Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana i smutna

Zakochałam się, ale bez wzajemności.

Polecane posty

Gość Zakochana i smutna

Zakochałam się w facecie, którego znam już dłuższy czas. To kumpel mojej znajomej. Jednak wiem, że bez wzajemności, bo nic w moją stronę nie robi. Nawet się dowiedział od mojej kumpeli, że ja się w nim kocham, ale powiedział, że lubi mnie, ale na nic więcej oprócz przyjaźni nie mogę liczyć. Tak strasznie ciężko jest mi się odkochać, a on jeszcze bardziej mi utrudnia, bo np. specjalnie zbliża się do mnie. Albo ostatnio chciałam pocałować go w policzek na pożegnanie (jak zwykli znajomi), to on celowo przekręcił głowę, co spowodowało, że cmoknęłam go w usta, albo z dwa razy powiedział, że jestem ładna. Po co on to robi?

Gość faceci to
choooooooooooje, nie wiesz?

ja za to jestem w zwiazku ze stazem juz prawie 5 i pol lat, gdzie milosc i szacunek jets tylko z jednej strony....to jest dopiero przejebane

Gość Zakochana i smutna
Ale to czemu powiedział, że na nic więcej oprócz przyjaźni nie mogę liczyć? Gdyby chciał zaliczyć, to raczej powiedziałby, że między nami coś jest, że jestem dla niego ważna itd. po to, by iść ze mną do łóżka.

Gość Zakochana i smutna
Odpisze ktoś? Doradzi mi?

Gość KFC
a ty od razu bys poleciała... nie ty pierwsza i nie ostatnia. nie psuj Kolezance związku i odwal sie od niego. bo stracisz ich oboje! za te Twoje przyjacielskie pocałunki juz bys miala ode mnie w mordke!!!

Gość Zakochana i smutna
To jest tylko dobry kumpel mojej kumpeli, oni nie są razem.

Gość KFC
Oj, przepraszam, w takim razie olej go totalnie, udawaj że Ci na nim nie zależy. Nie obserwuj go, nie raeguj na jego "zaloty":) zobaczysz co wtedy zrobi. jeszcze raz przepraszam:(:(:(

Gość Zakochana i smutna
Ok, spoko ;) Spróbuję zrobić tak, jak radzisz, choć już teraz wiem, że to trudne, bo mam do niego słabość i on o tym wie. Boże, kogo ja kocham? Faceta, który wykorzystuję moje uczucia.

Gość adel
Tylko Ty nie daj sie wykorzystać Kochana:) spróbuj być twarda i pokazać mu ze on nie jest dla Ciebie wazny, wtedy może on zacznie o Ciebie zabiegac:)