Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna kreska na teście

dziwna kreska podczas robienia testu

Polecane posty

po wkropleniu moczu na teście widać, jak on się "zalewa" barwnikiem, nie wiem jak to opisać, ale wiecie o co chodzi. wtedy właśnie zaczęło się coś dziać w miejscu na kreske potwierdzajaca ciążę. gdy test już zrobił się biały tak po ok minucie, dwóch nie było tam żadnej kreski. /tylko kontrolna C/. czy jak test się zalewał barwnikiem i pojawiło się coś na kształt kreski a potem zniknęło to coś oznacza? jak już ten róż z pola testowego zniknął to została tylko kreska przy literce C.

Różnie to bywa, może znaczyć, że lekko łapało bo ciąża, a może nie znaczyć nic bo taki test po prostu. Powtórz za kilka dni

Gość lkjhlkjh
nic nie oznacza, ciaza jest tylko wtedy gdy jest druga kreska nawet słaba

Gość lkjhlkjh
podczas wkrapiania moczu zawsze robi sie taka poswiata

Gość lkjhlkjh
przynajmniej na moich testach a sporo ich w zyciu zrobilam

test którego użyłam to Pre test, nigdy nie miałam z nim doczynienia, robiłam Bobo test i Quick vue i w nich się nic takiego nie robiło

up

A ja właśnie na bobo teście tak miałam :P Zobaczyłam kreskę i serce w gardle miałam, a zaraz ona jakby znikła :P Półtora tygodnia później kreska była blada i to chyba właśnie na tym Quick a w następnym tygodniu lekarz potwierdził ciążę Siostra moja robiła, wyszła lekka bladziocha przy robieniu później jakby jej cień nawet został, test jakiś taki najtańszy paseczkowy - ciąży brak

.

up.

po wkropleniu moczu na teście widać, jak on się "zalewa" barwnikiem, nie wiem jak to opisać, ale wiecie o co chodzi. wtedy właśnie zaczęło się coś dziać w miejscu na kreske potwierdzajaca ciążę. gdy test już zrobił się biały tak po ok minucie, dwóch nie było tam żadnej kreski. /tylko kontrolna C/. czy jak test się zalewał barwnikiem i pojawiło się coś na kształt kreski a potem zniknęło to coś oznacza? jak już ten róż z pola testowego zniknął to została tylko kreska przy literce C.

a co sądzicie o poświacie w miejscu drugiej kreski? kompletnie nie zabarwiony ślad na kreskę widoczny tylko przy bardzo wnikliwej obserwacji pod różnymi kątami

Gość agajdhsgs
slad jakby miejsce wktórym powinna być kreska. Ja tak mialam wiele razy, pod różnym kątem widzialam zarys bialy gdzie powinna byc 2 kreska ale czerwonego koloru tam nie bylo, test negatywny, ciąży nie bylo

no właśnie u mnie też tak to wyglądało, ale zdarzyło mi się to pierwszy raz, dlatego się denerwuję. ogólnie to ryzyko ciąży było małe

.

zrobiłam dziś rano Bobo-test i wyszła jedna kreska C i ani śladu ani żadnego cienia po drugiej. Co sądzicie?