Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mili :-)

ODCIĄGACZ POKARMU - nie LAKTATOR - MIAŁA KTÓRAŚ Z WAS

Polecane posty

Gość pewnie i tak to nie będzie
taki miałam ale nie używałam -zbyt mała siła ciągu. Odciągałam za to takim ręcznym:http://cokupic.pl/produkt/Simed-Lakta-odciagacz-pokarmu Teraz wolałabym taki od razu z butelką, bo tego co miałam to ani postawić ani nic. Od razu trzeba było przelewać. Ale i tak najlepiej odciągało dziecko. :)

hm zastanawia mnie z czego jest wykonanyten odciagacz podany ponizej bo pisze ze ma wieksza siłe ssania niz w moim 1 linku...czy to plastik czy szkło http://allegro.pl/show_item.php?item=1665688444&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. i badz tu mądry nie chce wydawac kasy na laktator a potem okaze sie ze mam za mały biust zeby mi ten cos sciagnał i tak bede musiała kupic choćby reczny z aventu... wydaje mi sie ze jak sie samemu nie spróbuje to sie nie nie dowie, bo nie kazdej pasuje

Gość grytyty
ja używałam tego zwykłego, ale jak dla mnie miał za małą siłe ssącą

kurcze, nie rozumiem, uzywałam zwykłego, ale miał za małą siłe ssania ! co to znaczy.... spróbowałas 1-2 x i niestosowałas, bo nie sciagał mleka ?

Gość nie kupuj takiego badziewia
ja mam laktator reczny tommy tippe i bardzo dobrze się sprawdza, a tego nawet nie postawisz, szkoda nawet tych 9 zl bo watpie by byl praktyczny.

ja uzywalam... ale nie nadaje sie do odciagania mleka do podania... starsznie wolno to idzie... bardziej nadaje sie do tego zeby troche sciagnac i sobie ulzyc jak piersi pelne... i to jest plastik...

Gość grytyty
No na początku ściagania gdy jest duży napływ mleka to ok dawał rade, ale potem po ściagnięciu około 100 ml już nie dało sie więcej, a jak nacisnęłam ręką to mleka jeszcze było hoho i pierś nadal twarda. Poza tym ma malutki zbiorniczek, nie raz mi sie mleko do tej gumy przelało, albo wylało całkiem prze próbie odczepienia od piersi.