Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amsterdam 2011

Opinie Holendrów o Polakach: mrukliwe chamy

Polecane posty

Gość gość
nie znaja jezyka to tylko mrucza... :) co w tym dziwnego?

Gość gość
A Holendrzy zapuszczeni podobno są. O wygląd nie dbają jak Polacy.

Gość gość
oj tam oj tam

Gość gość
amsterdam połowa twojego wpisu to stek bzdur wyssanych z palca. polska jest tania hahha skad te informacje może skalkulujesz to do zarobków bo niestety ale jest droga jedzenie drogie nieadekwatnie do zarobków,prosty przykład stawka osoby fizycznej w holandii ta oczywi scie najnizsza waha się w granicach 8-10 euro/h w polsce najniższa stawka to 6,15/h hmm teraz żeby Ci tepy dzwonie przyblizyć to za 10 euro mam 2 kebaby w holandii z baraniny a w polsce co? litr nałęczowianki i bułkę,prawda jest jest polska to najgorszy kraj jaki chyba istnieje w europie wyzysk maxymalny wyniszczanie ludzi złodziejstwo zusu przeciez muszą za coś budowac kliniki i kasować za usługi,chciałabym bardzo Najbardziej na swiecie żeby jakiś rozsądny islamista wysadził to g****o w powietrze. Niech unia skonczy wam dopłacać bo i tak większośc pieniedzy idzie dla tzw kliki czyli hermetyczne towarzystwa które sobie same ustalają stawki ,prezesi i tym podobni nieroby ,zapraszam do miasta kędzierzyn to już wogóle jest tragedia !!!!!!!!!

Gość gość
Po pierwsze,skoro już zakłada się temat i do tego z takim tytułem,wypada napisać skąd pochodzi owa opinia.

Gość gość
Po drugie,po co w ogóle o tym piszesz? Jaki masz w tym cel?

Gość gość
Polacy są nie tylko nieuprzejmi ale też mrukliwi, zirytowani i chamscy. Miałbym na ten temat więcej uwag bo byłem w tym kraju z 40 razy i jestem żonaty z Polką ale... wolę już o tym nie pisać. x A czego on się spodziewał biorąc żonę polkę? Kulturalnej rozmowy? Polki to jedne z najwulgarniejszych kobiet. Nawet Polacy wypadają przy nich słabo i stąd tzw. "kryzys męskości"

Gość mybach
Polacy są wartościowi i jak najbardziej pracowici i itd., i wiele innych pozytywów. Jednak jeżeli mówimy o ogólnym sposobie bycia i jako cały naród to niestety zgadzam się z autorem. Głównie brak szacunku do innych ludzi, brak taktu i ogólnej kultury. Tak, to widać od razu po powrocie z europy zachodniej, od razu na lotnisku to Cię stuknie, popchnie i nie powie przepraszam, w komunikacji miejskiej to samo, a na naszych drogach kultura jazdy, trąbienie jeden na drugiego, jazda tak jak to by była gra z 3 życiami to już w ogóle absurd. Oczywiście to jest duże uogólnienie, ale niestety widoczne od razu z perspektywy kogoś kto mieszkał w europie zachodniej. W ogóle jako ludzie jesteśmy wspaniali, współczujący, pomocni, jak już kogoś dobrze znamy to nie ma lepszych przyjaciół itd. , ale jeżeli chodzi o takie "ogólne zachowanie i wrażenie" to jest trochę słabe. Ktoś mógłby zapytać się więc w czym problem przecież bardziej liczy się co w środku człowieka, a nie jego opakowanie. To prawda, ale na co dzień jednak lepiej i bardziej kreatywnie pracować i w ogóle być jako człowiek wśród ludzi kulturalnych, nawzajem szanujących się i niekrytykujących na każdym kroku, bo nigdy nie wiadomo co z "najbardziej głupiego" pomysłu może się zrodzić. Trzeba jednak przyznać, że to też zmienia się na lepsze bo coraz częściej można już spotkać takich ludzi u nas i trzeba przyznać że są naprawdę dobrzy w tym co robią.

Gość gość
Nie tylko ich opinie ale ogolnie maja o nas zle zdanie, niestety ale wystarczy pojechac do pobliskich Niemiec, zeby poczuc te roznice w zachowaniu.

Gość gość
Co mnie interesuje opinia komunistow holendrow? Wystarczy mi ten europosel co atakuje nasza Ojczyzne i nasz narod na "H" w okularach. POLEXIT

Gość gość
Niemcy ? Faszysci i wryrodnialcy, ktorzy mordowali nasz narod! Oby muzulmanie wycieli w pien i caly ich narod. Przez nich byly 2 wojny swiatowe i teraz 3.