Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ingade

Psiaki i dzieci :))

Polecane posty

Gość Ingade

Witam! Jestem posiadaczką Psa rasy American Staffordshire Terrier (Amstaff) i jestem z tego zadowolona z jaką sympatią zachowuje się w stosunku do dzieci , naprawdę Polecam tą rasę i nie słuchajcie ze to np. psy zabójcy . to wszystko zależy od wychowania , są naprawdę kochającymi i wiernymi psami .

Gość ameryki to ty nie odk
ryłaś ps też mam takiego psiaka lat 4 - ludzkich i małe dziecko - 16 miesięcy

Gość muklukowa
moja koleżanka też miała takiego psa i małe dziecko...skończyło się na 7 szwach na głowie dziecka i oddaniu psa. pies nie zrobił tego umyślnie. jednak stało się... ja takiego psa przy moim dziecku nie chcę.

ja mam pitbulla, jest kochana i bardzo lubi dzieci, dobrze zrownowazony pies to podstawa, dlatego mojpochodzi z hodowli a nie z nieznanego żródła... pozatym trzeba uwazac i od malenkosci uczyc dziecko szacunku do zwierzat a nie traktowac psa jak zabawke. mimo iz moja sunia jest troszke 'cielakowata' uwazam ze to byl strzal w 10 z rasą, bo gdy juz dziecku uda sie 'zlapac' za cos psa, to praktycznie tego nie czuje i nie reaguje agresja jak te wszystkie pieski z kitka... pies przeszedl szkolenie na psa towarzyszącego i zna swoje miejsce w domowej hierarchii, jesli ktos ma czas i checi to polecam,bo mojej malej przechodza wszystkie smutki gdy tylko pies pojawi sie na horyzoncie;)

ja mam amstaffa ma juz prawie dwa latka i bardzo lubi dzieci jest spokojny do obcych ludzi za to nienawidzi kotow i innych samcow szczegolnie wiekszych od niego ,ogolnie ludzie sie boja mojego psa bo mowia ze ma grozny wyglad a jak sie odwaza poglaskac to zdziwieni ze taki lagodny a to ze amstaff to mysla ze zaraz reke ugryzie

wiekszosci pogryzien i atakow dokonuja psy nie rasowe, wygladajace tylko jak pies danej rasy nie wiadomego pochodzenia!!!!! dobrze ulozony pies z wiadomego zródła nikomu nie zrobi krzywdy gdy nie zostanie sprowokowany, moj pies nie zwraca uwagi nawet na inne zwierzeta na spacerze, mam tez kota i to on rządzi i wykazuje wiecej agresji... nawet jamnik moze zrobic dziecku krzywde

dokladnie niewazne jaka rasa wazne jak sie wychowie psa moja siostra miala kiedys jamnika niby taki maly piesek a gryzl jak diabli nie wolno bylo obok niego usiasc na kanapie bo zaraz atakowal moja siostra byla ciagle pogryziona na szczescie juz go nie ma