Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

U was też ciągle pada?

Polecane posty

Gość kika00
zaje*biście sie wakacje zaczęły :O

Hipopotam od razu :O Słonik brzmi lepiej :) Kochanego ciałka nigdy za dużo :classic_cool:""" O to zasada która kieruje sie Kinky :P

W ogóle Niemen ma piękne utwory. A ludzie jak ludzie, nikt nie bierze tego do siebie, bo zawsze myślimy, że to inni są źli- a tak naprawdę musimy zmieniać siebie samych. Na lepsze.

nie powiem że nie ;) Ja znowu z Linuxa korzystałam jak musiałam ;) np jak miałam pracę domową bo na uczelni korzystaliśmy z CentOSa ;) ;)

Dobra dobra Kinky, ja rozumiem, ze nigdy za wiele tego ciałka, ale bez przesady:D

Za kogo mnie masz Chrupeczku :O Widzę w tobie osobowość :) poczucie humoru, dystans do siebie. Szczerze, serio wygląd to dla mnie poboczna opcja :)

No i siedzę... leżę... przed laptopem... w słuchawkach na głowie, duże, zamknięte, czarne, marki Sennheiser, 3 metry kabla... dwie kopuły przylegają do mej głowy... odcinają mnie od świata zewnętrznego... Konie narowiste... "ile czasu los da, jeszcze dzień może dwa..." grają Konie narowiste... ja leżę i patrzę w ekran laptopa... stary, poobdzieramy, poniszczona obudowa... Poxipolem poklejona... 15,6 cala... leżę i wpatruję się baner kafeterii... patrzę na usta kobiety w nim, myślę o włożeniu swojego członka w nie...depresja... nie mogę zebrać konstruktywnych myśli... przegrałem życie... "mogę zginąć... wicher zmiecie mnie z otwartej życia dłoni'... przegrałem życie :(

Kinky, bo spłonę dziewiczym rumieńcem:classic_cool: Wiem, wiem liczy się wnętrze:)

wnętrze :) wygląd to tylko punkt zaczepienia. są mężczyźni i chłopcy. Chłopcy, głupi, dopiero doświadczają co tak na prawdę sie liczy. Mężczyźni już wiedzą :classic_cool: Chrupeczku, we Wrocławiu są dobre uczelnie :P

Kinky ty sie najpierw zapytaj czy Chrupeczek w ogóle zdał:classic_cool: Wiem, że są, ale to daleko:( I w ogóle czułabym się samotna:classic_cool:

Racja :O Chrupeczku, Jak matura? Nie pisz ze z matmy..... :O We Wrocławiu dobre uczelnie i wolny pokój u kinkiego :classic_cool: do wynajecia za pól darmo :P Niedziel, depresja tkwi w twojej głowie. Odpowiedz sobie na pytanie : czego oczekujesz od życia...

Niedziel to się babraj w tym bagnie i dalej rób z siebie ofiarę losu Ta zdałam, spokojnie. Ale do Wrocławia się nie wybieram mimo wszystko:)

Gratuluje Chrupeczku mały :P Zasługujesz na nagrodę :P od Kinkiego :classic_cool: A co dalej, masz jakieś kierunki na oku ? :)

Gość 222121
gorąco 35,5 st, dzien jak codzien , cały rok , ale nie w polsce :p

Biotechnologia, farmacja lub technologia żywności Szału nie ma:) Ale może gdzies się dostanę.

Brzmi Ciekawie :P byłbym wdzięczny za osobiste korepetycje :classic_cool: A co przez te 3 miesiące zamierzasz robić :P?

Nic właśnie, nie mam żadnych planów:( Ale za korki dużo biorę, nie wiem czy się wypłacisz:classic_cool:

Korzystaj z luzu, leż i patrz sie w sufit :P Jak zabraknie mi pieniedzy.... zawsze dojdziemy do kompromisu :classic_cool:

Oj Kikny Kinky:D Mnie to już nic nie pomoże, ale dzieki za chęci:D