Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

U was też ciągle pada?

Polecane posty

Gość sdddddddddddddddd
no :O

Gość ciągle pada
tak!:/

Bardziej mi się kojarzy z wrześniem niż z lipcem ta pogoda, ale co zrobić. W sumie poopalałabym się:)

Witam cię Kinky złodzieju cnót i serc niewieścich Nago nie, ale topless w sumie można:D U Ciebie na dachu jak rozumiem, bo u mnie wkoło sąsiedzi:D

Mnie dołuje Creep Radiohead, ale do Koni narowistych to raczej nie podobne

Niedziel :) niemen, dziwny jest ten swiat ? Chrupeks :P Ale nie będzie Cie gorszyc widok nagiego młodego meżczyzny na dachu :classic_cool: bo ja tylko tak sie opalam :P Nawet jak sąsiedzi zobaczą.... to co ? Natura :)

ten ostatni niedziel ostatnimi czasy nie korzystam z linuxa ... jakoś mi nie przypadł do gustu .. kwestia przyzwyczajenia do Windowsa :D jeszcze jak ma się go pół życia :D chociaż przez jakiś czas w domu miałam Ubuntu to jakoś się z Linuxem nie zżyłam :)

Ale mama będzie mnie krzyczeć, że się obnażam i gorsze sąsiadów. Albo jakiś Greenpeace mnie zgarnie, że niby zbiegły z ZOO hipopotam się pławi w słoneczku:classic_cool: Kinky nie takie rzeczy się widziało:D Chyba nic mnie już nie zgorszy:D

kinky reggae A właśnie tak pomyślałem o Dziwny jest ten świat teraz... i miałem się spytać... :( DLACZEGO DZIWNY JEST TEN ŚWIAT? :( Informatyczka, a mi właśnie odwrotnie, niby Windows pół życia, ale jak pierwszy raz z Gnome miałem styczność to stwierdziłem że to jest to. Teraz rzadko kiedy z Windowsa korzystam, tylko jak muszę. Ale Arch jest fajny... :( No dlaczego dziwny jest ten świat? :(

Hipopotam :D będe musiał poświecić dłuższą chwile żeby go nasmarowac olejkiem :classic_cool: Będzie hipopotam i Anakonda :classic_cool: będziemy w teleekspresie jako zagrożone gatunki :P walczące o przedłużenie gatunku :classic_cool:

Ale olejek to sobie do wiadra nalej, żeby ci nie zabrakło Ja tam nie mam zamiaru walczyć o przedłużenie gatunku:P