Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeropracy

BLEDNE KOLO BEZROBOCIA

Polecane posty

Gość zeropracy

JA PIERDOLEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Juz myslalem ze sie dostalem na stanowisko kierownika magazynu w sklepie meblowym gadalem z dyrektorem byl zadowolony mowil ze ma kilka osob na oku i odezwie sie w ciagu tygodnia i co? juz drugi tydzien i nic ;/ roboty nie dostalem i kurwa dalej klepie bezrobocie z zadej z fabryk tez sie jeszcze nie odezwali a ze 3 tyg temu CV poskladalem co za chlew ;/ jeszcze do tego PUP mnire skierowal na idiotyczne zajecia indywidualne co za kretynizm ;/

Gość fdgfd
bo ciule udaja tylko ze cos robia, na kurwe jakies durnawe zajecia ktore nic nie wnosza, nam rpacy trzeba a nie peirtolonego ropierdalania niepotrzebnie kasy

Gość zeropracy
No kurwa te zajecia w PU to wgl dno narazie tylko wypytali mnie jak szukam pracy i dali "zadanie domowe" mam wipisac W JAKICH ZAWODACH CHCE PRACOWAC nie dociera do nich ze ja kurwa chce PRACY i wezme kurwa WSZYSTKO

Gość fdgfd
wiesz nie ma co sie nerwowac bo UP to ogolnie pomylka ustrojowa stworzona tylko po to by znajomki znajomkow mieli gdzie rpacowac kurwaaaaaaaaaaaaaaa

Gość zeropracy
huj ta z urzedem od tylko dodatkowo podkurwia mnie najbardziej wkurwa osmy miesiac bezrobocie i juz brak perspektyw i pomyslow na prace

Gość zeropracy
;(

Gość zeropracy
:(

Gość opa_675
te urzedy to pmylka tez mi w niczym nie pomogly

Gość Trzeba obciagnac jakiemus
kolesiowi odpowiedniemu co zalatwia sprawe i od razu sie ruszy tu i owdzie :-D To sprawdzony sposob na bezrobocie z PUPem :-D kumple tak robili i z powodzeniem od razu sie sypaly oferty pracy za jeden obciag jedna oferta a za bzykanie az dwie :-P

Gość zeropracy
to ciekawe skad taki homo-PUP wzieli ze urzedasy chcialy miec fiuty przez facetow obciagane

Gość do zeropracy
Moze on agencje pracy z agencja towarzyska pomylił.Maja pracę a jakże , w firmie FOCH

Gość wolnymularz
oj nieładnie się tak użalać bedąc w UE leniuszki zadłuzone

Gość do zeropracy
a w ue reszta niezadłużona , jebnąłeś jak murarz kielnia o chuja

Gość zeropracy
wgl pseudomasonie niewiiem co ten twoj tekst mial znaczyc ni w cipe ni woko do niczego niepasuje

Gość wolnymularz
a kredyty rosna a ceny mieszkan spadaja. hahaha niebawem komornicy beda ladne dziewczyny na bruk wypierdalac i bedzie tanie ruchanie za bulke z maslem i kime

Gość zeropracy
aha... to wroocmy do tematu bezrobocia