Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma ktos e-papierosa???

zamowilam sobie e-papieros, prosze o opinie

Polecane posty

zamowilam e-papieros w zestawie z 10 wkladami i trzema ładowarkami za 30zl ale widzę, że są też i za 200zl więc tu pytanie czym one się różnią? Tam gdzie ja zamawiałam sprzedawca ma same pozytywne komentarze, ponad 3000 wiec niby ok ale kurde boje sie czy to nie bedzie szkodliwe dla zdrowia? W ogóle stosował ktoś z Was takiego papierosa? Faktycznie nie ciągnie do "normalnych"?

up

Gość pro100tak
testowalem nie podpasowalo zamawiam tyton jest mniej szkodliwy tyle wiem

hejo:) Ja osobiście nie stosowałam, gdyż nie palę. Mój kolega zamówił sobie stosuje od około pół miesiąca i bardzo sobie chwali.

dziekuje za opinie i proszę o wiecej ;)

podnosze

:)

ja palilem z pol roku, i powiem ze ten wynalazek ma jedna powazna wade bardzo uzaleznia od nikotyny, zwyklym fajkiem idzie sie napalic a e-papierosa pali sie non stop nie ma uczucia napalenia sie a po alkoholu to juz wogole, nie wiem czy organizm jest wstanie przerobic takie dawki nikotyny ale ja to odstawilem i siedze teraz na tabletkach i gumach nikotynowych bo zaczely sie jakies dolegliwosci ale nie potwierdze ze to od e-papierosow ale teraz te problemy jakby ustapily

Gość zgadzam się z kisiorem
wszystko jeszcze zależy jak mocno jesteś uzależniona od fajek - ja jestem bardzo więc mi ten wynalazek nie spasował , non stop to cmiłam bo właśnie miałam uczucie "nienasycenia" , jak dla mnie wadą też było to że możesz to palic wszędzie więc nawet nie trzeba się odrywac od komputera , wychodzic na zewnatrz czy po prostu zrobic sobie "przerwę" na papierosa , ja wróciłam do fajek

ja palę od 6 lat z przerwami, teraz jak palę to nawet połowy papierosa wypalić nie mogę bo mnie naciąga i po 4 zaciągnięciach gaszę, mimo że palę najsłabsze linki miętowe. Owszem moglabym rzucić ale np palę, naciągnie mnie, gaszę a za 10 minut idę dopalić bo mnie ciągnie więc postanowiłam spróbować z e papierosem