Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dreamwalkerka

Czy przyjąć zaproszenie ?

Polecane posty

Gość dreamwalkerka

Witam! Od jakiegoś czasu spotykam się z facetem(jest 6 lat ode mnie starszy). Poznaliśmy się przez internet. W związku z tym, że dzieli nas odległość często ze sobą mailujemy. Niedawno zaprosił mnie na wesele swojego znajomego. Wesele to ma się odbyć w całkiem innej części Polski, więc czekałaby nas długa podróż.On twierdzi, że to świetna okazja żebyśmy się lepiej poznali(dodam, że już po drugim spotkaniu proponował mi wspólny wyjazd w góry..). Trochę podzielam jego zdanie, bo takie imprezy sprzyjają integracji, w końcu ile można chodzić do kina czy na kolację..Mój problem polega na tym, że trochę się obawiam czy przyjąć zaproszenie, ponieważ za dobrze go nie znam, a co więcej stwierdzę że bardziej go nie znam niż znam. Chodzi przede wszystkim o moje bezpieczeństwo. Dodam, że się juz zgodzilam ale zaczynam sie zastanawiac.Gdyby wesele miało miejsce gdzieś blisko mojego miejsca zamieszkania to nie obawiałabym się tak, I nie chodzi tak o samo wesele ile o kilkugodzinną podróż z facetem, do którego nie mam jeszcze zaufania(nie ukrywam że mi się podoba) trochę wzbudza we mnie wątpliwości. Ale z natury jestem mocno podejrzliwa, więc poprostu może coś nie tak ze mną.. Co sądzicie o tym?

Trzeba byc ostroznym, to normalne. Ja na Twoim miejscu, sprawdzilabym tych znajomych i przyszly slub na FB lub NK.

Gość dreamwalkerka
Własnie dlatego chce byc ostrozna..A jak sprawdzic czy ten slub jest organizowany na fb czy nk?? Nie powiem, ze jak jednak nie pojde to bede zalowac, ale nie chcialabym zeby doszlo do sytuacji ze jak sie zdecyduje - bede zalowac o wiele bardziej..

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Jeżeli już pojedziesz to weź ze sobą gaz pieprzowy dla bezpieczeństwa - jeżeli facet nie jest komandosem to będzie na niego działało. I powiedz rodzinie, że jedziesz w to i to miejsce z tym i z tym gościem (dane najlepiej jego podaj). Poproś też kogoś zaufanego o stały kontakt z Tobą (np. sms co godzinę, a co dwie telefon).

Gość dreamwalkerka
Ok, i tak tez zrobie. tylko najbardziej boje sie ze wywiezie mnie gdzies..poprostu nie chcialabym zeby mi sie cos stalo.ale z drugiej strony musi minac duzo czasu zeby kogos poznac wiec z takim chorym nastawieniem to nigdzie poza wyjsciem do kina i na pizze nie moglabym sobie pozwolic bo zawsze moze mi cos zrobic.

Gość kichakichakichaacc
ja bym odmowila... tyle sie teraz mowi, o zboczencach, malo tego--ostatnio byla glosna sprawa-poderzniecie gardla jednej dziewczynie i zostawienie ciala w lesie.!!! uwazaj na siebie jesli sie zgodzisz!!!

jak sprawdzic? wejdz na jego strone i zobacz znajomych, zapytaj go ktorzy to i wejdz nz ich profil. jezeli nie ma nic do ukrycia, udostepni Ci wszystkie dane.

Gość sassssssssssssssssss
wypytaj o szczegóły, gdzie jacy sa znaomi itd jak bedzie odp. niechetni i b.mało to podejrzane

Gość dreamwalkerka
No tak, ale jak sie dowiem z facebooka z ich profilu ze biora slub wtedy a wtedy.. on mi wyslal linka hotelu i miejscowosci w jakiej ma byc orgaznizowane wesele ale to tez moze byc podpucha

Gość dreamwalkerka
A nie powiedziane przeciez ze ten znajomy mam profil na facebooku..