Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedroneczka ha ha ha

czy tylko ja mam takie schizy - jedzenie

Polecane posty

chodzi o to ze najchetnie zjadam to co sama sobie przygotuje! Rzadko jadam na miescie, a najgorsze jest to ze gdy do kogos przychodze w odwiedziny to otolnie ciezko mi sie przelamac i czyms poczęstowac, a jesli zauwaze jakąs brudną szklanke czy widelec, czy chociazby nie posprzątany pokoj to juz w ogóle, mam takie obrzydzenie ze niczego nie tykam :( ostatnio bylam u przyszlej tesciowej i wyszlam na dziwoląga bo nie spróbowałam pysznego obiadu , ale obrzydzila mnie jej niewyszorowana wanna i zostawiona w niej brudna woda :( i koniec za chiny nie wezme nic co ust,a ona na mnie ze sie odchudam, nic nie jem itd... a co jej mialam powiedziec zeby najpierw wyszorowala sobie wanne w lazience :( tak mi glupio bylo :( czy jestem dziwna ?

Przesada w żądną stronę nie jest dobra ;) Gdyby tak zacząć się zastanawiać gdzie i jakich zarazków jest najwięcej to bieda

Gość paróweczka pana
jesteś:) ja też nie przepadam za jedzeniem u kogoś ale grzeczność nakazuje spróbować

Jesteś dziwna... ja mam swoje "fazy" z jedzeniem ale bez przesady...

Gość mzmznajdb
Ja też mam podobnie, ale czasem zjadam, choć niechętnie. Choć ja bardziej dlatego, że mi u nikogo nie smakuje :)

Ps... w wannie chyba nie gotowała obiadu co? :D co ma wanna do jedzenia?

w towarzystwie to wychodze na osobe ktora zupelnie nie je :( a wcale tak nie jest, bo lubie sobie zjesc ale tylko to co sama sobie ugotuje , kiedys gdy bylam mala to wąchalam lyzki , gdy mi smierdzialy to tez nie jadlam :( szlag mnie trafi przez tą paranoje

co wanna ma do jedzenia ? hmm od razu pomyslalam ze w takich samych brudnych garach to gotowala :( wiem ze to okropne ale tak wlasnie pomyslalam , i nawet herbaty sie nie napilam

Gość kcjdnkdj
uuuu z dala od takich osob, twoje zycie musi byc strasznie ciezkie

Gość zapałka123
biedroneczka, po części rozumiem... Pamiętam swoje wizyty u byłego chłopaka echhh. W domu niby czysto, a miałam wrażenie, że się lepi :O Sztućce pamiętające czasy głębokiej komuny, podobnie inne rzeczy (typu: skołtunione chodniczki w toalecie, czy oblepione czymś tłustym grzebienie albo walające się patyczki do uszu) i wiecznie ględząca matka, która grosza nie wydała na remont mieszkania (chociaż mąż zajmował się tzw. wykończeniówką, a kasy mieli sporo). Jedzenie w lodówce walnięte byle jak i byle gdzie. Pewnie wyjdzie, że się czepiam :D

oj ja też raz czasem tak mam cześto jak gdzieś coś jem mysle bożę ta salonella może być albo co innego!

Wiesz w pokoju to i ja mam czesto bałagan... ;p ale przygotowuje jedzenie jak chirurg siebie do operacji... wszystko musi byc sterylne ;p takie zboczenie... Jem u innych ale jakoś wtedy o tym nie myślę co i jak zrobili...