Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 marnaajulkaaaaaaaaaa

PRAWO JAZDY jest za dluuuuugie HEEEEEEELP!!

Polecane posty

hej, sluchajcie zapisalam sie na prawo jazdy, mam tylko wakacje by sie z tym upora膰 ale w moim miescie jest to wszytsko chyba bardzo d艂uuuugo i to mnie martwi. otoz musz臋 miec teoretycznych godzin na wykladach zaliczonych chyba z 30 no a wyklady s膮 2 razy w tyg czyli wychodzi na to ze 15 tygodni beda trwaly te teoretyczne wyklady!!!!!!!!!! przeciez to prawie pol roku! o ile jazdy na miescie mozna sobie jakos poukladac w bardziej intensywnej formie to tych wykladow chyba nie.. ludzie ja nie wyrobie 15 tygodni z tym wszytskim bo nie bede miec czasu za polr roku na jazdy.. musze miec prawo jazdy do konca wakacji i co tu robic :((( nie stac mnie tez na robienie prawo jazdy w innym miescie gdzie moze to szybciej jakos by sie zalaltwilo :((( pora偶ka no :( wy tez tak dlugo laziliscie na te wyklady??????mozna cos z tym zrobic?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie uda ci sie to
Tez mialam 2x w tygodniu, ale po 3-4 godziny. Wiec szybko te wyklady zlecialy. Nieco ponad 2 tygodnie. I tak nie mialam wszystkich 30 godzin wyrobionych po prostu jak wykladowca powiedzial co mial powiedziec to zaliczyl teorie kazdemu. Potem jazdy mialam tez dosc czesto, ale na sam egzamin czekalam 1,5 miesi膮ca wiec nie sadze bys wyrobila sie do konca wakacji skoro jeszcze kursu nie zaliczylas. Tak sie czeka niestety na egzamin dlugo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie uda ci sie to
ale dowiedz sie dokladnie jak to jest z teorie, bo nie sadze, ze spotkania beda trwac tylko godzine i rozlozone to bedzie na 15 tygodni. Nigdy to tak sie w czasie nie rozci膮ga.

Udost臋pnij ten post

jezu to masakra jakas.. no to pieknie.. ale w sumie na sam egzamin mozna poczekac ale najwazniejsze by teorie i jazdy zaliczyc w wakacje

Udost臋pnij ten post

no dowiem sie dokladnie wkrotce pierwszy wyklad to sie dowiem moze za bardzo panikuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ssssssssssseksy beach
z tego co wiem ( z do艣wiadcze艅 w艂asnych i znajomych) nigdy ta teoria tyle nie trwa-najcz臋艣ciej chodzisz na wyklady i masz przy okazji jazdy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie uda ci sie to
A ja wlasnie nie spotkalam sie z tym by teoria i jazdy byly rownolegle. Najpierw teoria potem praktyka. Ale teoria napawde nie mozliwe by trwala 15 tygodni. Jesli chodzi o sam kurs to raczej powinnas wyrobic sie do konca wakacji, a na pewno do polowy wrzesnia. Zalezy jak czesto bedzie je藕dzi膰.

Udost臋pnij ten post

zalezy od o艣rodka bo faktycznie przepisowo powinno by膰 30 godzin wyk艂ady ,egzamin z teori wewn臋trzny jazdy i egzamin na prawko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie uda ci sie to
a jak rzeczywiscie ma to trwa膰 15 tygodni to zawsze mzoesz przeniesc sie do innej szkoly jazdy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie uda ci sie to
no wlasnie najgorszy jest egzamin wewnetrzny ja kursu nie moglam zakonczyc przez ten egzamin. Jazdy wyrobione, a musialam dokupywac na egzamin. Chore to bylo, bo je藕dzilam dobrze i panstwowy zdalam za 1. Ale niektore szkoly chca zarobic i przeciagaja o te egzaminy wewnetrzne, na ktorych wiecznie cos im sie nie podoba. Jeden wewnetrzny uwalilam za przekrecony pas.

Udost臋pnij ten post

co ty pierdolisz ? przeciez egzamin wewn臋trzny to egzamin z teorii robiony na takiej specjalnej maszynie a'la laptop :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie uda ci sie to
:O:O:O buahah z teorii to zdalam od razu. Chodzi mi o wewnetrzny praktyczny! chyba latwo wywnioskowac, ze pisalam o je藕dzie a nie o rozwiazywaniu testow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fafffolek
U nas na wewn臋trznym tylko zdaje sie testy .. poza tym ja nie musia艂am chodzi膰 na wyk艂ady teoretyczne, od razu przesz艂am do rzeczy, kurs poszedl mi b. szybko. czasem mozna sie dogada膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie uda ci sie to
O wiele lepiej jest gdy nei ma wewnetrznego praktycznego. Jakbym miala oblewac to wolalabym juz na prawdziwych egzaminach. No, ale w koncu sie udalo. A z teoria to wlasnie jes tak, ze czest obocinaja, bo mimo wszystko da sie wszystko przerobic na 15 nawet godzinach. A najlepiej czlowiek uczy sie rozwiazujac testy w domu, a potem jezdzac wszystko sie utrwala.

Udost臋pnij ten post

dzieki za odpowiedzi, pocieszylo mnie to ze moze mozna sie dogadac, bo faktycznie chyba nikt prawa jazdy pol roku nie robi... ale u mnie w miescie to wszytsko mozliwe, nie ma konkurencji wiec robi膮 co chc膮 ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fafffolek
No mi powiedzieli, 偶e mam sie uczy膰 w domu test贸w, ze po藕niej bede mia艂a wewn臋trzny i tyle. Jak sie zapisa艂am facet pyta艂 mi sie czy zale偶y mi na czasie , oczywiscie powiedzia艂am, ze tak , chcia艂am szybko zda膰, bo sz艂am do nowej szko艂y i mia艂abym problem z dojazdem, a tak autkiem smiga艂am. Tyle, ze u nas jest konkurencja wlasnie i oni robi膮 wszystko dla kursanta, by czu艂 sie jak najlepiej ;)

Udost臋pnij ten post

U nas nie trzeba chodzi膰 na wyk艂ady. Oczywi艣cie osoby zielone w temacie, powinny. Jednak nie s膮 one obowi膮zkowe. Ja chodzi艂am przez 2 tygodnie (w czasie tych zaj臋膰 byli ratownicy medyczni), potem egzamin wewn臋trzny i mo偶na by艂o je藕dzi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a wioletttaa
ja wybra艂am szko艂臋 gdzie w艂a艣ciciel bardzo szed艂 na r臋ke kursantom. Chodzi艂am na wyk艂ady kiedy chcia艂am, a by艂am w sumie na mo偶e 10 godzinach tylko, wewn臋trzny napisa艂am kiedy mi odpowiada艂o, kase te偶 wp艂aca艂am jak mi by艂o wygodnie i jazdy mia艂am bardzo szybko. I zda艂am za pierwszym razem.

Udost臋pnij ten post

Przed wyborem szko艂y mog艂a艣 si臋 zorientowa膰, jak b臋d膮 wygl膮da艂y wyk艂ady. W wi臋kszo艣ci szk贸艂 id膮 na r臋k臋 i wyk艂ady s膮 w tym samym czasie co jazdy i zazwyczaj jest ich o wiele mniej ni偶 30 (przynajmniej w moim mie艣cie). Ja niestety pope艂ni艂am taki sam b艂膮d jak Ty i musia艂am odb臋bni膰 wszystkie 30 godzin. Zmarnowa艂am na to 3 tygodnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cioupkaipka
uazaj bo kura zdasz.. hahaha

Udost臋pnij ten post

U mnie ju偶 po kilku godzinach wyk艂ad贸w mia艂am jazdy, p贸藕niej by艂y prowadzone r贸wnolegle. I nie trwa艂o to tak d艂ugo.

Udost臋pnij ten post