Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnydzienzycia

oto moj watek na kafe...

Polecane posty

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie napisze wam cos dalej w ty watku, ale powiem wam dzis tyle, ze UWAZAm, ze po parafii sw. Jozefa jak przegrasz w takiej parafii w Polsce to zostaje taka dygresja ze MIALAS BYC PO SZKOLE ZAWODOWEJ. I uwierzcie mi - to jest prawda. I byc moze nawet kiedys mu podziekuje, ze sobie to uswiadomilam. Bo w sumie przegralam w sredniej z kims kto nie mial nawet szkoly zawodowej bo on sie uczyl Z PRAKTYKI. I to tez taka lekcja - co ta szkola byla warta? Niejedna zawodowka warta wiecej od tej sredniej. Na przyklad zawodowka ogrodnicza. I to takie smutne jest wiecie dla mnie, ale tez taka prawda, ktora musze przyjac do wiadomosci. Gdzie ja to uczylam? W sredniej o poziomie ponizej szkoly zawodowej. I to jest prawda. Nikt tam matury nie powinien miec z mojego przedmiotu. Pojedyncze osoby - jedna korupcja i tyle. Wniosek? Zle licza. Kiepska matma tam jest. A przeciez ten swiety Jozef tez byle co musial policzyc wiecie zeby te deski pasowaly i wszystko gralo. Zalezy jaki on tam byl. Nie dal sie. I tyle :( Taka prawda :(

Gość kolejnydzienzycia
Teraz napisze wam cos o kafe -napiszcie co o tym sadzicie? :( Poczytalam troche watek Kamelii na tym forum. Wiecie, ze ona wszystkich ogrywa? Wiecie jak? Moge wam napisac jak ale i tak mi nikt nie uwierzy. Ona wcale sie nie trzyma wiary ta wredna zaklamana baba. Ona sie trzyma czegos innego. Jej sie w ogole Biblia nie trzyma. Wiecie co jej sie trzyma? CHINY. Biblia? W zyciu. Dlatego ona tylko te cytaty wali wiecie i nic wiecej nie robi i tyle :( Straszna kobieta. Jedynie, ze jest moralna. Nic poza tym. Moja matka tez byla moralna. Dawno gdzies ja mam. I klamie. ona powinna pisac na forum ogrodniczym bo wiecie bylaby katechetka, zona pastora - kazdy ja zrozumie. Nie - taka dziwna kobieta - kucharka. Dziwna naprawde. Bo oszustka - bo kazdy zapyta czemu z nia nie trzymam? Gdyby byla baptystka to tak bo mialabym kontakt z Rosjanka. A tak to Zielone Swiatki mialam w szkole gdzie przepadlam. To nie chce. Ani do sadu nie przyszly, a seks analny jest tam na porzadku dziennym. Bo drugie Zielone Swiatki gdzie wszystko tylkiem i to jeszcze bez dzieci. Czyli po prostu cos w tym jest. Bo czemu nie chce trzymac z Kamelia wiecie. No wlasnie temu i tyle - niech se kosciol sam do tylka wsadza, jeszcze matka byla zakonnica - i to takie bez sensu. Jeszcze mnie ktorys zgwalci po tych brygidkach szurnietych, a te Zielone Swiatki nielepsze. Wszystkich poucza ta Kamelia a sama ale jest lepsza. Robi co chce i swieta. Reszta sie nie liczy zupelnie. A i tak jest jedna kasa i to moze byc, a ja nie. No i dobrze. I wiecie jakby byla COKOLWIEK WARTA z rodowodu biblijnego na szkole powinna sobie spokojnie katechetka byc przy Jani czy cos. Ale co ona jest warta? Bo tak by ja w kosciele chcieli - nasi wiecie. Bo to tam by ja jeszcze przezyli i tyle. A tak? Nawet by nie musiala wiedziec czyj ten rodowod jest ale musialaby go miec nie ma, nie chca jej - przeze mnie powie. Nie - ona wszystkich ogrywa. To oszustka jest. A czemu nie chce powiedziec o tym rodowodzie? Bo bym musiala duzo napisac, a moj brat? Ksiadz nawet na niego katolicki wiecie w tym ogrodnictwie. I przez KK nie mam tam pracy i tyle. I musialam zycie ratowac brata a ksiadz straszny i WIEM TO, ze mial WSPOLCZUC mojemu bratu takiego ojca. Bo ja mam ludzkie uczucia i ja mu wspolczuje tego ojca. I zle rodowod mial zalozony. Bo czemu on jest sam? No przeciez ma tez ludzkie uczucia i sie odwalcie. Jest swinia, ale no co robic? Wszystkie lesby zas na mnie jak wroce, ze nie sa BI. I to jest cale zycie. W sumie wiecie - zostalby mi maz kierowca, rodzina, dzieci i tak tam zyc i tez byloby mi ciezko juz, a tak? Takie zycie i tyle. Ale jest zerem, skreslam go, w ogole tam nie bylam i koniec. A jak go zabija to po prostu nie przeze mnie, ja za to siedziec nie pojde. Ten ksiadz jest OKROPNY - on jest zbyt okrutny, jak ta Magda. Ten brat moj taki nie umie byc bo nie jest morderca. Ten Haki wstretny - tam kazdy kogos zabil. A on nie. W sumie - tego mu wspolczuje bo zabilby tego ojca i wszystko juz zrozumiem, a tak? I tyle wam napisze :( I siedzi z niedoszlym platnym morderca i niech sie cieszy ze nim nie zostal bo placi tym lesbom nie wiadomo po co i na co a one zbieraja kase, zeby ten Haki go zabil albo zleca zabojstwo. Ja juz z tym NIC WSPOLNEGO NIE MAM. I tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie ten brat mi jest winien 500 euro. I tyle 2 tygodnie wiecej za uratowanie zycia i zeszlam bo sie balam morderstwa. No to za strach jeszcze 500 euro choc zycie jest bezcenne, a jak nie chcial miec ratowanego zycia to po prostu miala byc karteczka czy cos tam - NIE RATUJ MI ZYCIA, SIEDZIEC ZA MNIE NIE POJDZIESZ. Bo wiecie - ja bym nim pieprznela ale bym poszla siedziec i tyle. Za kraty - za to, ze chcialam sie wydac wiecie, nie wydalam sie, zabilam wlasciciela ogrodnictwa, w Polsce nic mi nie wyszlo. No wiecie - teraz niech te lesby ida siedziec. To wszystko wymyslila Agnieszka Smieszka - osoba wierzaca. Zielony Swiatek lub byc moze baptystka na Rosjanke a na ksiedza byc moze tez i tyle :(

Gość matroma
Hehe kurwa ale jesteś jebnięta