Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letnia wyprzedaz po Adasiu

Sliczne lniane letnie ubranko na chrzest Synek r. 68

Polecane posty

Witam! Ktos byłby zainteresowany takim ubrankiem raz ubranym na synka ( mial wtedy 4 miesiace i było w sam raz ale synek był dość duży mogę pomierzyć) Dodaje druga czapeczkę( taka sama z kompletu tylko inny daszek niedostepna w sprzedazy dostałam jako bonus) Buciki tez gratis idealnie pasujace :) http://www.arsarte.com.pl/allegro/aukcja_21_51_Rafal/ubranko-21-51-Rafal.jpg więcej zdjęć na maila :) Mogę wystawić na allegro jutro wieczorkiem, synek wyglądał czarująco. Komplecik w stanie idealnym ubrany na godzinkę, cena sklepowa 129 zł ( bez moich gratisów). W domu się nie pali, jest bardzo czysto, nie ma zwierząt. Plusem jest to, ze ubranko jest laniane, dziecko się nie poci :) Jeżeli ktoś wysle mi maila proszę dac tutaj znać. Pozdrawiam miczitanka@op.pl

ZDJECIE POSIADAM Z AUKCJI PRODUCENTA SAMA AUKCJE DOPIERO MOGE WYSTAWIC!!

mam tez inne fajne ubranka letnie na 3-6 jak wystawie jutro aukcje dam tu znac :)

Gość o matko kochana jak wy
i to ma byc takie piekne??? :O

wolisz atłasowe bety? skromniejszego ubranka nie widziałam a szukałam cos skromnego a z klasą

Ubranko jest ładne . Ja jak widzę te dzieciaki wyglądające jak świecąca beza to mam ochotę puścić tęczowego pawia , za przeproszeniem . Straszne jak z lat 50 . Ubranko bardzo eleganckie i doskonale pasujące na taką okazję .

Gość 40 funtow w jedna strone
bardzo ladne, ale moj maluch to juz duuuzo za duzy a wlasnie szukam jakiegos stroju na pozny chrzest

U nas czapeczka uzywana tylko do zdjęć, w kościele bez, za to krawacik robił robotę :) miałam kupca, ale niestety chrzestna miała wypadek chrzest przełożony

Gość fajne, bardzo ladne szkoda
ze my juz po chrzcie, na bank bym takie kupiła, leciutkie przewiewne.. miałam gruby sztruksowy garnitur, dziecko się zagotowało...

Gość nie nie nie!!!!!!!!!!!!!!!
ubranko jest straszne:O:O

Gość fajne, bardzo ladne szkoda
następna, która woli atłasowe kiczowate ubranka

Gość trzykrotka,
wyglada jak piżama :o

Mnie sie tez nie podoba i zapewniam, ze atlasu tez nie znosze. Ale mam syna i wiem,ze dla chlopcow mozna znalezc cudne,eleganckie i gustowne ubranka- a to cos z linka wyglada jak szpitalne wdzianko:O