Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimimou

slub za pasem a ja ... co się dzieje ..?

Polecane posty

Gość mimimou

slub lada chwila , zawsze o tym marzylam , a teraz... jestem zagubiona , smutna, nic mnie cieszy , nawet suknia slubna tak uwielbiana wczesniej , nie chce mi sie myslec o kolorze kwiatow , o fryzurze i o tym wszystkim... mam po prostu tego dosc , juz mi sie nie chce tego ... nie wiem czym jest to spowodowane , kocham Go i wiem ze tylko z Nim chcę byc . Boję sie tego nowego , co to bedzie... boję się tej nowej drogi , moze jeszcze nie doroslam do tego ? ale to dlaczego wczesniej tak sie cieszylam na mysl o slubie a teraz wręcz bym go odwolala?

Gość kasztyk33
może cie wkurza to całe organizowanie, presja rodziny, koszty? Zluzuj troche, to dzień dla was a nie na pokaz ;p

Gość mimimou
tesciowa mi dziala na nerwy , to ględzenie o slubie to ze mam lipną pracę i szukamy nowej i nic , to ze chcę odpocząc wyjechac zostawic wszytsko w tyle. zaczynam rozkminiac rozne rzeczy typu czy malzenstwo nie rozwali tego co jest miedzy nami itpp...

Gość kasztyk33
ja jestem zaręczona i swojej przyszłej teściowej z całego serca nienawidze. Wbrew powszechnej opinii, dla mnie ślub to założenie rodziny z wybrankiem a nie połączenie jego rodziny i mojej. Ja z jego matką nawet po ślubie nie będe miała nic wspólnego.

Gość mimimou
wiesz co.. ja swoją bardzo lubilam , ale teraz mam jej dosyc slowo daję . jednak naprawde cos takiego jak konflikt tesciowa -synowa istnieje. nie wiem co zrobic , chce sie zaczac tym cieszyc a nie bac. a ja naprawde mam w sobie zero radosci. kazdy pyta co mi sie dzieje , czemu smutna , zamknieta , mi sie nawet z ludzmi gadac nie chce :(

Gość kasztyk33
największe szczęście to miec to wszystko czego sie obawiasz gdzieś. moze przed ślubem zrob sobie jakis mały wyjazd z przyszłym mężem, chociażby na mazury na jedną noc w domku albo jechac byle gdzie przed siebie i spac w samochodzie

Gość mimimou
nie bdziemy miec takiej mozliwosci :( jednak ten weekend spedzilismy caly razem i nie wiele to pomoglo . ja siedzialam smutna , nie chcialo mi sie gadac , on mnie probowal rozsmieszyc , zagadac a potem sam popadl w melancholię ....

Gość Joaśka 28 28
Ja dzien przed slubem,( był w czerwcu tego roku) kiedy byłam na 2 spowiedzi, nie wytrzymałam napięcia i rozryczałam się w kościele. Siadłam na ławce podczas mszy i zaczęłam ostro beczeć ;) Wieczorem w domu dostałam dosłownie paniki przedślubnej, nie wiedziałam co się ze mną dziej, w życiu nie czułam takiego strachu. Stres robi różne rzeczy z człowiekiem, całe zamieszanie, wybór kwiatków i innych dupereli też wykańcza. Po ślubie dochodziłam do siebie 3 dni.:D Stres opadnie i wszystko wróci do normy, zobaczysz :)

Gość mimimou
mam nadzieje bo to co się dzieje ze mną ... jak jakas ostra depresja

umówcie się na randkę :) jak za "starych" "dobrych" czasów :) My też mamy urwanie głowy - ślub i budowa domu. Niczym innym się nie zajmujemy i praktycznie o niczym innym nie gadamy. I też już było takie przesilenie, zmęczenie i złość na wszystko. I w końcu ustaliliśmy, że raz na tydzień lub na dwa w miarę możliwości idziemy na randkę. Nic wyszukanego, kino, kolacja, spacer. ja sie stroję, on przynosi kwiatka - jak kiedyś. I absolutny zakaz gadania o ślubie i budowie :) Nam pomogło.

Mnie się ślubu odechciewało jak teściowa sie wtrącała i to strasznie .Żądziła gdzie ma być ślub,jaka orkiestra,nawet nam próbowała narzucic jaki narzeczony ma mieć garnitura ja sukienke.Wtedy miałam dość i to tak naprawde ,że myślałam poprostu żeby z tego wesela zrezygnować .Ale co najlepesze to jest to ,że dzwoni do mnie któregos dnia i mówi,że za chwilke po mnie przyjedzie bo znalazła super dom weselny.Wiecie co się na miejscu okazało ,że nam termin zarezerwowała na przyszły rok a my planowalismy za dwa lata. Paranoja Sytuacja miała miejsce ponad rok temu.