś wczorajszą
ktoś się nie bał i zwrócił mi uwagę ..więc odpowiadam stosuję razem z kalendarzykiem metodę objawowo-termiczną nawet dokładnie wiem kiedy mam owulację którego dnia bo wtedy mam ból owulacyjny który nie dla wszystkich jest rozpoznawalny, poczekajcie babki jak będziecie odstawiać sztuczne hormony i zobaczycie co się z wami będzie działo powodzenia im dłużej tabletki bierzesz tym gorzej dla twojego organizmu ech szkoda gadać .....

Gość AgnesB.
w każdym razie prawdopodobieństwo minimalne jest i nie powinno się tak ryzykować jak zapomniała wziąć, to dlaczego się nie zabezpieczyła prezerwatywą? nie rozumiem?

Gość AgnesB.
ja do 30 nigdy nie miałam cykli regularnych i śmieszą mnie te co chwalą metody naturalne u mnie nic nie chodzi jak w zegarku, wpadałabym z 5 razy do tego czasu!

ja sie oburzylam:):):??????:):):hahahahaha kiedy?? dobra jestem glupia i nie douczona a wy jestescie madre i wspaniale:):):) jak dobrze ze kafeteria ma takie skarby:))

Gość gość
Ja w sumie nie wiem więcej niż średnio poinformowana dziewczyna. Bo wiem jak działa anatomicznie i tabletka i wszelkiej maści antykoncepcja. Jak działa zapłodnianie itp. ale kalendarzyki, temp. i tego typu rzeczy dla mnie to czarna magia. Dlatego najlepsza jest gumka. Już 5 lat mnie nie zawodzi :P