Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrocławWita

napisała do byłego

Polecane posty

Gość wrocławWita

Moja dziewczyna na facebooku napisała do byłego "Wszystkiego najlepszego, co tam u ciebie? pzdr". Czy powinienem być zazdrosny?

Gość prosty facet0
nie byc zazdrosny, tylko kopnac w dvpe. Ex to temat zamkniety, skoro ona go otwiera to nie jest warta ciebie. Co za czasy, facet miekka pipka, nie reaguje jak ma dowody, a potem placze, ze go baba zdradza. No tak, bo dopiero jak ja nakryjesz jak kuca na cudzym bolcu to zrozumiesz proste fakty...

Zdradza?? A gdzie tutaj widzisz zdrade?? To, że wysłała byłemu zyczenia o niczym nie świadczy....

Gość ElENs
tak fakt to że wysłała byłemu życzenia nie świadczy o niczym... tylko o tym, że ona o nim myśli, jeśli kiedys go kochała i było to jej pierwsze poważne uczucie to musisz zdac sobie z tego sprawe ze ona nigdy o nim nie zapomni... wiem to z własnego doswiadczenia, niestety to prawda, i choćby nie wiem co mówiła ze to nic nie znaczy, gówno prawda nardzo mi przykro:( ale tez nie mozesz od razu kopnąć ja w dupe moze ma chwile słabości i o nim pomyślała ale to jeszcze nie znaczy ze jej na Tobie nie zależy...

Gość anibry123
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość Karolina_rumia
nadal go kocha i szuka kontaktu,urodziny to pretekst

nie masz powodów. Życzenia złożyć można. Ale jak się pokłócicie i nagle będzie chciała się mu wyżalić to bądź ostrożny... Nie rozkminiam po co ludzie utrzymują kontakty z byłymi połówkami ;/

Wiesz czasem byli po prostu sie przyjaźnia i nie ma w tym nic złego... w związku podstawa jest zaufanie...

Gość IMO13832
To nie zakończy się dla autora dobrze... PS. Zabawne są cipy, nawołujące do zaufania. Czyżby z dobrej woli, a może z wyrachowania, mającego na celu zatuszowanie prawdy?

no ja też przyjaźnie się z byłym. Ale ani mi anie jemu nie zależy na jakiejś głębszej zażyłości. Sprawa dawno zamknięta. Ale sa osoby z którymi lepiej nie utrzymywać kontaktów - ze względu na stare mądre przysłowie - stara miłość nie rdzewieje.

Gość IMO13832
Prazynka_87 "no ja też przyjaźnie się z byłym. Ale ani mi anie jemu nie zależy na jakiejś głębszej zażyłości." Możesz jedynie mówić za siebie, we łbie mu nie siedzisz. W sumie za siebie także nie powinnaś mówić, bo jesteś kobietą - a Wy nie wiecie, czego chcecie. :classic_cool:

no nie siedzę mu we łbie ...owszem...ale jak do tej pory żadna ze stron . Podejrzewam że jak znajdzie sobie dziewczynę to nie będzie miał czasu na to żeby pojeździć ze mną na rowerze czy zagrać w tysiąca. A jego męski punkt widzenia czasem się mi przydaje w sprawach damsko-męskich. Myślę że ta relacja nigdy się nie zmieni - chyba że każde z nas założy rodzinę i nie będziemy mieć czasu na kontakty.

Gość IMO13832
Prazynka_87 "Podejrzewam że jak znajdzie sobie dziewczynę to nie będzie miał czasu na to żeby pojeździć ze mną na rowerze czy zagrać w tysiąca." Właśnie potwierdziłaś mój punkt widzenia, oraz obawy autora...

o rany...jest to jest, znamy się lata, ale jak każde pójdzie w swoją stronę to nikt nikomu nie będzie robił wyrzutów... To jest znajomość która jest wyjątkiem od reguły - poza tym jednym wyjątkiem nie przyjaźnie się z facetami .

Gość nanogen
jak pyta co u ciebie,chce odnowic kontakt :/ nie wrozy to dobrze

...Bo dużo prawdy jest w tym powiedzeniu, ze przyjaźń między kobietą a facetem nie istnieje. (poza wyjątkami od reguły ;P)

Gość IMO13832
Tutaj zacytuję Prostego Faceta, bo nie chce mi się pisać tego samego co on raz jeszcze. prosty facet0 "nie byc zazdrosny, tylko kopnac w dvpe. Ex to temat zamkniety, skoro ona go otwiera to nie jest warta ciebie. Co za czasy, facet miekka pipka, nie reaguje jak ma dowody, a potem placze, ze go baba zdradza. No tak, bo dopiero jak ja nakryjesz jak kuca na cudzym bolcu to zrozumiesz proste fakty..." I koniec tematu.

Powinieneś zrobić Jej porządną, rozpaczliwą scenę zazdrości. Możesz też płakać przy tym.

Gość IMO13832
Prazynka_87 "...Bo dużo prawdy jest w tym powiedzeniu, ze przyjaźń między kobietą a facetem nie istnieje. (poza wyjątkami od reguły ;P)" Oczywiście, że są wyjątki, ale gwarantuję, że jakbyś pozwoliła (+alkohol), to Twój 'friend' błyskawicznie znalazłby się w Twej pochwie.

Gość IMO13832
Puszczalska Rozwódka, opierdala fiutka. Dlaczego tak działa, bo potrafi dać ciała. A dlaczego daje swoje ciało, żeby bachorowi żryć się dostało.

eee...czasem pije z nim piwo. Ale zwykle po tym on idzie z kolegami na drugie, a ja wracam do swoich spraw. Ale nie ważne. Mniejsza o to. Autor topiku powinien zachować ostrożność i bacznie obserwować swoją niewiastę. Bo exy mają to do siebie , ze zjawiają się aby pocieszać w chwilach kryzysu.

Gość absolwencikkkkk
jak ktos pyta do BYŁEGO "co u Ciebie? " to jest kuzwa OK ? chyba jestescie po-je-ba-ni!!! to jest zdrada głupcy