Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkghfj

boli jak cholera, co robic???

Polecane posty

Gość jkghfj

uderzylam sie jakas godzine temu w glowe, kucalam chcialam wstac a gorna szafka byla otwarta i walnelam mocno w nia;/ do tej pory mnie strasznie boli, przykladalam cos zimnego wczesniej ale to bolalo tez, ile mozna siedziec z zamarznietym miesem na glowie;/ albo mi sie wydaje ale czuje lekkiego guza w tym miejscu i ogolnie pulsuje mi ten bol po calej glowie, da sie wytrzymac ale zaczynam sie bac czy to nie cos powaznego. Nie pojade z czyms takim do lekarza:( mozliwe ze jutro bede miala taka bułe ze nawet wlosy mi tego nie zakryja?;/

Gość jkghfj
doradzcie mi cos prosze ;/

Gość jkghfj
wiesz co to nie jest smieszne. Jakby Ci bolalo tez bys narzekal

Gość jkghfj
nikt Cie nie zmusza zebys tu pisal

Gość nefretetetetetetetetetechujki
ja sie walnelam w glowe mase razy miesiac temu 2 razy pod rzad niedaleko skroni ushhhh dzeki bogu! bolalo tydzien guz byl i zszedl jak ci jest niedobrze kreci ci sie w glowie robi ci sie slabo to mozesz sie bac jak tylko boli no trudno moja mama zawsze sie pyta " bylas przy tym ?"

Gość jkghfj
nie stracilam przytomnosci, nie jest mi slabo ale jakos tak dziwnie sie czuje, nie potrafie tego opisac;/ moze dziwnie zabrzmi ale oczy mnie tak szczypia jak by mi sie spac chcialo....