Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ?????_?

Dają w szpitalu koszule do rodzenia ?

Polecane posty

Gość ?????_?

jak w temacie

To pewnie zależy od szpitala. Tam gdzie ja byłam dawali i nie można było zostać w swojej;/

Zapytaj bo zależy od szpitala. U mnie nie dawali, ale dawali np. podkłady na łożko i wkładki poporodowe które nieraz w innych szpitalach trzeba mieć własne.

Gość ?????_?
a taka koszula to zapewne nadaję się po porodzie już tylko do wyrzucenia ? Bardzo długo się mocno krwawi po porodzie ?

Ja przy porodzie krwawiłam mocno, oczywiście, i zanim poszłam pod prysznic (2 godz. po) również... Na pierwszą noc też miałam koszulę (drugą, na zmianę). Koszule kupiłam po 1 zł. w lumpeksie żeby później poszły do kosza bez żalu, oczywiście wyprane wyprasowane brałam. A potem miałam majtki takie jednorazowe, dobre wkładki i jakoś się "uchowałam", dwie piżamy na zmianę (też lumpeksowe, bo nie widziało mi się dwóch piżam specjalnie do szpitala kupować nowych) i może kropelka czy dwie zostały, doprało się...

Gość Gosiaczkowo
w moim szpitalu dawali. W swoją przebrałam się dzień po porodzie, ale już mało krwawiłam. Najgorzej było pierwszego dnia, a później już raczej plamienie czy lekkie krwawienie

Gość ?????_?
Historynka Dobry pomysł z tym lumpeksem również zakupie koszule w lumpeksie. A ty po porodzie chodziłaś w piżamie ? nie w koszuli ?