Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volga_jasnowidzaaa

przespałam sie z byłym

Polecane posty

Gość zacne i cnotliwe
dalcie spoók z takimi tekściochami, tak, człowiek jest człowiekiem i może sypiac z kim chce, NIE Z KIM MUSI :)

Gość IMO13832
O! Kurwy się zleciały i usprawiedliwiają swoje zachowanie. To dopiero nowość...

,, dalcie spoók z takimi tekściochami, tak, człowiek jest człowiekiem i może sypiac z kim chce, NIE Z KIM MUSI " czy ja wiem....nie można iść zawsze do łóżka z kim się chce. Nie można zawsze robić wszystkiego na co się ma ochotę. Jeśli twój mąż będzie mi się podobał a ja jemu to możemy ze sobą sypiać???

Gość zacne i cnotliwe
nie czuję się w obowiązku tłumaczyć pojęć:) ktoś tu powinien się uspokoić :) już lepiej???? jeśli seks z byłym to dla kogoś grzech śmiertelny- niech doniesie do episkopatu :) my w tym czasie popiszemy trochę sobie, o ludzkich sprawach :)

Gość zacne i cnotliwe
i po wątku:) dyskusja akademicka:) nie wiem, co to się z babkami dzieje.

Gość volga_jasnowidzaaa
ej no sorki dziwka nie ejstem i zawsze byłam porządna;) mam do niego straszna słabość..od pierwszego dnia kiedy sie poznaliśmy zawrzało po prostu myślałam ze umre od tych pocałunków

Gość dobrze mowicie
dziewczyna ma slabosc do pewnego samca nie jest to pies nie jest to knur ale cos rownie oryginalnego warto to opisac

jeśli seks z byłym to dla kogoś grzech śmiertelny- niech doniesie do episkopatu " dlaczego od razu grzech ? nic w tym stylu,chce to to robi i tyle ale tak jak Imo słusznie zauważył niech sie nie oburza że jest pojemnikiem na spermę :D :P

Gość dobrze mowicie
Regres, jesteś takim mądrym facetem. Wytłumacz mi co to jest za ekstrawagancja dawanie dupy jakiemuś stworzeniu nazywanemu były. Intryguje mnie co to jest były. Jak to wygląda?

Gość do dobrze mowicie
to ni pies ni wydra cóś na kształt......? właściwie to sama nie wiem

Wytłumacz mi co to jest za ekstrawagancja dawanie d**y jakiemuś stworzeniu nazywanemu były." a to już musisz spytac autorki o to :D bo ja nie wiem :D ja dupy nie daje :D

Gość ja sie domyslam
to cos miedzy koralgorem a puszatkiem

Gość dobrze mowicie
Regres nie być świnia. Powiedz. Ty wiesz wszystko.

no ale o czym ci mam mówić? Jestem facetem,więc nie wiem jak to jest dawac dupy byłemu? :P

Gość karlitka
ja bym chciała miec taki problem....chciałabym sie przespac sie z moim byłym...

Gość dobrze mowicie
Regres nie udawaj, że nie wiesz o co pytam. Nie uważam cie za zboczeńca więc wiem, że ty nie wiesz jak to jest dawać dupy jakimś dziwnym stworom. Ja cie zapytowywuje co to jest za hybryda ten były. To przecież musi być coś sensacyjnego skoro pojawia się na tak ważnym forum. Nie wiem czy mam współczuć czy gratulować skoro nie mam pojęcia czym były rózni się od faceta. A przecież musi się różnić.

Gość no ja własnie tez ;)
"ja bym chciała miec taki problem....chciałabym sie przespac sie z moim byłym..." z tym ze duzo miałam bylych i zaden nie chce sie ze mna przespac :P ;)

Gość joirgi
czy to ten były z zeszłego roku? ten sam, co znalazł sobie szybko inną? i co teraz? wrócicie do siebie?

Gość no ja własnie tez tak miała ;)
"Nie wiem czy mam współczuć czy gratulować skoro nie mam pojęcia czym były rózni się od faceta. A przecież musi się różnić." a tym ze nowy to teran niezbadany a stary to teren po któreym masz sentyment lub urazy...

Gość karlitka
w moim przypadku ukoiło by to moja złosc i uczucie pustki po nim...ale niestety tylko w sexu a potem bylo by jeszcze gorzej...

Gość no ja własnie tez tak miała ;)
na zasadzie "bylem widziałem pokochałem" lub "byłem widziałem , nie podoba mi sie" a nowy teraen "oooooo to moze byc fajne che zobaczyc :)" cos na zasadzie wycieczek i odkrywania nowych

Gość alibabka.
powiedzenie "dawać dupy" oznacza zarówno seks jak i odnoszenie porażek, dotyczy zarówno mężczyzn jak i kobiet, ciekawe jednak pod rozważania kto częściej tej dupy daje?

Gość alibabka.
powiedzenie "dawać dupy" oznacza zarówno seks jak i odnoszenie porażek, dotyczy zarówno mężczyzn jak i kobiet, ciekawe jednak pod rozważania kto częściej tej dupy daje?

Gość no ja własnie tez tak miałam
"powiedzenie "dawać d**y" oznacza zarówno seks jak i odnoszenie porażek, dotyczy zarówno mężczyzn jak i kobiet, ciekawe jednak pod rozważania kto częściej tej d**y daje?" nie wiem ale wiem ze zasden były nie chciał sie ze mna bzyknac :P bez sensu :/

Gość były był do dupy
ale jak nic się nie ma pod ręką to lepszy były niż ręka

Gość no ja własnie tez tak miałam
"ale jak nic się nie ma pod ręką to lepszy były niż ręka" czyli w moim przypadku juz tam cos pod reka mieli :P

Gość nie mam faceta
masturbuję się byłym

Gość nie mam faceta
miało być byleczym

Gość ja tez chce:(
.