Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meli7979

czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Cześć dziewczyny! U mnie jest tak: ból podbrzusza,jajników Ogromny ból głowy chwiejność nastroju senność (mogłabym spać cały dzień, wcześniej nie było mowy o krótkiej drzemce w dzień ;-)) obolałe piersi.. @spóźnia mi się 1 dzień ale z testem jeszcze zaczekam robiłam go wczoraj czyli w dniu spodziewanej @ i wyszedł negatywny, chociaż ja wiem że jestem w ciąży. czy któraś z was też tak miała że test negatywny a mimo to byla w ciąży? dziękuje za wszystkie wpisy

Gość adinnaaaa
male szanse, ze jestes w ciazy. testy rzadko sie myla

JA CZEKAM, JUTRO ROBIĘ, ALE CZUJĘ ŻE W CIĄZY JESTEM, TESTU NIE ZROBIŁAM, ALE CZĘSTO TAK BYWA, NIEKTÓRE TESTY SĄ MAŁO CZUŁE, I WARTO ZA 2-3 DNI POWTÓRZYĆ JAK NIE DOSTANIESZ @. cODZI OS TĘŻENIE HORMONU GONADOTROPINY KOSMÓWKOWEJ WE KRWI, HORMONU CIĄŻY...

Próbujemy dalej!! Chcieć to móc!!! ale póki co @ nie mam i nadzieje sa ( bo zawsze mam regularnie)

Gość julciaska
A ja nie jestem w ciąży!!! :):):) Dziś dostałam spóźniony okres :)) BOŻEEEEEE DZIĘĘĘĘĘKI !

mam ciężkość w dole brzucha, od czasu do czasu delikatne pobolewania, dzisiaj troszkę swędzą mnie piersi i od czasu do czasu kłucie ze strony lewego janika....a Ty?

ja już sama nie wiem. zmylił mnie trochę ten wczorajszy test. w pierwszej ciąży ( 6lat temu) nie miałam żadnych objawów ( a może już nie pamiętam tych pierwszych) ja jestem bardzo senna kawa mi nie smakuje ( a piłam 3 dziennie) pobolewanie podbrzusza i jak najbardziej lewego jajnika dzisiaj w nocy obudził mnie ból piersi zero koncentracji tak bym chciała byc w ciąży i boję śie że to tylko urojenia :-(

Gość no możliwość jest
powtórz test za kilka dni albo zrób betę. Czasem hcg jest niskie i testy nie wykrywają wczesnej ciąży

test zrobię za kilka dni jeśli nie dostanę @ ( mam nadzieje ze nie dostanę);-)

bzdura, ja robiłam test 4 dni po spodziewanej @ i wynik był negatywny , i czekalam sobie na okres, ale po 10 dniach jak go nie dostałam zrobiłam test i wyszedł pozytywny, teraz jestem w 4 miesiacu ciazy , wszystko jest mozliwe. powodzenia

madzia_mi czekałam na taki wpis!!!:-) jesteś cudowana, nadzieja powraca:-)

jak by któraś z mam chciała coś jeszcze dodac od siebie to zapraszam :-)

Cześć dziewczyny! Nadal nie mam @ :-) :-) :-) jutro robię test, liczę na 2 kreski ;-) trzymajcie kciuki czy jest tu ktoś w podobnej sytuacji? prosze o wpisy

Hej ja również chciałabym być w ciąży jestem w 19dc i czekam co będzie dalej, staramy się z mężem o dzidzie.Od kilku dni mam uczucie ciężkości tak jabym miala zaraz zrobic siku zwlaszcza jak stoje i chodzę...dzisiaj robilam test ale byl negatywny wiem ze wczesnie ale ....Liczę na pozytyw w najbliszym tygodniu ;-)

Gość ona i on 0000
Hej Jestem tutaj nowa Właśnie mija mi 26 dc...cykle zazwyczaj 29-30, nie wytrzymałam i właśnie przed chwilą zrobiłam test.Widoczna jedna kreska a druga tak trochę pod światło...wiem że to się nie liczy Mam jeszcze trochę nadziei...bo @ za parę dni i wtedy zrobię następny.Może się jednak udało,bo od kiedy zaczęłam miesiączkować miałam straszne bóle piersi, nie mogłam sobie z tym poradzić.Zazwyczaj tak od razu po owulacji ból się zaczynał a teraz cisza.Urosły jak zawsze ale nie bolą...może to jest właśnie to

Dziewczyny, mam wszystkie objawy łącznie z podwyższoną temperaturą 37. dzisiaj mijają 3 dni jak spóźnia mi się @. zrobiłam test niestety negatywny. czy są tu dziewczyny u których była podobna sytuacja, że mimo t że na początku test wychodził negatywny po kilu dniach okazało sie że jest inaczej, ze jesteście w ciąży? Bardzo chciałabym mieć dziecko i stąd ta panika :-( :-(

Dziewczyny, mam wszystkie objawy łącznie z podwyższoną temperaturą 37. dzisiaj mijają 3 dni jak spóźnia mi się @. zrobiłam test niestety negatywny. czy są tu dziewczyny u których była podobna sytuacja, że mimo t że na początku test wychodził negatywny po kilu dniach okazało sie że jest inaczej, ze jesteście w ciąży? Bardzo chciałabym mieć dziecko i stąd ta panika :-( :-(

@ spóźnia mi się 3 dni, mam wszystkie objawy łącznie z podwyższoną temperaturą 37c. zrobiłam dzisiaj test, niestety negatywny :-( :-( :-( czy mogę liczyć jeszcze na cud??????????????? może za wcześnie na testy? pomocy!!!

Gość owszem to ciąża urojona
ile jeszcze testów zrobisz by się o tym przekonać ? skoro test pokazuje że w ciąży nie jesteś to co sobie wkręcasz ? jesteś jakaś nienormalna ?

są osoby takie jak ja które bardzo pragną miec dzieci, i nie jestem nienormalna. skoro przeszkadza ci to że mam taki problem to nie odpowiadaj.

Gość merima
ja 3 testy robiłam 3 dni po spodziewanej miesiączce-wszystkie negatywne po 5 dniach zrobiłam jeszcze jeden i wyszedl pozytywny.jestem w 5 ms-cu ciązy