Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

ha ha ha

Polecane posty

Gość 4334324
to jak z tym emailem bo na profilu nie ma :P

Gość dgdtrrctttr
naprawdę myślałaś że jenni ci kase pożyczy? :D :D :D hahahahahahahahahahhahahahaa

Gość znowu o jeni temat
jeny----on moze ci podac swoj email....ty napiszesz do niego. zaloz jakis jednorazowy mail i z niego pisz , albo go podaj tutaj. ale problem.

a jak się okaże ,że osoba która chce odemnie 50zł jest tym który mnie tu wyzywa?he? to rzeczywiście sobie zasłużyła ...pomóc to ja moge biednym dzieciom a nie nie wiadomo komu

Gość znowu o jeni temat
ode mnie -----sie pisze!!!!

Gość ladaco po mutacji
przerwa na tytoń

Gość 4334324
racji to ona troche ma, dlatego byłam zaskoczona że mi pożyczy, ale mogłaś tak od razu powiedzieć że nie, ale miło było przez chwilę się cieszyć że mi pożyczysz

Gość ladaco po mutacji
kurza stopa w dzioba miało być

Gość 4334324
ok, wybaczam :) i uciekam zarazem więc miłego dnia

Gość ladaco po mutacji
ale przecież zawsze można poprawić

Jedzicie po jenny rowno obrazacie od najgorszych etc a teraz jeszcze chcecie zeby kase pozyczyla wezta Wy sie puknijta w lebki no sorry jenny nie przejmuj sie niczym ;) Pozdrawiam Cie serdecznie ja dzis mam humor wisielczy w dodatku leje u mnie jak z cebra szlag by to trafil ;( jenny ja tez pomagam ale nie zieciom psiaczkom i kociaczkom ze schroniska :)

a jakos tak problemy juz jakis czas sie ciagna :( Moze sie jeszcze ulozy nie wiem.....

Gość spidtacz netja
a ja Cie jennifer lubie :D Sympatyczna calkiem jestes i widac, ze masz wyjebke na to cale towarzystwo :D najlepsze jest to, ze to prostactwo mysli, ze Ty sie wkurzasz a ty wszystko z humorem bierzesz- i to ich boli :D 3maj sie kochana!

Lipps a co tak długo na ślub musicie czekac ?czy kase zbieracie na wesele? widzisz ale przynajmniej my bierzemy ślub bez musu, z miłości. a nie tak jak u ciebie, wszyscy wiedzą ze twój facet ozenił się z tobą z powodu bękarta, bo zaciążyłaś, sama to kiedyś pisałas:D już nie pamiętasz. więc zamknij kobyło mordę i pilnuj go bo zrobi ci drugiego bachora i kopnie w dupe

Gość ghjk67890
dzenifer 8787 nie istnieje to prowodytorka tak zwany klakier z forum kafe,ich zadaniem jest prowokowac,dokladac nowe tematy jezeli widza ze sondaz forum spada.co sie wiaze z reklamami i platnoscia.im wiecej reklam tym wiecej kafeteria zarabia,wiec nie strzebcie niepotrzebnie jezyka.zrodlo wiadomosci googel:D:D:D

Gość ghjk67890
prosze zauwazyc:pod nikiem jenifer8787 pisza rozne osoby i dlatego wychodza pomylki ,osoby nie wiedza co poprzednik pisal dlatego zauwazcie raz ma dom potem nie ma albo jest w budowie ,raz ma auto i prawko a potem niema,ma studia a w innym topiku pracuje jeszcze inny ma tyle pieniedzy ze tylko w domu siedzi i nic nie robi.jest wiele czarnych nikow (klakierzy) A PRZEWAZNIE TO TE ktore 24/h na forum snuja prowokacje

Gość motyla noga :/
W Y P I E R D A L A J jenny, bura su.ko

Gość klop klop
Klakier - techniki manipulacji mbrokers.pl/psychologia/sztuka-manipulacji/sztuka.../klakier - Kopia Rozmowa z ludźmi to sztuka, w którą trzeba się cały czas wdrążać. Jednakże wygrywa ten, który poprzez swoje działania potrafi przyciągnąć do siebie ludzi, ...