Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elens

nieudany sex.....................

Polecane posty

Gość elens

przespałam się z byłym, teraz go niema wyjechał za granice, tylko tak mi sie smać chce bo nam nie wyszło próbowalismy dwa razy :) na poczatku super ale zaczeliśmy sie smiać nie wiem kto pierwszy :) a za drugim razem gdy było naprawde fajnie on zaczął ze mną normalnie rozmawiać!jak mozna gadac podczas sexu ? no i sie posypało powiedziałam ze nie moge masakra:D

Gość elens
a z Twoją ok? nikt Cie nie prosi, więc jak nie masz nic ciekawgo do powiedzenia to się nie błaźnij i niewypisuj pierdół! jak tak lubisz ortografie to idź na nauczyciela tumanie!

Gość elens
nie jestem tępa ale Tobie udowadniać tego nie będe, widze, że Ci się nudzi skoro szukasz zaczepki, bo najlepiej jak kogoś nie widać prawda? inaczej nie potrafisz? nie interesuje mnie Twoje zdanie więc daj sobie spokój i poszukaj sobie kogoś kto dorówna Twojej wątpilwej inteligencji...

Gość elens
skąd wiesz ile mam lat? nie wiesz wiec sie nie wypowiadaj, a myśle że więcej niż Ty

następny topik będzie brzmiał : Mam dziecko z byłym !!zagadał mnie podczas seksu i przeoczyłam jego finał ...masakra!!!

Gość elens
Ty się nie wypowiedziałeś na ten temat , chcesz sobie szydzić prosze bardzo mnie to nie rusza :)

Gość ELENS
mam 25 lat nie jestem szczeniarą jak to pięknie ująłeś, nie zawsze wszystko wychodzi tak jak tego chcemy ja umiem o tym rozmawiać, nie wyszło nam i tyle moze za bardzo chcieliśmy ... dlamnie to niejest uwłaczające , wiem moze dla was śmieszne bo wy wszyscy a szczególnie Ty jesteś zajebisty w łóżku zawsze więc o czym rozmawiamy...?

Gość Karolina_rumia
facet nie moze uzywac jednoczesnie glowy i ptoka dlatego nie wyszlo hehe

Gość ElENs
no chyba masz racje :) troche to dziwne było przynajmniej dla mnie:/