Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiula86

Sprzedam Nutramigen, Bebilon Pepti i Bebilon -

Polecane posty

Jak w tytule - ponieważ lekarz "eksperymentowal" jakie mleko podapsi naszemu niejadkowi i próbowaliśmy wiele ale, że jest problem alergii nie możemy podawać żadnej z tych mieszanek dlatego odsprzedaję: Nutramigen1, 425g, - jedna puszka nieotwarta (ważność maj 2013r,) cena 26zł (tyle placiłam w aptece) + jedna puszka otwarta, z czego wybrane tylko 4 miarki (maj 2013), cena 20 zl Bebilon Pepti 1, 450g, - tak samo jak nutramigen 1 otwarta (data 08,2012), cana 13zl + jedna napoczęta też 4 miarki wybrane, cena 10zl. (08.2012) Bebilon (zwykły) duża puszka 800g - cena 35zl (08.2012). Preferowany odbior w Poznaniu, możliwość wysyłki pocztą na koszt kupującego po wplacie na konto. Kontakt tel 889171595 lub gg 8522910

otwarte mleko trzeba najczęściej zużyć w ciągu trzech tygodni...

Gość wiu wiu
I naprawdę liczysz, że ktoś kupi otwarte puszki? Dziewczyno!

Gość wiu wiu
Poza tym Bebiloin Pepti u mnie w aptece kosztuje 9,90 zl. I jaki to biznes, jeszcze za przesyłke zapłacić. Phi.

Gość trzeźwo myśląca
Po 1. bebilon pepti na recepte kosztuje 11zł z groszami więc czemu ktoś miałby Ci płacić13 i jeszcze za wysyłkę? Nawet bez recepty jak kupi w aptece za 22 to taniej wyjdzie.... A po 2. mieszankę należy zużyć w ciągu 3-4 tygodni od otwarcia. Więc jak masz zamiar udowodnić kiedy je otwierałaś i co naprawde jest w środku??? :O sorry, ale żadna trzeźwo myśląca mama nie kupi tego od Ciebie...

Gość kjudcdgyugfi
Sprzedajesz otwarte mleko niewiadomego pochodzenia w cenie nowego z apteki + koszty wysyłki..., albo nawet drożej, bo te mleka są refundowane i nowe kosztują np. bebilon pepti kosztuje 11 zł nowa puszka cała oryginalna z apteki puknij się w głowę i oddaj komuś za darmo za te ceny to każdy może sobie sam kupic nowe w aptece, a nie przepłacac u ciebie

Gość widać że
z Poznania :D

dzieki za "rady" własnie sprzedałam i nutramigen i pepti...wbrew temu co pisaliscie...:o

Gość agaaahgahaha
Autorko czy ty masz dziecko z jakims czarnuchem? bo dziecko jakby hindusa :(

Gość myszka szara ot tak
ŚLICZNA NIUNIA!!!!!!! GRATULUJE:)

Gość agaaahgahaha
wiem ze sliczna, dlatego pytam bo z polakiem taka mieszanka by nie wyszla

Gość klaudusia1523
Dziwie się, że ktoś był na tyle głupi by kupić to mleko od ciebie. Po pierwsze dużo drożej niż w aptece ( ja sama płaciłam za nutramigen 8zł w aptece, a teraz za bebilon pepti 7zł wiec nie wiem skąd u ciebie te ceny, chyba tylko z opakowań bo nie wierzę, że je nie kupiłaś na receptę), a po drugie otwarte opakowania. Ale jak widać ludzi głupich nie sieją, ludzie głupi się rodzą.

Gość bara_bara212
Gdzie mozna kupic za 7 zl bebilon pepti??? piszcie na paula997@vp.pl

Gość Bacik
sprzedam 4 puszki nutramigen 2 które zostały mi po moim synku

Gość DOTTY77
WITAW WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW BARDZO SERDECZNIE POSIADAM 4 PUSZKI HIPOALERGICZNEGO PREPARATU NUTRAMIGEN 2 DO SPRZEDANIA PO 425 G KAŻDA F .SPRZEDAJĘ PO CENIE ZAKUPU 52 ZŁ MOGĘ SPRZEDAĆ RÓWNIEŻ OSOBNO!!!13 ZŁ ZA SZTUKĘ! DATA WAŻNOŚĆI TO WRZESIEŃ I PAŹDZIERNIK 2012 ROK ZAPRASZAM SERDECZNIE MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY W SOSNOWCU tel kontaktowy 505840182

Gość Tikobikonasaryko
Ja też miałam zapasy takich róznych miesznaek łącznie 10 puszek tyle że hermetycznie zamknięte były i przyszło mi przez myśl..sprzedaj,ale w końcu dałam biedniejszym mimo że sama nie mam żadnych dochodów i biedę klepię Różnie to bywa i różnie bywało Jak tak sie zastanowie to mi też nie jedną rzecz ludzie w życiu dali,więc ja tez mogę nie?

Gość NUTRAMIGEN oddam
Ja mam NUTRAMIGEN do oddania komuś (hermetycznie zamkniety) data ważności 08 czerwiec 2013.Oczywiście przesyłke opłaca kupujący.Jestem z Łodzi. Moge równiez zamienić sie na BEBILON PEPTI 1. xxpelnaszafaxx@wp.pl

Gość to i ja sie wtrace
czy recepte na mleko bebilon lekarz da zawsze czy daje tylko w naglych przypadkach?

Gość mamaalergiczki
witam. mam do odsprzedania 5 puszek mleka nutramigen lipil 1, puszka 10 zl kontakt eeska32@wp.pl

Gość myszzzzaaaa
Ja również mam do sprzedania 9 puszek Nutramigenu 1 za 7zł puszka + koszty przesyłki. Teren podkarpacia. Mail Aaniaa_32@op.pl

Gość kamilama
chętnie odkupię Bebilon Pepti 2 lub Bebilon Pepti 1

Gość magdziorao
Witam, poszukuje mleka nutramigen, wezmę każdą ilość!!! Proszę o kontak: m.ogarekjaniak@o2.pl

Gość gość
Witam, Sprzedam 6 puszek Nutramigenu 1LGG (kazda puszka po 400gr). Puszki sa oryginalnie zamkniete. Synek przeszedl juz na 'normalne' mleko i to nie jest nam juz potrzebne. Posiadam takze dowod zakupu w Aptece Gemini. Za 6 sztuk zaplacilam 179,64 zl, sprzedam za 140. Data waznosci mleka - 24.06.2016. Data zakupu 29.06.2015. Kontakt 504329457

Gość gość
sprzedam 1 puszkę preparatu mlekozastępczego Nutramigen, ważność 14-09-2015 kontakt rooses@interia.pl

Gość Olichwerka
Sprzedam bebilon pepti 1 dwie puszki fabrycznie zamknięte. Data waznosci 2017r. Wrocław lub mozliwosc wysylki. Dwie za 20zl. Mam tez Bebilon AR 1 dla dzieci z tendencja do ulewania ale bez 8 miarek otwarte wczoraj (01.10.2015r) za 10zl. Kontakt: joanna.olichwer@wp.pl